Hah, naljakas mõelda, et "Supernatural" kunagi ka Eestis telekast jooksis. Tegelikult ma mäletan isegi, kui seda reklaamiti ning alguses mõtlesin ka selle üle tšekata, aga tollal jäi see plaan siiski katki kahel põhjusel- esiteks oli see pisut liiga hilja (koolipäeva kohta), teiseks... tundus see reklaami põhjal nii hilja vaatamiseks liiga õudne. Ehk siis pidi see olema umbes see aeg, kui ma pärast "Ring'i" taoliste filmide vaatamist nädal aega magada ei saanud. (Sucker.) Praeguseks olen nii freakin' karastunud, et pärast "My Bloody Valentine 3D" vaatamist polnud öösel üksi kodus olla üldse jube. "My Bloody Valentine" pole vast kõige parem
õudse filmi näide, aga vähemalt oli see alla 16-aastastele keelatud (mult küsiti ukse peal isegi dokumenti ja puha). Lisaks mängis seal Jensen Ackles, nii, et see muudab eelnenud off-topicusse kiskuva jutu uuesti teemasiseseks.

Anyways, CM-Girl- soovitan "Supernatural'ile" teise võimaluse anda. Kui pidevalt sisuliiniga järje peal olla, on jälgimine tükk maad põnevam (olgugi, et esimeses hooajas tegelikult mingit erilist liini, mida jälgida, peale isa otsimine, polnudki). Kuigi on kindlasti neidki, kellele tõesti "Supernatural" nii sügavat muljet lihtsalt ei avaldagi. Ee, nagu näiteks Ralf, vist.
Muide, igaks juhuks, kui "Supernatural'i" hakatakse kunagi uuesti telekast näitama või kui juhuslikult peaks internetis peale sattuma mingile kahtlasele leheküljele, kus osadel nime ega hooaega juures pole, siis koostasin abimehe, mis peaks võimaldama igal "Supernatural'i" noobil kindalks teha, mis hooajaga tegemist on (ja see aitaks toimuvast arusaamisele ju palju kaasa). Nimelt on kõige lihtsam hooaegu määratleda Sam'i soengute järgi (Dean'iga pole mõtet jändama hakata- kui väike värvitooni muutus välja arvata, siis on tema soeng konstantne).
Vastavalt siis esimene kuni viies hooaeg.