Moderaator: Meeskond
JazZ- kirjutas:Damn, tahtsin ka "Tallinn pimeduses" vaadata, aga läks ära meelest. Sest muidugi oli telekas lahti hoopis teine kanal, kust jooksis ... tntntn- "Harry Potter and The Goblet of Fire". Vahelduva eduga sai seda siis uuesti tšekatud ja see polnud küll päris nii idiootne, kui "Azkabani vang", kuid siiski piisavalt, nii, et neid paaris varasemas postituses kajastunud kõrgeid hindeid ma ei mõista.
JazZ- kirjutas:Vahelduva eduga sai seda siis uuesti tšekatud ja see polnud küll päris nii idiootne, kui "Azkabani vang", kuid siiski piisavalt, nii, et neid paaris varasemas postituses kajastunud kõrgeid hindeid ma ei mõista.
CM-Girl kirjutas:JazZ- kirjutas:Damn, tahtsin ka "Tallinn pimeduses" vaadata, aga läks ära meelest. Sest muidugi oli telekas lahti hoopis teine kanal, kust jooksis ... tntntn- "Harry Potter and The Goblet of Fire". Vahelduva eduga sai seda siis uuesti tšekatud ja see polnud küll päris nii idiootne, kui "Azkabani vang", kuid siiski piisavalt, nii, et neid paaris varasemas postituses kajastunud kõrgeid hindeid ma ei mõista.
Mida siin mõista ? Mulle meeldis i vsjoo.Sellest peaks piisama.Või ei?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline