Jericho 2x01
Jeah, mõtlesin küll, et ei hakka enne terve season'i vaatamist seda teemat üksikult vaadatud episoodidega spämmima, aga pole midagi teha.
Niisiis- Jericho. Esimest hooaega fännasin need paar aastat tagasi, kui see meil telekast jooksis, päris kõvasti, aga teise hooaja vaatamine lükkus millegi pärast kogu aeg edasi... Kuni ma nüüd lõpuks need viimased 7 osa ette võtta otsustasin. Esiteks, pärast rohkem kui aasta pikkust vahet pole tegevusega järje peale saada üldse lihtne. Häguselt on muidugi midagi meeles, aga lüngad on siiski natukene liiga suured, et vaatamine täiesti sujuvalt kulgeks. Seda asjaolu ei tee ka lihtsamaks tõsiasi, et pea kõik uutest(??) tegelastest on sõjaväemundris sarnase välimusega tüübid. Keda ma üldse omavahel sassi ei aja. Not.
Ma ei tea, kas esimese hooajas seda lihtsalt ei eksisteerinud või ma ei teinud sellest siis välja, aga üks asi, mis mind nüüd häirima jäi oli selline üle vindi keeratud serioossus. (Täpselt see sama, mille pärast "Prison Break'i" viimased hooajad, imo, nõmedad on.)
Uus USA lipp on nice, tho.