It's a Wonderful Life 8/10
Hea film, veel parem idee. Lisaks oli see minu suureks üllatuseks isegi päris naljakas (jah, mul oli kummaline eelarvamus, et vanemates filmides huumorit üldiselt välditi või et nende naljad pole enam tänapäeva mõistes naljakad. What can I say? Miimika on aegumatu.)
Vinge oleks, kui endal oleks ka kaitseingel, kes näitaks, mis oleks juhtunud, kui
sind kunagi sündinud poleks. Seda muidugi lootuses, et kõik oleks siis väga-väga palju halvemini.
"It's a Wonderful Life'i" ideed olen varem näinud kasutatavat ka päris paljudes sarjades, näiteks:
Popular- Harrisonile näitakse, mis oleks juhtunud, kui teda kunagi sündinud poleks. Nendest nimetatud sarjadest vist kõige tavalisem ja filmile sarnasem lähenemine.
That 70's show- ingel näitab Ericule, mis oleks juhtunud kui tema ja Donna poleks kunagi suudelnud. Jap, sest see oleks kõikide elusid palju rohkem mõjutanud, kui lihtsalt kellegi üldse mitte eksisteerimine. Igal juhul oli tegu üsna naljaka osaga.
Supernatural "It's a
Terrible Life"- ingel (Zachariah ei anna küll päris sellise
regular guradian angeli mõõtu välja, aga ingel ta ju siiski on), näitab, mis oleks saanud, kui Sam ja Dean oleks olnud lihtalt
avarage Joe'd ja poleks kunagi deemoneid jahtima hakanudki. (Supernatural'is oli sarnane põhimõte ka tegelikult "What is and What Should Never Be'l"). Igal juhul oleks siis obviooselt asjad väga halvasti.
Garfield and Friends- Wade the Duck'ile näidatakse, mis oleks olnud teisiti, kui teda kunagi sündinud poleks... Ja vastuseks oleks, et mitte midagi.