Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Trash » 16. Detsember 2009, 19:10

Jolt kirjutas:Ise vaatasin Red Riding Trilogy lõpuni. Päris haiget sarimõrvadega seotud kraami. Eelkõige on sel triloogial väga tuntav atmosfäär, sisu pool jääb selle kõrval veidi varju. Iga film on sisuliselt eraldiseisev, kuigi väga palju esimese filmi sündmustest saab selgeks alles järgnevates osades.
Meeldis, et hea ja halb on võrdlemisi ebaselgelt piiritletud. Pole seda, et sarimõrvaril oleks mingeid üllaid eesmärke, kuid rappijast palju rohkem hirmutasid mind politseinikud.

Mind on siiani subtiitrite puudumine eemale peletanud aga eks kunagu peaks ette võtma.

Viimati vaadatud Mittekusagil.
Iron Man transforms into cyberkinetic gun.

http://trash-can-dance.blogspot.com/
Kasutaja avatar
Trash
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Garli » 16. Detsember 2009, 19:36

The Faculty - 6/10

Lõpp läks käest ära mu arust. Ei istu mulle selline asi lihtsalt.
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Jolt » 16. Detsember 2009, 19:57

Trash kirjutas:
Jolt kirjutas:Ise vaatasin Red Riding Trilogy lõpuni.

Mind on siiani subtiitrite puudumine eemale peletanud aga eks kunagu peaks ette võtma.

Aktsendid on kohati tõsiselt tihked. Paari tegelase puhul on konkreetselt kogu dialoog arusaamatu. Subtiitriteta on nende filmide jälgimine pidev pingutus, ise kasutasin kõrvaklappe ja helivõimsus oli maksimumil.
Kasutaja avatar
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas JazZ- » 16. Detsember 2009, 20:47

It's a Wonderful Life 8/10

Hea film, veel parem idee. Lisaks oli see minu suureks üllatuseks isegi päris naljakas (jah, mul oli kummaline eelarvamus, et vanemates filmides huumorit üldiselt välditi või et nende naljad pole enam tänapäeva mõistes naljakad. What can I say? Miimika on aegumatu.)
Vinge oleks, kui endal oleks ka kaitseingel, kes näitaks, mis oleks juhtunud, kui sind kunagi sündinud poleks. Seda muidugi lootuses, et kõik oleks siis väga-väga palju halvemini.

"It's a Wonderful Life'i" ideed olen varem näinud kasutatavat ka päris paljudes sarjades, näiteks:

Popular- Harrisonile näitakse, mis oleks juhtunud, kui teda kunagi sündinud poleks. Nendest nimetatud sarjadest vist kõige tavalisem ja filmile sarnasem lähenemine.
That 70's show- ingel näitab Ericule, mis oleks juhtunud kui tema ja Donna poleks kunagi suudelnud. Jap, sest see oleks kõikide elusid palju rohkem mõjutanud, kui lihtsalt kellegi üldse mitte eksisteerimine. Igal juhul oli tegu üsna naljaka osaga.
Supernatural "It's a Terrible Life"- ingel (Zachariah ei anna küll päris sellise regular guradian angeli mõõtu välja, aga ingel ta ju siiski on), näitab, mis oleks saanud, kui Sam ja Dean oleks olnud lihtalt avarage Joe'd ja poleks kunagi deemoneid jahtima hakanudki. (Supernatural'is oli sarnane põhimõte ka tegelikult "What is and What Should Never Be'l"). Igal juhul oleks siis obviooselt asjad väga halvasti.
Garfield and Friends- Wade the Duck'ile näidatakse, mis oleks olnud teisiti, kui teda kunagi sündinud poleks... Ja vastuseks oleks, et mitte midagi. ;-)
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

PostitusPostitas Forzelius » 16. Detsember 2009, 22:19

JazZ- kirjutas:It's a Wonderful Life 8/10

Pisar oli silmanurgas lõpus. Aga suurepärane film ja jõulude ajal just hea vaadata. Ja ma ei tea, mul ei ole miskipärast seda, et vanad filmid ei paku nalja. Omamoodi kohmakusega on nad ikkagi naljakad.
Endal lisaks Nolani debüüdile ka Scorsese üks esimese ära vaadatud (juutuubist): The Big Shave. Päris groteskne.

Imdb boardilt üks infokild. Filmi pikkus kõigest 5 minutit.
"No the blood was real. The guy really did slit his throat on the end, but they had a medical team on set to give him a blood transfusion."
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Trash » 16. Detsember 2009, 22:42

Jolt kirjutas:Subtiitriteta on nende filmide jälgimine pidev pingutus, ise kasutasin kõrvaklappe ja helivõimsus oli maksimumil.

Ostsin siin endale ka hiljuti TV jaoks mõeldud klapid ja peab ütlema, et ilma subbita vaatamine on isegi talutavaks muutunud. Vaatan ja vaatan üle üheksakümnendate USA undergroundi ja sõltumatut kino ning reeglina neil NTSC reliisidel sub puudub. Kokni on muidugi teine tera kui usa jorsside tuttavaks saanud keelekõla ning släng, reeglina ma ei viitsi ilma subbita britte ja nende asumaade filme üldse vaadata.
Iron Man transforms into cyberkinetic gun.

http://trash-can-dance.blogspot.com/
Kasutaja avatar
Trash
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas JazZ- » 16. Detsember 2009, 23:51

Forza kirjutas:
JazZ- kirjutas:It's a Wonderful Life 8/10

Ja ma ei tea, mul ei ole miskipärast seda, et vanad filmid ei paku nalja. Omamoodi kohmakusega on nad ikkagi naljakad.

Seda minagi- see, et nad naljakad pole, oli kõigest eelarvamus. ;-)
Forza kirjutas: Pisar oli silmanurgas lõpus.

Pisarad tulid endalgi lõpus silma, arvatavasti mingil määral ka liigutusest tingituna, aga rohkem siiski lihtsalt puhta kadeduse pärast. No such luck, et terve linn kunagi mulle vabatahtlikult raha tahaks tuua.
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

PostitusPostitas Gang-pae » 17. Detsember 2009, 00:11

Showtime pealt näitas Johnnie To <Breaking Newsi> ja paar päeva tagasi kaesin uuesti <Throw Downi>.
Kasutaja avatar
Gang-pae
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas LiveForThis » 17. Detsember 2009, 00:57

Joint Security Area 8/10
Ei noh, Park üllatab ja üllatab nii žanriliselt kui ka teemalt ning siiamaani ei ole pidanud pettuma. Kang-ho Song samamoodi. varsti ei kujuta Korea kino ilma temata ettegi ;-)
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Rain » 17. Detsember 2009, 21:00

Out of Time (2003) 6,5/10
Altered (2006) 7/10
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas LiveForThis » 17. Detsember 2009, 21:07

Requiem For A Dream
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas IlseV » 17. Detsember 2009, 21:46

Spirited Away
2001

Jõulud tulevad ja sellega muutuvad kõik konkreetselt grammi võrra laisemaks, vähemalt õpetajad ning õhust välja käidud idee vaadata filmi - mis filmi - a mul on Spirited Away kaasas, ütles klassiõde - whoa, aga vaatame siis seda - ouu, see on juu elu hääkas film - jaa, mulle ka meeldib - paaaaluuun vaatame seda - õõõpetaja, kas me võime täna filmi vaadata - saigi teoks. Teist korda oli hea üle pika aja meelde tuletada, k u i hea SA ikkagi on ning nii mõnegi koha vaatan nüüd tänu teatud inimeste kommentaaridele teise pilguga üle. Jõulud tulevad.
Kasutaja avatar
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Spellbound » 17. Detsember 2009, 23:29

Requiem For A Dream - võimas
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas triiny » 18. Detsember 2009, 02:55

Avatar - ja tahan veel! see oli lihtsalt nii hea ja võimas!
triiny
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas KDorbek » 18. Detsember 2009, 10:07

KDorbek
Raevunud härg
Raevunud härg

EelmineJärgmine

Mine Filmijutud

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline