Kickflick kirjutas:Goethe "Fausti" loen hetkel, kahe päeva jooksul olen lugenud juba 140 lehekülge ära, meeldib väga. Goethe teeb Shakespearile minu silmis küll täiega ära.
Wow, kuidas sul keskkool õnnestus ilma Faustita ära lõpetada?

Moderaator: Meeskond
Kickflick kirjutas:Goethe "Fausti" loen hetkel, kahe päeva jooksul olen lugenud juba 140 lehekülge ära, meeldib väga. Goethe teeb Shakespearile minu silmis küll täiega ära.
uLtImAtEcRiTiC kirjutas:Kickflick kirjutas:Goethe "Fausti" loen hetkel, kahe päeva jooksul olen lugenud juba 140 lehekülge ära, meeldib väga. Goethe teeb Shakespearile minu silmis küll täiega ära.
Wow, kuidas sul keskkool õnnestus ilma Faustita ära lõpetada?![]()
uLtImAtEcRiTiC kirjutas:
Anyways, filmid teevad raamatutele iga kell ära![]()
uLtImAtEcRiTiC kirjutas: Kõige parem on loomulikult (võimalusel) läbi lugeda raamat ja ära vaadata ka film. Seda tahan ma öelda, peace!
IlseV kirjutas:uLtImAtEcRiTiC kirjutas: Kõige parem on loomulikult (võimalusel) läbi lugeda raamat ja ära vaadata ka film.
Samas jällegi üldine (kuid mitte alati kehtiv) reegel on see, et raamatu põhjal olevad filmid on kehvemad, kuna kõike sisu ei saa lihtsalt pooleteist-kahe tunni sisse mahutada.
Lisaks veel, et üldiselt luuakse tegelastest endale oma arusaam ning kui see ei pruugi filmivariandiga kokku langeda, pettutakse samuti.
JazZ- kirjutas:uLtImAtEcRiTiC kirjutas:fine, HEA film teeb ...
IMO vähemalt
Ja kui sa oled seda head filmi näinud, siis suure tõenäosusega avastad hiljem, et film on tehtud veel parema raamatu põhjal. Tr00 story.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist