Viimane seriaal, mida vaatasite (mis puudub FV andmebaasist)

Siin räägime seriaalidest, tv-showdest jms.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas LiveForThis » 17. Detsember 2009, 18:43

How I Met Your Mother S05;E11
Supernatural S03;E02-03
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 18. Detsember 2009, 17:01

Pilt

Üks kindlaid lemmiksarju. Esimeses hooajas mitte ühtegi halba või keskpärast episoodi. Asun kohe ka järgmise juurde.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Garli » 19. Detsember 2009, 04:00

Death Note E1-3

Suurepärane
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 19. Detsember 2009, 19:52

Friday Night Lights 1x5

Hakkab paremaks minema, esimene osa oli liiga sügav, üritas olla liiga sügav.
Siis hakkas normaliseeruma. Meeldib.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas IlseV » 19. Detsember 2009, 20:59

Friiiiiks Änd Giiiiiks - 01x05-01x14 ehk neli osa veel ja ongi meie suhtel lõpp.

Aga peale seda, kui üks tegelastest haiglasse sattus, tekkis mul mõte, et ta võib-olla üks potentsiaalsetest suitsiidlastest. Pärast JazZ-'i lisatud klippi vist nii ikkagi ei lähe, kuigi tundub, et mida osa lõpu poole, seda tõsisemad teemad kujunevad.

F&G (näeb paremini välja kui f a g, aga kõlab nagu D&G) jõudis ka ridamisi ühte mu unenäkku, kus ma '80-dates seiklesin. Nagu time travelling, sest ma olen siiski juba iseseisva Eesti laps.
Kasutaja avatar
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LiveForThis » 20. Detsember 2009, 02:55

Firefly S01;E01
Viimane aeg ka juba vana lemmikut nautida.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Garli » 20. Detsember 2009, 20:36

Death Note E4-10
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 21. Detsember 2009, 04:37

Viimati Friday Night Lights 1x9
Tegelastega on side tekkimas ja juba näha, et see seriaal ulatub jalgpallist kaugemale. Huvitavad kõrvallood ja suhted. Lemmiktegelane Riggins hetkel vast.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Soprano » 21. Detsember 2009, 06:51

Dollhouse 2x09 "Stop Loss" - 8/10

Matrix.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas LiveForThis » 21. Detsember 2009, 14:16

Soprano kirjutas:Dollhouse 2x09 "Stop Loss" - 8/10

Matrix.

Totally 8)

Dollhouse S02;E07-08
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Soprano » 21. Detsember 2009, 22:52

Dollhouse 2x10 "The Attic" - 8/10

Matrix mis Matrix.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas eerik » 21. Detsember 2009, 23:21

Friends S06. Kui seda mõttetut fillerit Joey meenutustega poleks olnud, siis võiks lausa siiani parimaks hooajaks nimetada.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 21. Detsember 2009, 23:34

eerik kirjutas:Friends S06. Kui seda mõttetut fillerit Joey meenutustega poleks olnud, siis võiks lausa siiani parimaks hooajaks nimetada.

Bruce Willis :)
Ei ütleks, et parim, aga nendest tagasivaateosadest meeldib kuuenda oma enim. Ja ei saa aru, miks sa neid nii väga vihkad. Need on hilisemates hooaegades vägagi hinnas.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas 0ll » 22. Detsember 2009, 02:14

Üks väga laisk pühapäev oli. Vaatasin kettale vedelema jäänud sarju. Täna pole midagi vaadata - järgneb pikk möla...

Californication S03 E09-E12
Kokkuvõttes kindlasti parem hooaeg kui eelmine, millest mul peale Ashby tegelaskuju MITTE MIDAGI meelde ei jäänud. Aga enam ei tõmba eriti see sari. Peale esimest hooaega oli vaimustus suur, nüüd hakkab värskus kaduma. Võiks 4. hooajaga joone alla tõmmata...

Sanctuary S02 E09-E10
Minu viimane kokkupuude selle sarjaga. Lihtsalt nõrk. Ei saagi aru, miks nii pikalt jälgisin, harjumusest ilmselt... aga võib-olla Amanda Tappingu ja Emilie Ullerupi tõttu

Dollhouse S02 E07-E10
Väga hea. Lõpuks ometi külaskäik pööningule. Natuke häbi, et ma ei taibanud siiani pööningu peamist funktsiooni - tegelikult ju täiesti loogiline (nii loogiline kui ulme olla saab)
No ei lasta Whedonil oma asja ajada. Mees on tõeliselt küpsenud ja lugu alles hakkas 2. hooajal hoogu üles võtma. Tänapäeva telemaastikul ilmselt liiga pikk ooteaeg. Vähemalt lubati korralikult otsad kokku tõmmata.
Väga mõnus üldine meeleolu, helitaust ja tugev näitlejate seltskond. Eriti Enver Gjokaj, kes on kõik rollid suurepäraselt välja mänginud. Arvatavasti avaldavad paljudele muljet tema koomilised tegelased, aga minu arust oli ta tõsise näitlejana kõige veenvam 9. osas. Tegi justkui väga vähe, aga mõjus tõepoolest erinevate isiksustena (4 vist kokku) Temast kuuleme tulevikus kindlasti veel.
Dollhouse'i käesoleva hooaja 4. ja 10. osa on selle sügise USA seriaalide ühed eredamad pärlid. Uuel aastal veel 3 osa ja läbi ta ongi.
Ennustan, et DVD-kollektsiooni müüginumbrid tulevad muljetavaldav. Kui viimase kolme osaga midagi kapitaalselt psse ei keerata, ostan isegi.

Misfits S01
Nägemata olid viimased kaks osa, aga vaatasin kogu hooaja 6 osa korraga ära. Kes veel näinud pole, soovitan. Briti kvaliteet. Kogus korralikud vaatajanumbrid ja teine hooaeg juba kirjas. Mind võluvad peamiselt noored andekad näitlejad, huvitav kaameratöö ja uskumatult hea muusikavalik. Täiesti seinast seina, klassikalisest soulist ja progerockist uuema indierock-popi ja igat masti karmide klubilugudeni välja. Ei olegi ühtegi halba lugu kuulnud.
Sarja väga heal kodulehel (teised võiks eeskuju võtta) kõik lood täpselt kirjas. Samas sarja veel mitte näinud tondid, ärge väga julgelt lugege, stseenikirjeldused sisaldavad spoilereid Music info

Community S01 E11-E12
11. osa hooaja nõrgim, 12. samas ülihea. Esimese korraga ei tabanud ära, aga kuna und ei tulnud, vaatasin jõuluosa uuesti. Super. Kogu see religioonidebatt, Pierce budism-saientoloogia, bully jne.
jew-say the whole word-jewie. Ok, we get it, you and the a-team are awesome. Sup, Sup! Fiiiiiiiii...ght. You have the answer, he does not. Forest Withaker eye.
Knock-knock, my fist up your balls... - Who's there?
Shirts off - I'm being punked right?
Are you perpetually on your way to gym? - Dude, MY LIFE IS A GYM!
KULD
Pluss palju muid häid tsitaate... mingil põhjusel jäi peaaegu kogu episood pähe. Vaadake jõuluõhtul glögi kõrvale.

Lõppu väike jõulukingitus Anniet kehastavalt näitlejalt: Alison Brie - Santa Baby
Fact is, the law says you cannot touch! But I think I see a lotta lawbreakers up in this house tonight...
Kasutaja avatar
0ll
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas JazZ- » 22. Detsember 2009, 18:03

Dollhouse 2x09-2x10
Enver Gjokaj on ka mulle silma paistnud kui väga võimekas näitleja- seda nii tõsistes, koomilistes kui ka Topheri rollides.

The Attic oli jälle üks "Dollhouse'i" võimsamaid osi, kus anti väljendile "enjoying myself" täiesti uus tähendus. Unenägude absurdsuse ja nende sujuvalt kummaliste üleminekute kujutamises on Whedon ikka päris osav-käpp. (Unenägudele on üles ehitatud ka üks mu "Buffy" kõigi aegade lemmikosi-"Restless". )
Hihii, Victor'i (Anthony) lõpp oli enam-vähem nagu Jean-Baptiste'i oma "Perfume'st". Ainult, et Vikil polnud vaja ennast selleks otstarbeks lõhnastada ega midagi. Nice.
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

EelmineJärgmine

Mine Telejutud

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist