Seriaalide märksõnade mäng

Siin võite alustada ja osa võtta kõikvõimalikest filmimängudest, viktoriinidest jms.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 27. Detsember 2009, 01:49

Ok, seda poleks küll uskunud :))

Eelnevalt küsitud:
24, Cheers, The Mighty Boosh, Prison Break, Black Books, Roswell, Monty Python's Flying Circus, South Park, Band of Brothers, Mad Men, Dexter, Chuck, Rescue Me, Californication, Alf, Pushing Daisies, Twin Peaks, Lost, Bones, How I Met Your Mother, Party Down, That '70s Show, Odyssey 5, True Blood, Quantum Leap, Angel, Married with Children, Moonlighting, The Sopranos, Monk, Nip/Tuck, Eli Stone, Deadwood, Knight Rider, Unhappily Ever After, Due South, Freaks and Geeks, Firefly, It's Always Sunny in Philadelphia, The O.C., The Big Bang Theory, Jericho, How I Met Your Mother, American Dad, Supernatural, Top Gear, Digimon, Beyblade, Rome, Reaper, Fringe, Wikmani poisid, Õnne 13, Extras, Sabrina the Teenage Witch, Lie to Me, The Wire, Seventh Heaven, Line of Fire, Remington Steele, Oz, House M.D, A-Team, True Blood, Gilmore Girls, Merlin, Dr. Quinn, Entourage, Skins, Garfield, Charmed, Walker-Texas Ranger, Scrubs, Glee, V, Sons of Anarchy, Queen of Swords, Jack of all Trades, Desperate Housewives, Ally McBeal, The IT Crowd, CSI: Crime Scene Investigation, Midsomer Murders, King of the Hill, My Name Is Earl, Bonanza, Dollhouse, Everwood

Teeme lihtsa siis:
kasiino, kuumad naised
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas IlseV » 27. Detsember 2009, 01:54

uLtImAtEcRiTiC kirjutas:Everwood :?:

Ärge pange tähele, ma peksan vist täielikku segast praegu :?
Palun näkku mitte lüüa :$

Heh, mõtlesin vastuse esimesel korral vaadates välja, aga kuna alles vastasin, ei hakkan'd jaburdama, nagu kunagi suvel oli.
Kasutaja avatar
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 27. Detsember 2009, 01:57

IlseV kirjutas:Heh, mõtlesin vastuse esimesel korral vaadates välja, aga kuna alles vastasin, ei hakkan'd jaburdama, nagu kunagi suvel oli.

Ehk sul on olnud õnne ja oled seda sarja näinud? ... või oled lihtsalt mõnest (minust) taibukam :))
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas JazZ- » 27. Detsember 2009, 02:01

IlseV kirjutas:Heh, mõtlesin vastuse esimesel korral vaadates välja, aga kuna alles vastasin, ei hakkan'd jaburdama, nagu kunagi suvel oli.

Ohjaa, ma tean seda tunnet. Nendest arvamistest võib vägagi hasarti sattuda.

Anyways, nüüd on juba liiga hilja, et lõpetada.

Pakun "Las Vegas't"
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 27. Detsember 2009, 02:02

JazZ- kirjutas:Pakun "Las Vegas't"

Just, nii lihtne see oligi :)
:nool:
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas IlseV » 27. Detsember 2009, 02:04

uLtImAtEcRiTiC kirjutas:

Ehk sul on olnud õnne ja oled seda sarja näinud? ... või oled lihtsalt mõnest (minust) taibukam :))

Olen näinud? See oli kunagi mu üks lemmikutest. Kui laupäevaõhtud kodus veetsin (mis tavaliselt nii oli), siis kell 17.00 (jah, ma mäletan isegi algusaega) istusin teleka ette ja tegin Kanal2-e lahti.
Kasutaja avatar
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas uLtImAtEcRiTiC » 27. Detsember 2009, 02:07

IlseV kirjutas:See oli kunagi mu üks lemmikutest. /-/

Siis on selge, miks nii kerge oli :))
Kasutaja avatar
uLtImAtEcRiTiC
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas JazZ- » 27. Detsember 2009, 02:13

IlseV kirjutas: Kui laupäevaõhtud kodus veetsin (mis tavaliselt nii oli), siis kell 17.00 (jah, ma mäletan isegi algusaega) istusin teleka ette ja tegin Kanal2-e lahti.

RIGHT?!!

uus:
raamatukogu, surnuaed, juustumees
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

PostitusPostitas IlseV » 27. Detsember 2009, 02:16

JazZ- kirjutas:
IlseV kirjutas: Kui laupäevaõhtud kodus veetsin (mis tavaliselt nii oli), siis kell 17.00 (jah, ma mäletan isegi algusaega) istusin teleka ette ja tegin Kanal2-e lahti.
RIGHT?!!

Ouyeah, jõhker offtopic juba, aga tõesti, julgen täna juba tunnistada. Sina ka?
Kasutaja avatar
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas JazZ- » 27. Detsember 2009, 02:29

IlseV kirjutas:
JazZ- kirjutas:
RIGHT?!!

Ouyeah, jõhker offtopic juba, aga tõesti, julgen täna juba tunnistada. Sina ka?

Mina ka. ;-)
Ephram rok(k)ib/(s). Siiski järelemõeldes on/oli mu lemmiktegelane vist hoopis Harold.

Kui oleks olemas Filmiveebi horoskoop, siis see oleks öelnud (nüüd siis juba eilse kohta), et Filmiveebi mängudel on oht sattuda Off-topicu laviini alla, (sest 'seriaalide märksõnade mäng' pole sugugi ainus, kus seda arendatud sai).
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

PostitusPostitas Ronet » 27. Detsember 2009, 15:04

Harold ja Bright olid minu lemmikud.
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas JazZ- » 28. Detsember 2009, 18:31

Nii, vahelduseks off-topicu arendamisele kütaks hoopis mõne vihje juurde.

Vihje as in vihje vihjete kohta.

raamatukogu, surnuaed, juustumees

Esimesed kaks vihjet on väga konkreetsed, aga viimase puhul on tegemist ainult ühes episoodis esinenud tüübiga, (kuigi millegipärast oli just see tüüp esimene, kes mul sarjale mõeldes pähe tuli.)
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

PostitusPostitas 0ll » 28. Detsember 2009, 22:17

miks keegi ei vasta... Buffy the Vampire Slayer
2 osas oli tegelikult, viimases hooajas ilmus ka korraks
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Kasutaja avatar
0ll
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas JazZ- » 28. Detsember 2009, 22:28

Muidugi! (Y)
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

PostitusPostitas 0ll » 28. Detsember 2009, 23:23

Eelnevalt küsitud:
24, Cheers, The Mighty Boosh, Prison Break, Black Books, Roswell, Monty Python's Flying Circus, South Park, Band of Brothers, Mad Men, Dexter, Chuck, Rescue Me, Californication, Alf, Pushing Daisies, Twin Peaks, Lost, Bones, How I Met Your Mother, Party Down, That '70s Show, Odyssey 5, True Blood, Quantum Leap, Angel, Married with Children, Moonlighting, The Sopranos, Monk, Nip/Tuck, Eli Stone, Deadwood, Knight Rider, Unhappily Ever After, Due South, Freaks and Geeks, Firefly, It's Always Sunny in Philadelphia, The O.C., The Big Bang Theory, Jericho, How I Met Your Mother, American Dad, Supernatural, Top Gear, Digimon, Beyblade, Rome, Reaper, Fringe, Wikmani poisid, Õnne 13, Extras, Sabrina the Teenage Witch, Lie to Me, The Wire, Seventh Heaven, Line of Fire, Remington Steele, Oz, House M.D, A-Team, True Blood, Gilmore Girls, Merlin, Dr. Quinn, Entourage, Skins, Garfield, Charmed, Walker-Texas Ranger, Scrubs, Glee, V, Sons of Anarchy, Queen of Swords, Jack of all Trades, Desperate Housewives, Ally McBeal, The IT Crowd, CSI: Crime Scene Investigation, Midsomer Murders, King of the Hill, My Name Is Earl, Bonanza, Dollhouse, Everwood, Buffy the Vampire Slayer

troopika, vuntsid, Briti aadlik
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Kasutaja avatar
0ll
Bond, James Bond
Bond, James Bond

EelmineJärgmine

Mine Filmimängud

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist