Harry Potter ja tulepeeker

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee filmide kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas lostinthemist » 03. Veebruar 2006, 00:16

Graafika? Ma arvan, et kvaliteeti mõtled ikka...?
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas -loveyou- » 11. September 2006, 15:26

kõik on ju 6. raamatut lugend :'( juuuuu niiet ärge möllake aind 6.raamat oli minu arust nati väärakas nii et viimast ei kujuta ettegi :'( :'( see on vaid minu arvamus niiet ärge parem ... !!!! muide rupert grint on filmides küll pull vend ax muidu on ta MINU arvates nati vääraka välimusega...
ooooojeeee
-loveyou-
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Mannavaht » 12. Oktoober 2006, 17:55

Aah! See film oli ikka suur pettumus! Vähemalt minu jaoks. Treileri järgi tundus küll väga hea, aga...

Nii paljud asjad olid valesti! Majahaldjaid polnud üldse, Neville andis Harry'le selle imeliku vetika mitte Dobby, see ball venitati liiga pikaks, labürindis polnud mitte midagi peale nende juurikate, Padma ja Parvati(kaksikud, Indiast pärit) käisid filmi järgi ühes majas, aga tegelikult olid nad eraldi.

Liiga pikaks läheb :(

Aa...kus Sirius oli??? Gary Oldmanit ennast polnudki näha. Ma olin nii pettunud :'(
Kasutaja avatar
Mannavaht
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas lostinthemist » 13. Oktoober 2006, 00:12

Nõustun Mannavahuga selles mõttes, et paljud asjad polnud nii nagu raamatus. Ja minu teada esines "kamina-vestlus" ka viiendas raamatus, mitte neljandas.
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Mannavaht » 13. Oktoober 2006, 15:35

See kaminavestlus oli üldse creepy :shokeeritud:

Ma kartsin esimest korda elus Gary Oldmani :D
Kasutaja avatar
Mannavaht
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Girl17 » 04. Veebruar 2007, 20:07

olen seda kaks korda vaadanud, teine kord oli eile kui Mu 6de seda vaadata tahtis aga see oli minu arust kolmandast osast etem, tundus nii kuidagi.
It's your life, it's your soul, it's everything you give to him, it's my heart in your hands keep it or just let it fall, another stone placed in my wall.
Kasutaja avatar
Girl17
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas trintsu111 » 05. Veebruar 2007, 23:10

need filmid on ju kõik ikkagi raamatutest kordades haledamad..
nuh ja see ka suht loogiline ju..
isegi üllatavalt hästi tehtud:)
mulle meeldib filmi juures seee et näitlejad inglased on ja siis on neil sääne hästi mõnus aksent :))
trintsu111
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas reeta » 30. Juuli 2007, 14:28

ja niisiis küsimus, ei ole seda filmi näinud :( kuid väga tahaks! kas oskate öeldakuidas see võimalik oleks? kinodes ei näita enam ju?
Kasutaja avatar
reeta
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Wisegirl » 30. Juuli 2007, 16:17

Laenutusest. Näiteks Videoplanet?
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Kasutaja avatar
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas JazZ- » 09. Jaanuar 2010, 01:42

CM-Girl kirjutas:Selle vaidluse peab mujale edasi siis viima. ;-)

Saagu nii.

Ainult, et praegu olen ma kahjuks liiga unine, et mingist tõsisemast Tournament'ist osa võtta. Lühidalt jääb film lihtsalt raamatule väga haledalt alla, (mida ma vist tõesti pole seoses Potteri filmide ja raamatutega kunagi maininud).
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

PostitusPostitas Pixie » 09. Jaanuar 2010, 14:08

Kui nii ütled, siis tekib isegi tahtmine HP raamatuid lugema hakata. :P

Mulle film meeldis. Pole küll Harry Potter'i lugudega kursis olnud (v.a. "Segavereline Prints", mis sai suvel kinos vaadatud), kuid viimastel nädalatel telekas näidatud esimesed neli filmi on nüüd korralikult ära vaadatud. Oodatust süngemad, kuid väga põnevad ja meelelahutuslikud.

"Tulepeeker" on seni kõige rohkem meeldinud. Sündmused labürindis ning sellele järgnev oli vägagi põnev. Voldemort valmistas pettumuse. Nii kardetud, et ei taheta ta nimegi välja öelda... Olen küll võhik selles valdkonnas, kuid siiski ootasin temast midagi enamat.

Dumbledore'i surm on nüüdseks vana uudis, aga ei mõista, mis rahulolu tol ajal mõtlematult spoilereid postitanud fännid selle kuulutamisest said. :pööritus:
Kasutaja avatar
Pixie
gatehead
gatehead

PostitusPostitas Ralf » 09. Jaanuar 2010, 14:12

Muide, kas ma olen ainus, kelle meelest on tobe, et Expelliarmus kõige vägevam loits on? See oli loitsudest esimene, mida Harry õppis ja põhimõtteliselt tegi ta ainult sellega Voldemortile tina. Äkki on asi selles, et tema võlukepis on see eriline ükssarviku karv?
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas JazZ- » 09. Jaanuar 2010, 14:17

Ralf kirjutas:Muide, kas ma olen ainus, kelle meelest on tobe, et Expelliarmus kõige vägevam loits on? See oli loitsudest esimene, mida Harry õppis ja põhimõtteliselt tegi ta ainult sellega Voldemortile tina. Äkki on asi selles, et tema võlukepis on see eriline ükssarviku karv?

See on fööniksi sulg, mitte ükssarviku karv (OMG, seda ikka teaks (Y) ). Ja jah, pigem on asi siiski võlukepi südamikus, kui loitsus.
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

PostitusPostitas Ralf » 09. Jaanuar 2010, 14:20

JazZ- kirjutas:
Ralf kirjutas:Muide, kas ma olen ainus, kelle meelest on tobe, et Expelliarmus kõige vägevam loits on? See oli loitsudest esimene, mida Harry õppis ja põhimõtteliselt tegi ta ainult sellega Voldemortile tina. Äkki on asi selles, et tema võlukepis on see eriline ükssarviku karv?

See on fööniksi sulg, mitte ükssarviku karv (OMG, seda ikka teaks (Y) ). Ja jah, pigem on asi siiski võlukepi südamikus, kui loitsus.

Ma võin kümne Macintoshi peale kihla vedada, et Harry võlukepis on ükssarviku karv. Tean seda 100% kindlalt.

Edit: Kontrollisin üle ja sul oli siiski õigus. :'(
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas JazZ- » 09. Jaanuar 2010, 14:33

Jess, mul on nüüd KÜMME Macintosht! Ilus.

Pixie kirjutas:Voldemort valmistas pettumuse. Nii kardetud, et ei taheta ta nimegi välja öelda... Olen küll võhik selles valdkonnas, kuid siiski ootasin temast midagi enamat.

Voldemort'i koledus tuleb raamatutes kindlasti paremini välja, kui filmides. (Eelkõige just tegude, mitte välimuse poolest.) Arvatavasti sellest enne seitsmenda osa algust,
kui need tõprad Hedwigi ära tapavad,
nii väga aru ei saagi.

See video, milles kajastub suurepäraselt Voldemorti piiritu julmus, peaks ka kõige vägevamal gryffindorlasel kõhu alt külmaks võtma. (No spoilers!) (Y)
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

EelmineJärgmine

Mine Filmid

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist