Supernatural

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee seriaalide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Zinera » 24. Jaanuar 2010, 00:27

Mulle meldis viienda hooaja jätk. See maailmalõpu teema juba tüütas ikka räigelt ära, hullumaja sobis vendadele päris hästi, nagu omas keskkonnas :))
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas JazZ- » 24. Jaanuar 2010, 00:34

Hah, naljakas mõelda, et "Supernatural" kunagi ka Eestis telekast jooksis. Tegelikult ma mäletan isegi, kui seda reklaamiti ning alguses mõtlesin ka selle üle tšekata, aga tollal jäi see plaan siiski katki kahel põhjusel- esiteks oli see pisut liiga hilja (koolipäeva kohta), teiseks... tundus see reklaami põhjal nii hilja vaatamiseks liiga õudne. Ehk siis pidi see olema umbes see aeg, kui ma pärast "Ring'i" taoliste filmide vaatamist nädal aega magada ei saanud. (Sucker.) Praeguseks olen nii freakin' karastunud, et pärast "My Bloody Valentine 3D" vaatamist polnud öösel üksi kodus olla üldse jube. "My Bloody Valentine" pole vast kõige parem õudse filmi näide, aga vähemalt oli see alla 16-aastastele keelatud (mult küsiti ukse peal isegi dokumenti ja puha). Lisaks mängis seal Jensen Ackles, nii, et see muudab eelnenud off-topicusse kiskuva jutu uuesti teemasiseseks. (Y)
Anyways, CM-Girl- soovitan "Supernatural'ile" teise võimaluse anda. Kui pidevalt sisuliiniga järje peal olla, on jälgimine tükk maad põnevam (olgugi, et esimeses hooajas tegelikult mingit erilist liini, mida jälgida, peale isa otsimine, polnudki). Kuigi on kindlasti neidki, kellele tõesti "Supernatural" nii sügavat muljet lihtsalt ei avaldagi. Ee, nagu näiteks Ralf, vist.

Muide, igaks juhuks, kui "Supernatural'i" hakatakse kunagi uuesti telekast näitama või kui juhuslikult peaks internetis peale sattuma mingile kahtlasele leheküljele, kus osadel nime ega hooaega juures pole, siis koostasin abimehe, mis peaks võimaldama igal "Supernatural'i" noobil kindalks teha, mis hooajaga tegemist on (ja see aitaks toimuvast arusaamisele ju palju kaasa). Nimelt on kõige lihtsam hooaegu määratleda Sam'i soengute järgi (Dean'iga pole mõtet jändama hakata- kui väike värvitooni muutus välja arvata, siis on tema soeng konstantne).
Pilt Pilt Pilt Pilt Pilt
Vastavalt siis esimene kuni viies hooaeg.
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

PostitusPostitas Zinera » 30. Jaanuar 2010, 12:38

5x12 on üks viimase aja parimaid osasid. Nii palju sai naerda, mulle väga meeldis. :)
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas JazZ- » 30. Jaanuar 2010, 21:09

Imo, oli "Swap Meat" just veidi nõrk. Kuhu jäi Sam'i lõpumonoloog sellest, et ta Lucifer'i vessel olla ei taha? Jeeah, võibolla selles osas sai ta juba piisavalt vessel olla, et selle üle veel topelt kurtma hakata. Anyways- episoodi algus oli paljutõotav- kehavahetusosalt ma midagi sellist oleks oodanudki. Siiski terve ülejäänud osa vältel näidati, minu suureks pettumuseks, Sam'i ja Gary't pärast kehavahetust ikka õigetes kehades, välja arvatud mõned üksikud peeglistseenid. Jeah, awesome.

5x14 episoodi nimi on "My Bloody Valentine". Gen-i-aaalne. :irw:
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

PostitusPostitas Garli » 30. Jaanuar 2010, 22:55

Ma ei ole väga rahul nende stand-alone'idega mis nad viimasel ajal teinud on. Sam, Interrupted oli päris okei ja oma roll selles oli kindlasti 'pudding!!!!!!!'-stseenil, aga Swap Meat oli eriti räige pettumus mu arust. Ütleks, et kõige kehvem osa sellel hooajal. Igatsen esimeste hooaegade stand-alone-episoode. Vähemalt järgmine osa arendatakse vist lugu edasi ja siis pärast seda juba My Bloody Valentine.
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Zinera » 31. Jaanuar 2010, 11:33

JazZ- kirjutas:5x14 episoodi nimi on "My Bloody Valentine". Gen-i-aaalne. :irw:

Loodan,et oskavad midagi head selles episoodis teha, sest samanimeline film oli lihtsalt üks mõttetumaid filme, mida ma tean. :))
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas JazZ- » 31. Jaanuar 2010, 13:17

Ma'i usu, et sellel filmiga mingi väga suur seos oleks. Julge oletus, et episoodil on seos Valentinipäevaga, (sest umbes-täpselt sel ajal peaks see välja tulema) ja teine julge oletus, et välja ilmub (jälle) üks neljast ratsanikust (okei, viimane oletus põhines anonüümsel vihjel). Ja kui julgete oletuste tegemisega eriti kaugele minna, siis teekisn veel kolmanda ja pakuksin, et episoodi nimi "My Bloody Valentine" on kogemata-juhuslikult valitud, kuna Jensen Ackles selle filmi uusversioonis peaosa mängis. (Jeaah, seda viimast connectionit poleks siit kahtlemata keegi teha osanud.) ;-)
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

PostitusPostitas Garli » 05. Veebruar 2010, 07:40

Vaatasin 5x13 ära. Selle aasta parim ning hooaja üks parimatest. Fuck it, kui nad nüüd jälle iseennast parodeerima hakkavad pärast nii head episoodi. Nuff said.
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas JazZ- » 06. Veebruar 2010, 19:11

Garli kirjutas:Selle aasta parim...

Hahaaa. Jap, konkurents on kõva, aga tuleb tunnistada, et tõesti selle aasta parim episood.

"The Song Remains The Same'ile" tulevad minu poolt kindlasti lisapunktid I-don't-wanna-be-Michael's-vessel stseeni eest. Õige feeling hakkas enne seda juba peaaegu ära kaduma.

Mul on väga hea meel, et Dean Mary'le välja lobises, et nad Sam'iga tegelikult tema pojad on. Sest see on täpselt üks neid asju, mis mind seebikaid vaadates kõige rohkem hambaid krigistama ajas- see lõputu venitamine seoses sellega, et Alejando tegelikult Miguel'i isa on.

Meie maailmavaateõpetuse õpetaja pööritaks Michael'i jutu peale arvatavasti silmi, kuna kui üks õpilane üritas talle selgitada, et tema arvates on kõik meie otsused ja valikud juba ettemääratud (lihtsalt me ise ei taju seda), siis ütles õpetaja viisakalt, et ta ajab täiega segast. Aga mida nende ridade vahelt tegelikult lugeda võib, on hoopis tõsiasi, et Michael on Eestis ka vesselite otsimisel õnne proovimas käinud. Kui nüüd järele mõelda, siis arvatavasti räägib Michael kõigile, et "sina ja ainult sina oled mu tr00 vessel". Basterd.
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

PostitusPostitas siilupart » 10. Veebruar 2010, 20:38

JazZ- kirjutas:Hah, naljakas mõelda, et "Supernatural" kunagi ka Eestis telekast jooksis.

See hakkas uuesti ju jooksma. Ega ma seda ise algul ei teadnudki aga eile õhtul ma nägin seda telekast. Teise hooaja teine osa. Ja jälle on see seriaal telekas nii hilja. Aga kes on parajad ööloomad (nii nagu mina) siis pole see hiline kellaaeg nii suureks takistuseks. Olgugi et see on pigem juba halvaks harjumuseks mulle saanud :) Aga päris lahe on näha Supernaturali telekast ja neid osi uuesti näha, mis ongi jõudnud vaikselt ununema juba hakata.
I Know I Am Little Stupid Girl, But I Learn Always Something
Kasutaja avatar
siilupart
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas Zinera » 12. Veebruar 2010, 15:40

5x14 oli päris huvitav osa. Eriti lahe oli Castiel oma näljaga ja see Cupido. Ei maksa unustada ka Cas'i ja Deani telefonikõnet.

Kahju oli Deanist... :'(
Zinera
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas JazZ- » 13. Veebruar 2010, 00:04

Esiteks, ei soovita antud osa vaatamise ajaks endale suurt šokolaadi varuda. Tähendab pole lihtsalt erilist mõtet pingutada, sest pärast esimest viit minutit enam nagunii isu pole.

Anyways on osa nimi- "My Bloody Valentine"- ikkagi geniaalsem kui osa ise. Cas oli naline nagu alati, Dean'ist oli kahju. JA SAM ON LOLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Imo, on Sam'i deemonivere kaanimine üks ärritavamaid "Supernatural'i" elemente. "My Bloody Valentine'i" lõpus oli tunne nagu oleks neljanda hooaja viimaste osade juurde tagasi keritud. Teglikult ma isegi mõtlesin korraks, et äkki näidataksegi minevikku. Aga, damn it, ei.

Btw, Cupido meenutas minu arvates kohutavalt Cam'i "Modern Family'st".
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

PostitusPostitas Garli » 13. Veebruar 2010, 01:38

"Cas, It's Dean. Yeah, room 31C, basement level. St. James Medical Center."
Pilt
*CASTIEL TELEPORTEERUB*
Cas: "I'm there now."
Dean: "Yeah, I get that."
Cas: "I'm gonna hang up... now."
Dean: "Right..."
Pilt

:D :D :D

Umbes 20 korda vist seda stseeni vaadanud juba. Ei saa üle :D
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LiveForThis » 15. Veebruar 2010, 17:20

5. hooaja 8. osa Tricksteriga oli vaimustav ja 9. osa Supernaturali fänniarmeega oli veel vaimustavam.
Sitcomi stiilis vaimukused ja muud TV üllitised - väga lahe. :!:
Convention tabas ka kenasti naelapead, sest see on ju ometigi hea viis, et tuua sisse nii värskust kui ka absurdsust.

Vahepeal oli meil hullult pikk puhkeperiood. Ei teagi miks. Aga igal juhul on Supernatural hinge kosutav üllitis :P
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas JazZ- » 15. Veebruar 2010, 18:06

LiveForThis kirjutas:Vahepeal oli meil hullult pikk puhkeperiood. Ei teagi miks. Aga igal juhul on Supernatural hinge kosutav üllitis :P

Ja nüüd on Supernatural'il puhkeperiood, nii, et te jõuate selle ajaga ilusti sellega järje peale!!! Loodetavasti. :)
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

EelmineJärgmine

Mine Seriaalid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline