Moderaator: Meeskond
Pakun, et sul kulub suitsude peale umbes samas suurusjärgus raha, kui mul kino peale.Ralf kirjutas:Tore, et sul jagub raha iga vaadatava filmi eest maksmiseks, mina ei tööta kahjuks Google'is, et saaksin kopikaid välja käia nende kümnete linateoste eest (millest paljusid polegi meie riigis isegi saadaval), mida kuus vaatan - pealegi meie kinodes üht eelmise aasta parimat filmi "Where the Wild Things Are" isegi ju ei näidatud.
Kickflick kirjutas:Suva, lase edasi![]()
Mul plaadi peal oli kirjas "Päikesemaa."
KDorbek kirjutas:Arvatavasti plaza omadest on paarkümend tüki kaduma läinud, aga sõpruse omadest on enamus kuhugile ära kadudnud.
Jah, Plazas maksab pilet mulle igal ajal 45 krooni. Tegelt kino on üks odavamaid meelelahutusi (väljaspool kodu). Pubis või ööklubis käies läheb õhtu jooksul sitaks rohkem, kui 45 eeki. Jaanuaris kulus mul muidu 475 Eesti raha (kokku 8 filmi). Tavalisel suitsetajal läheb puhtalt sigarettidegi peale rohkem. Mina muide ei suitseta. Samas on kuid, kus ei lähe kinopiletite peale 3 sottigi. Nii, et mingitest hirmsatest rahasummadest ei ole vaja rääkida. Pealegi ma pole mingi rikkur. Ei saa soojamaa reisigi endale lubada.KDorbek kirjutas:Vahet nagu eriti ei ole kui palju keegi kinos käib.
Kui Raulsil on finantsi nii palju, et kinos enamus filme ära vaadata, siis ei ole nagu probleemi.
Teiseks arvatavasti on Raulsi kino pilet 45.- plazas ja artises saab 65, siis see pole nagu ulme summa. Kui kuus tuleb keskmiselt 3-4 filmi ( raulsi puhul arvatavasti veidike rohkem) mida võib kinos vaadata, siis läheb see maksma 200.- mis tõesti eelmisel kevad veel oleks maksnud 500.-
Vähemalt on tore näha, et mõni tegelena on sama haige kui mina. Ma olen ka plaza avamisest pileteid alles hoidnud. Arvatavasti plaza omadest on paarkümend tüki kaduma läinud, aga sõpruse omadest on enamus kuhugile ära kadudnud.
Jolt kirjutas:Tra... ostsin lõunaks Jänksi jogurti-shake'i. Loksutasin 30 sekundit, keerasin korgi ära ja süvenesin töösse. Paari minuti pärast mõtlesin, et nüüd oleks aeg lonks võtta.. aga esmalt tuleb loksutada. VÕIT! pealaest jalatallani jogurtiga kaetud.
Kahtlane, mul pole küll kunagi nii juhtunud. See jook pole isegi nii ääreni täis pandud, et selline asi juhtuks.Jolt kirjutas:Tra... ostsin lõunaks Jänksi jogurti-shake'i. Loksutasin 30 sekundit, keerasin korgi ära ja süvenesin töösse. Paari minuti pärast mõtlesin, et nüüd oleks aeg lonks võtta.. aga esmalt tuleb loksutada. VÕIT! pealaest jalatallani jogurtiga kaetud.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist