Moderaator: Meeskond
Garli kirjutas:Rush Hour triloogia *
Seltskonnas vaatamiseks koos õllega ikka veel ülikõvad teosed. Chris Tucker suudab endiselt enamuste oma dialoogiliinidega täiest kõrist lihtsalt naerma ajada.
IlseV kirjutas:Spirited Away
2001
Jõulud tulevad ja sellega muutuvad kõik konkreetselt grammi võrra laisemaks, vähemalt õpetajad ning õhust välja käidud idee vaadata filmi - mis filmi - a mul on Spirited Away kaasas, ütles klassiõde - whoa, aga vaatame siis seda - ouu, see on juu elu hääkas film - jaa, mulle ka meeldib - paaaaluuun vaatame seda - õõõpetaja, kas me võime täna filmi vaadata - saigi teoks. Teist korda oli hea üle pika aja meelde tuletada, k u i hea SA ikkagi on ning nii mõnegi koha vaatan nüüd tänu teatud inimeste kommentaaridele teise pilguga üle. Jõulud tulevad.
Gang-pae kirjutas:IlseV kirjutas:Spirited Away
2001
Jõulud tulevad ja sellega muutuvad kõik konkreetselt grammi võrra laisemaks, vähemalt õpetajad ning õhust välja käidud idee vaadata filmi - mis filmi - a mul on Spirited Away kaasas, ütles klassiõde - whoa, aga vaatame siis seda - ouu, see on juu elu hääkas film - jaa, mulle ka meeldib - paaaaluuun vaatame seda - õõõpetaja, kas me võime täna filmi vaadata - saigi teoks. Teist korda oli hea üle pika aja meelde tuletada, k u i hea SA ikkagi on ning nii mõnegi koha vaatan nüüd tänu teatud inimeste kommentaaridele teise pilguga üle. Jõulud tulevad.
Ka sai uuesti vaadatud. Enne alustamist mõtlesin, et kui ma pakuks koolis vaatamiseks Spirited Away'd, et mis nimedega mind kutsuma hakatakse. Kõige tõenäolisem stsenaarium oleks hoopis selline: vaatamine toimuks inglise keele tunnis (kus tavaliselt on peale minu kaks õpilast. Üks nendest kindlasti magab ja teine on väikest viisi anime-huviline, aga Miyazakist midagi ei tea) ning pool koolipäeva oleks mul ilusti sisustatud.
Hommikul kuulasin OSTi mitu korda otsast lõpuni. Muusikat võib omamoodi meistriteoseks nimetada. Haakub meeleoluga.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist