Moderaator: Meeskond
rivos kirjutas:>Sügavamalt ei viitsi uurida, aga kas ütleme tordi puhul on olulisem osa pealasetsev kirss või allaasetsev tort ?
Kui kirss on nii hea, et kompenseerib kasinat torti, siis võib ju andestada.
11/10 - lugu kasin, aga visuaali (3Ds) vingus ei lasknud õnneks häiruda. Lõpp vajus muidugi märgatavamalt ära.
Jolt kirjutas:Forza, mida sa ajad? Kogu Pandora on dekoratsioon ja muul viisil butafooria. Lugu on karakterid, läbi kelle me seda maailma kogeme, ja teadmised, mida me koos nendega sellel rännakul omandame, ning see osa Avatarist on selgelt kasin. Vaata Aliens üle, seal on sisuliselt sama teema, kuid teostatud palju malbemalt ning oluliselt mitmetahulisemate karakteritega.
umm 1/3 ei = 3 punkti 10stMNC kirjutas:
Vaata, kõik - peale Forza - tunnistavad, et sisu, dialoog ja blabla on keskmine ja isegi alla selle, samas pannakse hindeks 10/10 ???????!!!!!
Et mis süsteemiga see hindamine käib ?
teeme näitena lihtsustatud kujul ja loogikal põhineva hindamise.
Ütleme, et efektid/dekoratiivus moodustavad ühe kolmandiku filmist, karakterid teise ja loo mõte kolmanda kolmandiku...
Loogiliseks tulemuseks saaksime -
Efektide eest: 3
Karakterite eest: 2
Pointi eest: 1
kokku tuleb: 6(kuus) - ehk keskmine( + ), mille järgi need kümned ja kaheteistkümned lajatatakse?
Defka kirjutas:umm 1/3 ei = 3 punkti 10st
Forza kirjutas:Sorri, looks pean mina ka Pandorat ja ei mõtle visuaalset poolt vaid kogu planeedi olemust. Selle välja mõtlemine ja arendamine jne. Jake'i dilemmad jne kõik on samuti loo osa ning see tuli ka suurepäraselt välja.
Misasja? Sa pole enne kokkupuutnud sarnase mõttega, et looduskoosluses on ehk midagi keerukamat, kui inimene oma algeliste mõõtmisriistadega iialgi määratleda suudab? Et võibolla võivad teatud inimkonna poolt tehtud otsused endaga kaasa doomino-efekti, mille sarnaseid me lihtsalt ei suuda hoomata? NAGU PÄRISELT?
Kui sa ajad pilli mõttetult lõhki, võiksid ise lihtsalt täpsem olla.MNC kirjutas:Defka kirjutas:umm 1/3 ei = 3 punkti 10st
kas 3,333333333333333333333333333333333333333333333333... oleks paremini mõistetav olnud ?
Defka kirjutas:Mina jään oma 10/10 juurde. Kirsid ja tordid võite endale jätta. Film täitis kõik mu ootused, mida veel tahta.
MNC kirjutas:sry , aga ma ei viitsinud sektordiagrammi koostama hakata, pealegi oli see sinu kommentaar enivei just see sama milles sa mind süüdistasid...
Jolt:
Jup,jup,jup....
Seda ma silmas pidasingi, et "okey, tordisai oli naa kuivavõitu, aga tükki küljest ära es vötnu' .....ja võib-olla see kreem oli säiltusaineid täis, mitte halvaks minemas ja sellest siis selline vastik lõhn....aga jah, kirss oli küll nagu äsja puu otsast nopitud...nii, et kokkuvõttes käis küll, aga täiuslikust tordist jäi kõvasti puudu..."
Ehk siis - üldhindeks jääb ikkagi 6 - 8/10.
Aga kui keegi nõustub sellega, et jah see oli kehv ja too oli kehv ja siis kütab, et 10 või rohkem....nagu mida ?
Endal jääb se Avatar mõnda aega vaatamata, kuna ei tekita minus nii palju huvi, et kinno minna....
Eelistan vaadata Filme ilma segavate faktoriteta.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist