Diane Kruger

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee näitlejate kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

Diane Kruger

PostitusPostitas Ralf » 15. Jaanuar 2010, 06:53

Diane Kruger



Diane Kruger on saksa päritolu näitleja ja endine modell, tuntud selliste kassahittide poolest nagu "Trooja", "Rahvuslik aare" ja "Vääritud tõprad".

Kruger sündis Algermiessenis, Saksamaal nime Diane Heidkrüger all. Tema ema oli pangatöötaja ja isa arvutispetsialist. Lapsena soovis Diane saada baleriiniks ja osales koguni Londoni balletikooli katsetel, kuid heast esinemisest hoolimata ei saanud ta vigastuse tõttu oma unistust täita. Teismelisena naases ta Saksamaale ja asus tegelema modellindusega.

Peagi tekkis tal huvi näitlemise vastu. Tema esimene suurem roll oli 2000. aasta telefilmis "Klaverimängija" Dennis Hopperi ja Christopher Lamberti kõrval. Sellele järgnesid juba mitmed suuremad etteasted, mis temale suurt tähelepanu tõid. 2005. aastal valis ajakiri Maxim Krugeri üheks sajast kuumimast naisest.



Täielikku tutvustust loe siit.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

PostitusPostitas Spellbound » 15. Jaanuar 2010, 17:29

Enne Tõpraid oli ta minu jaoks suhteliselt mittemidagiütlev. Rahvusliku aarde filmid ei näidanud mingit erilist andekust, aga Tarantino pigistas temast viimase välja ja tulemus oligi super. Seepärast hääletasingi aasta naisnäitleja valimisel tema poolt.
Nüüd tasub tema tegemistel silma peal hoida, kuigi võimalik, et tasus juba enne, sest paljud vanemad filmid on temaga nägemata.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 3527
Liitunud: 01. September 2008, 14:34
Asukoht: Tallinn


Mine Näitlejad

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist