Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas JazZ- » 17. Jaanuar 2010, 14:05

Üritasin ka "Starsky't ja Hutch'i" vaadata, aga esimese reklaamipausi ajal jäin magama. (Ma ei tea ühtki teist asja, mis nii uinutava toimega oleks, kui reklaamipausid.)

Igatahes viimane film, mis mul ka lõpuni õnnestus vaadata oli "Uncertainty". Üheks plusspunktiks filmitegijatele oli kindlasti see värvide lahendus, mis tegi filmi sündmustiku jälgimise palju lihtsamaks. Improviseeritud dialoog oli mõnes mõttes huvitav, aga vahel jäi see pisut puiseks. Kokkuvõttes võtab pealkiri filmi olemuse suhteliselt hästi kokku.
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

PostitusPostitas Kickflick » 17. Jaanuar 2010, 15:45

JazZ- kirjutas:Üritasin ka "Starsky't ja Hutch'i" vaadata, aga esimese reklaamipausi ajal jäin magama. (Ma ei tea ühtki teist asja, mis nii uinutava toimega oleks, kui reklaamipausid.)

Reklaamipauside pärast on mul televiisorist jäänud lõpuni vaatamata enamik filme, rikuvad filmielamuse ära lihtsalt.
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Spellbound » 17. Jaanuar 2010, 16:46

Mother 9/10
Kui Memoirs of Murder on Bongi parim film, siis Mother on sellele igati vääriline järeltulija

Daybreakers 7/10
Hea idee kiiduväärt rakendus.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LiveForThis » 17. Jaanuar 2010, 17:18

Spellbound kirjutas: Daybreakers 8/10
Hea idee kiiduväärt rakendus.

What he said.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas IlseV » 17. Jaanuar 2010, 17:42

JazZ- kirjutas:Igatahes viimane film, mis mul ka lõpuni õnnestus vaadata oli "Uncertainty". Üheks plusspunktiks filmitegijatele oli kindlasti see värvide lahendus, mis tegi filmi sündmustiku jälgimise palju lihtsamaks. Improviseeritud dialoog oli mõnes mõttes huvitav, aga vahel jäi see pisut puiseks. Kokkuvõttes võtab pealkiri filmi olemuse suhteliselt hästi kokku.

Pluss lõpp oli väga hägus ja puänditu. Mõne filmi puhul ei olegi see taotuslik, aga Uncertainty lausa karjus hea ning korraliku lahenduse järele, kui samass oli nagu pealkiri ise - ebakindel.

JGL'i oli see-eest siiski hea vaadata.
Kasutaja avatar
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas JazZ- » 17. Jaanuar 2010, 19:40

What she said.

Ehk siis olen kõigega, mis IlseV "Uncertainty" kohta juurde lisas, täiesti nõus. (Y)
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

PostitusPostitas Kickflick » 17. Jaanuar 2010, 23:48

National Treasure 8/10.
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas CM-Girl » 17. Jaanuar 2010, 23:51

National Treasure 8/10
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Apophis » 18. Jaanuar 2010, 10:43

Sherlock Holmes, National Treasure
Kiired, kvaliteetsed ning professionaalsed kodulehekülgede erilahendused - Konekt OÜ
Kasutaja avatar
Apophis
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas Ronet » 18. Jaanuar 2010, 14:33

Couples Retreat - Kerge ajaviide. Hetke meeleoluga läks väga hästi peale. - 6/10
Definitely, Maybe - Armas film, kuid suht jõhkralt venitatud. - 6/10
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Luc » 18. Jaanuar 2010, 17:20

Final Destination (4)
Iseenesest point on hea ja tore, et
kõik lõpuks surma said
, aga see CGI oli küll väga väga cheesy. Mõneti andis asjale juurde, aga eks ta kokkuvõtlikult ikkagi üks imelik film ole. Paar twisti sees olid huvitavad ja see oli filmi puhul hea, et ei venitatud mingi mögisemiga, vaid pidevalt toimus midagi. Pinge krutiti samuti koguaeg üles - "Oiai, nüüd kohe saab.. ja ei.. ah nüüd.. ai ikka veel ei."
"Violence is one of the most fun things to watch." - Q. Tarantino
Kasutaja avatar
Luc
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas KiiZ » 18. Jaanuar 2010, 17:56

"The Happiness of the Katakuris"
Miike muusikal. Twisted shit, aga üllatavalt inimlik ja viimane stseen võttis peaaegu pisaragi silma. Laulud ja tantsud olid juustuselt naljakad ja filmis oli isegi karaokestseen, kus vaatajad kaasa laulda said (kui muidugi jaapani keelt osata). Mitmed stseenid olid ka claymationiga tehtud, nii et väga kirev värk. Veidi laialivalguv oli kohati, aga 9/10 võib julgelt ära anda.
Kasutaja avatar
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas kbong » 18. Jaanuar 2010, 18:39

Ma pole küll seda Miike versiooni näinud ja ei oska kommenteerida, kui palju ta sealt mõjutusi on võtnud aga soovitaks kindlasti vaadata ka Kim Ji-woon'i The Quiet Family't, kust Miike idee sai enda filmi jaoks.
Kasutaja avatar
kbong
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas KiiZ » 18. Jaanuar 2010, 19:05

kbong kirjutas:Ma pole küll seda Miike versiooni näinud ja ei oska kommenteerida, kui palju ta sealt mõjutusi on võtnud aga soovitaks kindlasti vaadata ka Kim Ji-woon'i The Quiet Family't, kust Miike idee sai enda filmi jaoks.

Lugesin jah selle kohta, kommentaaride järgi on sirgjoonelisem kui Miike trippy ja segane versioon, aga omas niššis tundub seegi küllaltki nauditav olevat. Panen "mida-vaadata" nimekirja.
Kasutaja avatar
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Gang-pae » 18. Jaanuar 2010, 19:35

Mul meeldis vaata, et Miike oma rohkem. Vb sellepärast, et muusikalised etteasted ja muu jaburus ei lähe kohe üldse peale, aga see oli kõik maheda huumori ja naljakate situatsioonidega üle külvatud, et pani endalgi jala tatsuma.
Kimi versioonis meeldisid jälle näitlejad. Tuntud näod ning parem seosed leida. Ah seda muhedat korea musta-huumorit.
Kasutaja avatar
Gang-pae
Bond, James Bond
Bond, James Bond

EelmineJärgmine

Mine Filmijutud

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist