Moderaator: Meeskond
Nüüd on kõigil neil, kes seda filmi Forum Cinemas kinodes vaatavad, võimalus võita endale tervelt 11 Blu-ray filmi. See pole veel kõik - kauba peale saab võitja ka filmide nautimiseks edeva Playstation Slimi!
Võitja saab endale järgmised Blu-ray filmid:
RAUDMEES (IRON MAN)
JÄÄAEG 3 (ICE AGE 3)
VALVURID (WATCHMEN)
STAR TREK
PIMEDUSE RÜÜTEL (DARK KNIGHT)
GI JOE: KOBRA RÜNNAK (G.I. JOE: THE RISE OF COBRA)
POHMAKAS (HANGOVER)
BENJAMIN BUTTONI USKUMATU ELU (THE CURIOUS CASE OF BENJAMIN BUTTON)
HARRY POTTER JA SEGAVERELINE PRINTS (HARRY POTTER AND THE HALF-BLOOD PRINCE)
300
MATRIX (THE MATRIX)
Tule-tule meileingrids kirjutas:ja mina ei näinudki seda kontrollikal, kuna film lihtsalt jõudis ainult kaks tundi enne eilse seanssi algust kohale, tavaliselt jõuavad filmid ikka paar kui mitte rohkem päevi varem kohale:( anyways lähen vaatan, siis hoopis Tallinna Cinamonis, nagunii oleksingi muidu ainult 2D-na näinud ja selle filmi puhul on see sama hea kui jääks pool filmi vaatamata.
Defka kirjutas:Tule-tule meileingrids kirjutas:ja mina ei näinudki seda kontrollikal, kuna film lihtsalt jõudis ainult kaks tundi enne eilse seanssi algust kohale, tavaliselt jõuavad filmid ikka paar kui mitte rohkem päevi varem kohale:( anyways lähen vaatan, siis hoopis Tallinna Cinamonis, nagunii oleksingi muidu ainult 2D-na näinud ja selle filmi puhul on see sama hea kui jääks pool filmi vaatamata..
Ma kardan, et ei kehti. Suht imelik poliitika, aga küsi kelleltki, äkki saad eriloagaingrids kirjutas:Defka kirjutas:Tule-tule meileingrids kirjutas:ja mina ei näinudki seda kontrollikal, kuna film lihtsalt jõudis ainult kaks tundi enne eilse seanssi algust kohale, tavaliselt jõuavad filmid ikka paar kui mitte rohkem päevi varem kohale:( anyways lähen vaatan, siis hoopis Tallinna Cinamonis, nagunii oleksingi muidu ainult 2D-na näinud ja selle filmi puhul on see sama hea kui jääks pool filmi vaatamata..
ma loodan siis, et Tartus välja antud Cinamon Invitation'id ikka Tallinnas ka kehtivad ja kas 3D-le üldse lastakse nendega või peab ikka pileti ostma? sa Defka äkki oskad öelda? aga ega ma kade pole, Avatari peale võin raha panna küll, kui muidu ei saa:)
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 14 külalist