Sweeney Todd: Fleet Streeti deemonlik habemeajaja
Moderator: Meeskond
- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

ahha see oli hea "Ma vihkasin sind!" "Oo, väga tore, väga tore"
seda ütles too buldogi näoga hüpernaljakas tyyp.
Haha - Tim:"Ras-putin!"
*taob peaga vastu lauda* oh isver.
PÜHA KURAMUSE MÜRISTAJA! teate kelle moodi Jamie seal eelmise lehekülje videos on...vaadake soengut, ja üldse. Appi. mõne nurga alt kaksik...arvake ära.
seda ütles too buldogi näoga hüpernaljakas tyyp.
Haha - Tim:"Ras-putin!"
*taob peaga vastu lauda* oh isver.
PÜHA KURAMUSE MÜRISTAJA! teate kelle moodi Jamie seal eelmise lehekülje videos on...vaadake soengut, ja üldse. Appi. mõne nurga alt kaksik...arvake ära.
Vaatasin kõik videod ära.
Selle saksakeelse video kohta nii palju, et vaadates ei saanud eriti midagi aru, lisa plusse annab see, et saksa keel on minu silmis üks jubedamaid keeli maailmas...
Näiteks kui Johnny mängiks/ räägiks saksa keelses filmis vms. siis ma ei läheks seda vaatama, sest et ma vihkan seda keelt....
Aga aitäh, et tõlkisid ingliskeelde..
Ja need kahe osalised olid üpris head isegi, eriti ''My friends'' ja ''Epiphany'' koht.
Vaatasin hetkeks ka eelmise lehe videot, ikka ei oskaks nagu õelda kelle moodi ta on... Ta on päris kena isegi, aga noh, minuarust on ka kenamaid näitlejannasid..
Minuarust Vanessa Paradise'i või Helena Bonham Carteri moodi nagu poleks (kui sa neid mõtlesid)..
edit.
OIH, sa mõtlesid seda poissi...
Timi moodi?
Selle saksakeelse video kohta nii palju, et vaadates ei saanud eriti midagi aru, lisa plusse annab see, et saksa keel on minu silmis üks jubedamaid keeli maailmas...
Näiteks kui Johnny mängiks/ räägiks saksa keelses filmis vms. siis ma ei läheks seda vaatama, sest et ma vihkan seda keelt....
Aga aitäh, et tõlkisid ingliskeelde..
Ja need kahe osalised olid üpris head isegi, eriti ''My friends'' ja ''Epiphany'' koht.
Vaatasin hetkeks ka eelmise lehe videot, ikka ei oskaks nagu õelda kelle moodi ta on... Ta on päris kena isegi, aga noh, minuarust on ka kenamaid näitlejannasid..
Minuarust Vanessa Paradise'i või Helena Bonham Carteri moodi nagu poleks (kui sa neid mõtlesid)..
edit.
OIH, sa mõtlesid seda poissi...
- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

Aa, on jah Taavi moodi. Ma ei tea, mulle Taavi väga ei meeldinudki. Isegi superstaari värk ei meeldinud, esimesed osad kus nalja sai - neid vaatasin, aga edasi mitte.
Aga Weirdo, mingi jaapani intervjuu on ka youtube'is liikvel, kus Johnny tegi vist seda kohta, kus ta nn . raseeris Turpini habet, aga mingil jaapani naisel, kes siis läks mingi psühhoks kätte vms..
Mitte psühhoks, aga kuidagi kreisiks. Huvitav kas jaapanlannad on tõesti nii temperamentsed?
http://youtube.com/watch?v=LRvXlba9QPY
See on see video, ma soovitan vaadata aint intervjuu kohta, sest muidu ülejäänud kohad on suht bullshit..
Aga Weirdo, mingi jaapani intervjuu on ka youtube'is liikvel, kus Johnny tegi vist seda kohta, kus ta nn . raseeris Turpini habet, aga mingil jaapani naisel, kes siis läks mingi psühhoks kätte vms..
http://youtube.com/watch?v=LRvXlba9QPY
See on see video, ma soovitan vaadata aint intervjuu kohta, sest muidu ülejäänud kohad on suht bullshit..
- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond

- Reinuvader Rebane
- Bond, James Bond