Filmipläma!

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Gang-pae » 17. Jaanuar 2010, 15:22

http://daheefanel.wordpress.com/2010/01 ... yet-again/

Kim Ji Woon + Lee Byung Hun + Choi Min Shik + action noir = a bittersweet life 2?
Kasutaja avatar
Gang-pae
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Somerset » 17. Jaanuar 2010, 22:00

Siuke küsimus, et lugesin siit filmi "Klass" eelarve kohta, mis oli 1,3 mln krooni, keegi oskab öelda palju selle filmi ligikaudne piletitulu võis olla? Või noh üldiselt tahaks teada, et palju need Eesti filmid üldse kasumit teenivad, kui üldse teenivad. :D
Somerset
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Soprano » 20. Jaanuar 2010, 03:45

The 100 Cheesiest Movie Quotes of All Time

Kõik klassikalised juustud esindatud. 8)
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Jolt » 20. Jaanuar 2010, 11:23

Viimase stseeniga seoses tuli meelde Tarantino jutt Top Gun'i tegelikust teemast... SWORDFIIIGHT!!!

Pilt
Ohman, mõned õnnelikud on Scott Pilgrimi näinud. AICNs spoilereid täis (only not really, kui oled koomikseid lugenud) ülevaade lubab palju. Raamatuid lapates tundusid teatud vanakooli videomängude/mangade/ja lihtsalt puhta bat-shit craziness'i elemendid liiga hullud, et võiksid filmi sattuda, kuid jutu järgi on väga truu adaptsioon. Spoileriteta hinnang oleks selline:
Like he did in his other movies, Edgar Wright really pushes the genre into whole new areas. This has to be the world's first coming of age/romance/superhero/comic book adaptation/musical/comedy/whatever movie. It has some traces of things you've seen before but not blended together in this way.
Kasutaja avatar
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ronet » 20. Jaanuar 2010, 15:52

Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas LiveForThis » 20. Jaanuar 2010, 17:37

Marc Webb on huvitav valik. Ei oska absoluutselt tema võimekust kommenteerida, kuid võib ju ometigi veidi usku säilitada ja loota, et uus ja värske lavastaja teeb seeriaga veel imet.
Aga Raimi Spider-man(välja arvatud 3 osa) oli juba niigi täiuslik ja kirev adaptsioon, aga ehk tuleb mõni üksik uus tuuleke ja muudab tooni kardinaalselt.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas ruut » 22. Jaanuar 2010, 01:09

LiveForThis kirjutas:...Aga Raimi Spider-man(välja arvatud 3 osa) oli juba niigi täiuslik ja kirev adaptsioon...

Ma loodan, et Ämblikmehe hiilgeajad on siiski alles ees, mina küll Raimi adaptsiooni täiuslikuks ei kutsuks.
Kasutaja avatar
ruut
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LiveForThis » 22. Jaanuar 2010, 01:25

Superkangelase koomiksifilmi mõttes on minu arvates Spider-man 1&2 väga õnnestunud. Rõhutatult koomiksilik koos kõigi oma veidrustega, kui nii võib sõnastada.
Aga uus suund võiks olla segu The Dark Knight`ist, Watchmenist ja teistest väga tõsiseltvõetavatest ja realistlikest adaptsioonidest.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Jolt » 22. Jaanuar 2010, 01:59

EI :?

Kui tehakse mingi hirmus angsty Spider-man, siis see olekski too kardetud emode variant. Mulle meeldib Nolani versioon Batman'st väga, kuid igal koomiksikangelasel on oma teema ja toon. Spider-man'i on osalt alati olnud puberteedist ehk tasakaalust selle vahel, mida on kellelegi antud ja mida ta nende omadustega peab peale hakkama - oma koha leidmisest. "With great power, comes great responsibility" - nagu TÄM'i teemastki selgeks saanud. Liiga tume ja realistlik lähenemine ei sobi selle universumiga.

Seda siis üleüldise tooni poolest. Kui film saab tõesti olema karakterikesksem, siis oleks igati tervitatav argielu realistlikum tabamine. Originaalis on Spider-man'i karakterid üksjagu tüüpsed, eks näis mis saab. Sony rahvas, kes Spider-man'ga seotud, pole senini liiga asjalikku muljet jätnud.
Kasutaja avatar
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas ruut » 22. Jaanuar 2010, 21:11

Nõustun, Ämblikmees pole kunagi olnud sedalaadi koomiks nagu Batman, kus vabalt selliste tumedamate varjunditega mängida võib ning sellist stiili peale sundida ei ole mõtet.

Võib olla on minu mõningase pettumuse põhjuseks filmiseeria üle see, et Ämblikmehe koomiksitega üles kasvanud ning minu nägemus ei langenud filmi omaga nii väga kokku. Äkki oli ka asi veidike näitlejates. Kuigi Tobey Maguire tundub esmapilgul lausa suurepärane Peter Parker olevat, siis Ämblikmehena jäi tal väheke šarmi puudu; igatsesin juustuseid one linereid ja pilkeid pättide kohta. Ainus kes sajaprotsendiliselt oma tegelase saapad täitis oli J.K. Simmons J.J.J.-na, braavo!

Koomiksiadaptsioonidest üldisemalt rääkides, siis minu ideaaliks oleks vast Raudmees. Selles suudeti hoida seda balanssi tõsisuse ja huumori vahel ning näitlejad olid väga head. Võin isegi öelda, et tegemist on mu lemmikuga vastavas žanris.
Kasutaja avatar
ruut
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ronet » 23. Jaanuar 2010, 04:46

irv. Mustad ameeriklased tegid oma versiooni Death at a Funeral'ist? http://www.imdb.com/title/tt1321509/
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas eerik » 23. Jaanuar 2010, 11:06

Vana uudis juba... aga see trailer oli nii kohutav, et ma ei soovi sellest enam rääkida.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ronet » 26. Jaanuar 2010, 03:06

Kevin Smith trivia:
Pitched a superhero movie to Miramax in 1999 and Miramax chairman 'Harvey Weinstein' loved it. It was described as a "Justice League" type of superhero team that has to disband because of the government. Once on their own, the film would follow the same type of format used in Pulp Fiction which would be stories inter connected. In the end the team would have to unite to defeat one of their own, turned villainous. Smith just never got around to writing a full script. It was also pitched to HBO as a possible series.

See oleks võinud päris lahe olla.
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas eerik » 28. Jaanuar 2010, 19:20

[18:16:32] <+rezpekt> OMFG
[18:16:39] <+rezpekt> Lost in Translationi eelarve oli ainult 4 miljonit
[18:17:00] <+rezpekt> tra ma ei saa ikka aru, kuidas The Roomi eelarve sai 6-7 miljonit olla
[18:18:10] <+rezpekt> wiseau pani vist 5 miljonit otse enda taskusse
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 28. Jaanuar 2010, 19:29

Sama eelarve mis The Wrestleril. Isegi Requiem for a dreami eelarve oli mingi 4,5 milli vist. Film, mis näeb tehniliselt sitaks kallim välja. Huvitav jah kuhu Roomi raha läks.
hau
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Filmijutud

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist