Õigus... Gmaili rämpspost on veidi peidetud ning sinu kiri on esimene, mis sinna suundus. Parandan puntkitabeli.
Väljapakutud idee, et üks auhindadest (mis jätkuvalt on väljakuulutamata) võiks olla loositav, on hea. Ma mõtlen detailid välja ja nii ilmselt olema saabki. Kolm esimest saavad kindlasti premeeritud ja midagi läheb loosimisele, kusjuures suurem puntkide arv tõstab võiduvõimalusi.
15 pildist 13 vastasin enda meelest kindlasti õigesti, 1 pakkusin huupi (aga arvan, et võis olla õige seegi) ja 11. jäi kahjuks mõistatuseks. Õnneks kompenseerib selle lisavihjega saadav boonuspunkt.
Nonii, kui ma ütlesin 9. filmi kohta lisavihjet andes, et saate homage't teades lisapunkti elus mõtlesin ma pigem, et see on ilmekas näide headest filmiteadmistest või oskusest õigest kohats uurida. Hetkel on mul aga kaks reaalselt vastust. Õigeid vastuseid, ilma tolle lisamärketa, on aga veelgi.
Märkige ära, mis filmile kummardadakse kaadril 9.1 ning saate lisapunkti. Loodetavasti näevad kõik seda reageerimiseks õigel ajal.
Eelmisest voorust on häbi Tropa de Elite üle, sest nägin seda eelmine aasta PÖFFil... ei tulnud lihtsalt meelde sümbol sealt. Videodrome on ka enda süü, et pole toda siiani vaadanud.