Moderaator: Meeskond
Tasuta klaas hõõgveini peale kino!
Hoia oma Coca-Cola Plaza kinopilet alles, sest iga kinokülastaja ootab Aia tn Da Vinci restoranis klaas tasuta hõõgveini!
* Pakkumine kehtib 1 kuu alates kinopileti ostmise kuupäevast.
eerik kirjutas:Filmiveeb aastal 2010 ongi selline.
Kodus uduse piraatkoopia vaatamine on IN,
kinos käimine on OUT!
rauls kirjutas:Tehke, mis tahate, aga minu arust peaks parimate filmide esilinastus ikkagi kinos toimuma. Ma ei räägi siin suvafilmidest, vaid ikka tegijatest.
Jolt kirjutas:Ma lootsin sellele, et ehk tuleb jaanuari lõpus mingi väärtfilmide nädal ja kõige huvipakkuva vaatamisega ei pea sedavõrd pikalt ootama. Hetkel küll mingit sarnast promo pole tehtud, nii et enam ei looda sellele. 5. märts on ikka väga kauge kuupäev. Oleks napim ootamine, siis kannataks vabalt ära.
No Country't jõudsin enne kinos vaatamist kaks korda kodus näha... hea film on hea film, väiksem ekraan ja vaiksem heli ei piira elamust. Seltskonna mõttes on tihtilugu paremgi. Isiklikult eelistan kõiki huvipakkuvaid filme võimaluse korral siiski kinos vaadata, aga kui ootamine on nii tarbetult pikk, siis ei hakka iseennast piinama.
Soprano kirjutas:http://www.forumcinemas.ee/podcast/archives/122-Filmimoela-107.html#c28250Lauri kirjutas:Serious Man is gone, seriously. just eile sai maha võetud. ja samas saan ma Acme otsusest 100%-liselt aru. samadel põhjustel ei ole tulevate filmide all selliseid asju nagu The Informant! või Invictus - ükski stuudio ei taha minna kindla kahjumi peale
Mis nüüd rauls? DVD FTW
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist