Ralf kirjutas:Näiteks see putukate oma? Putukad tulevad, nad peavad öö läbi majas vastu pidama, hommik tuleb. Vsjo.
Mnja, "Bugs" oli vist üldse "Supernatural'i" esimese hooaja kõige nõrgem osa (ja nii palju, kui ma IMDb'st kommentaare olen lugenud, siis pole see ainult minu arvamus). Ja tuleb tunnistada, et "Charmed'i" wendigo omas "Supernatural'i" oma ära. Samuti mingeid väga suuri
twiste sellistel kolliosadel üldiselt ei olnud.
Sest tõesti, on väga raske ette aimata, kas Sam ja Dean jäävad ellu või mitte. Siiski, sellest kõigest hoolimata, on esimestel hooaegadel juures selline seletamatu "Supernatural'i"
feeling.Garli kirjutas:JazZ-, nõustud raudselt.
Kusjuures olen üldse enam-vähem terve Garli postitusega nõus, nii, et väga pikalt ise juurde jaurama ei hakkagi.
Ainult nende 'naljategemise' osade kohta veel nii palju, et Kripke ise ütles, et nende eesmärgiks on hoida kogu värki väga masendavaks minemast. Ja
let's face it, "Changing Channels" ei olnud viga, (kuigi ma ei usugi, et see naljategemise kohta käiv jutt otseselt sellele osale suunatud oli.)
Sellega, et "Supernatural" veel tipus olles ära tuleks lõpetada, olen ka nõus. Samas huvitaks mind siiralt, millest kuues hooaeg üldse rääkima hakkaks. Kui viies on põhimõtteliselt stiilis
"What's happening, Sam?" "Nothing, just the end of the world," siis olen ma kindel, et selle 'end of the world'iga' saab viiendas hooajas ühele poole, lisaks on Sam'i ja Dean'i omavahelised suhted juba nagunii täielikku pinge haripunkti viidud. Tähendab, kui nad juba apokalüpsiseni on jõudnud (mis on, well, kinda HUGE), siis millega nad suuruselt selle üle trumpaks? Eeldusel muidugi, et kõik läheb hästi ja maailm täielikust hävimisest päästa õnnestuks. Vastupidisel juhul pole eriti muud võimalust, kui Sam'i ja Dean'i liitumine Firefly meeskonnaga, et siis teised planeedid deemonite ja wendigode käest päästa.

"We were waiting for you, pals."

"Awesome."