Moderaator: Meeskond
JazZ- kirjutas:Üritasin ka "Starsky't ja Hutch'i" vaadata, aga esimese reklaamipausi ajal jäin magama. (Ma ei tea ühtki teist asja, mis nii uinutava toimega oleks, kui reklaamipausid.)
JazZ- kirjutas:Igatahes viimane film, mis mul ka lõpuni õnnestus vaadata oli "Uncertainty". Üheks plusspunktiks filmitegijatele oli kindlasti see värvide lahendus, mis tegi filmi sündmustiku jälgimise palju lihtsamaks. Improviseeritud dialoog oli mõnes mõttes huvitav, aga vahel jäi see pisut puiseks. Kokkuvõttes võtab pealkiri filmi olemuse suhteliselt hästi kokku.
, aga see CGI oli küll väga väga cheesy. Mõneti andis asjale juurde, aga eks ta kokkuvõtlikult ikkagi üks imelik film ole. Paar twisti sees olid huvitavad ja see oli filmi puhul hea, et ei venitatud mingi mögisemiga, vaid pidevalt toimus midagi. Pinge krutiti samuti koguaeg üles - "Oiai, nüüd kohe saab.. ja ei.. ah nüüd.. ai ikka veel ei."kõik lõpuks surma said
kbong kirjutas:Ma pole küll seda Miike versiooni näinud ja ei oska kommenteerida, kui palju ta sealt mõjutusi on võtnud aga soovitaks kindlasti vaadata ka Kim Ji-woon'i The Quiet Family't, kust Miike idee sai enda filmi jaoks.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist