Viimane seriaal, mida vaatasite (mis puudub FV andmebaasist)
Moderator: Meeskond
Nüüd on vist pea kõik sarjad, mida jälgin jõulupuhkusele läinud.
Niisiis, vaatasin üle pisut "Freaks & Geeks'i" klippe ja see Bill siin niizama klipp on täpselt nagu mina pärast kooli. Sellest võib järeldada, et obviooselt on mul kahju, kui kõik sarjad puhkavad.
Niisiis, vaatasin üle pisut "Freaks & Geeks'i" klippe ja see Bill siin niizama klipp on täpselt nagu mina pärast kooli. Sellest võib järeldada, et obviooselt on mul kahju, kui kõik sarjad puhkavad.
JazZ- wrote:Nüüd on vist pea kõik sarjad, mida jälgin jõulupuhkusele läinud.![]()
Ouyeah, nüüd ma tean, mida oodata, peale seda klippi, sest alustasin ka Freaks And Geaksiga eile: 01x01-01x04. Olin selle sarja ühe teisega enda peas segi ajanud ja hakkasin ausaltöeldes ainult tänu soovitusele vaatama, et äkki ma eksisin ning see juhtuski, double-time.
FAG-is (oi kui ühemõtteline initsiaalide kogum) on koos üllatavalt palju näitlejad, kes mulle mõnes teises ajas ja kohas meelde jäänud on ning nüüd veel kõiki koos näha, siis whoa.
Detsember paistabki sarimõrvarlust pakkumas, sest praegu on vaheldumisi nii AD kui ka F&G.
JazZ- wrote:Nüüd on vist pea kõik sarjad, mida jälgin jõulupuhkusele läinud.![]()
Umbes täpselt see hetk, kui taipasin, et Bill Haverchuck on mu lemmiktegelane sellest sarjast. Ja kedagi teistele eelistada on väga raske, sest F&G's on tõsiselt palju väga eripärasel viisil lahedaid karaktereid.
Teemasse: Vaatasin eile eelviimase The Office'i osa. Keskpärane kuni hea.
JazZ- wrote:Bill siin niizama klipp
Vaatasin seda klippi ja asi jõudis ringiga selleni, et vaatasin ära Veronica Marsi piloodi.(paar videot et edasi üks eit meenutas noort supernaturali jo'd > uurisin > ei olnud sama näitleja > aga kes see jo üldse oli? > mingi juut > kõrvalosa sarjas veronica mars > mis sari see veel on?).
Kindlasti vaatan paar osa veel.
Friday Night Lights s1 - Kui sari algas, vaatasin kolm esimest osa ära. Tundus liiga depressiivne. Tho edaspidi harjusin ära - väga hästi kirjutatud.
Endiselt 1x01-1x12. Plaate pole endiselt jõudnud osta.
Forza wrote:Lol, Level, kaugel on?
Endiselt 1x01-1x12. Plaate pole endiselt jõudnud osta.
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker