Minu arvates siiani parim Jääaja osa. Väga lahe seiklus seekord. Nalja sai nabani ja rohkemgi veel. Palju uusi tegelasi seekord juurde lisandunud. Ja õnneks nüüd kolmandas osas on Manfredi hääl samaks tagasi pandud, mjis esimeses osas oli. Jutt on eesti keelsest variandist.
Kindlasti parem, kui teine osa, aga esimesele jäi ikka kõvasti alla. Väikesed dinosaurused olid ägedad. Selle asemel, et vaadata, kui totakalt Manny käitub, oleks võinud olla mingi recall esimesse filmi, kus näitas, mis juhtus ta eelmise perega. Buck käis närvidele. Hea oli see, et tema ei liitunud nüüdseks niigi ülerahvastatud karjaga.
Eee, minule meeldis küll I ja II osa rohkem. See III osa oli kuidagi igava võitu oli, lastele oli küll paras nauding. Ainuke lemmikkoht filmis oli see, kuidas dinosauruse pojad vvõi oli poeg, oma pea vee alla surus ja kaladele hambaid näitas. Natuke hägune mälu hetkel .. kuigi sain naerda väheke.
Täitsa vahva multikas oli. Varasemad meeldisid väga, kuid see jäi mul miskipärast mitmeks aastaks toppama. Kõvasti parem kui viimased Shrekid jms. Millalgi vaatan kodumaise dublaaži ka ära. Esimene Ice Age on minu arust kõige paremini eestindatud välismaine animafilm.
7/10
Päevik | 2021 "What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Level kirjutas:Esimene Ice Age on minu arust kõige paremini eestindatud välismaine animafilm.
Yeah, +1. Ise käisin siin foorumis ka selle idee kunagi välja, mis maha tulistati. Anu Lamp on fantastiline imo ja kogu dublaaž üleüldse on ka fantastiline. Jääaja puhul on väärtfilmiga aga õnneks mulle Jääaja sugused väärtfilmid meeldivad.