Ei jää, aga Pandora/Navi maailma annaks edasi küll arendada.Trash kirjutas:Defka kirjutas:Küll ta kõik selle tagasi teenib, kui teine osa tuleb.
Film jääb poolikuks või?
Igastahes, ma ei usu, et Avatar flopib.
Moderaator: Meeskond
Trash kirjutas:Defka kirjutas:Küll ta kõik selle tagasi teenib, kui teine osa tuleb.
Film jääb poolikuks või?
Ralf kirjutas:"Avatar" oli minu andmetel $500 mln maksma läinud projekt.
Võid olla rahulik, ma ei solvu ega tunne, et mind on sõimatudMNC kirjutas:DEfka
Õhtulehe ajakirjanikuks ?
Mu tase ümbermõtestatavate lausete kribamisel on tegelikult kõvasti kõrgem, aga filmiveebi foorum ei ole see koht kus ma seda tahaksin rakendada ja ei usu, et ma seda ka kasutama hakkaks. Tsitaatide, kontekstist välja rebimine on kõige madalam aste(Sl Õhtuleht) ja sellega alustas XXX. Igastahes ei ole ma siin selleks, et kedagi sõimata või mõnitada vaid dialoogide perast. Kui kellegile ei meeldi mu offensiivne kirjutamis ja pöördumisstiil, siis ma ei saa sinna midagi parata - blogis ja päriselus olen ma kümme korda hullem, siin ma hoian ennast isegi tagasi.
MNC kirjutas:Forza,Forza,Forza
See jalgapalli kohta käiv lause oli minu jaoks kui naerugaas ja andis mulle vajalikku pauerit, et seda reply-d kribada -tänud.
Selle sinu kirjutamisega on aga nii, et ma arvasin kuuduste, kirjapildi ja mõttekäikude poolest, et sa kuskil nii 12-14 oled, aga see jäägu selleks...
Kirjavigadega on nii, et mida vanemaks sa saad ja koolist, kus sulle kirjavigade eest igapäev "joonlauaga pikki näppe virutatakse" eemaldud, seda rohkem hakkad ka unustama kõiki neid reegelid mida sa muidu igapäev jälgima pead...eriti kui su töö ei ole otseselt seotud igapäevase kirjatööga- muuseas unustad ka se'l juhul kui on, aga aeglasemalt..
Sinu puhul on see suht pohh , kuna sa kirjutad naguinii enam-jaolt lihtlausetega.
Muuseas, sellepärast ma selle blogimisega alustasingi, et ..khm...ütleme ausalt, kaks aastat tagasi ma oskasin enam-vähem ainult "et-i" ette koma panna, kuna polnud ca 5-6 aastat peale seletuskirjade mitte midagi kirjutanud.
Shalom!
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 17 külalist