Moderaator: Meeskond
Ralf kirjutas:Jälestan vedelat munakollast, aga üldjuhul naudin muna nii keedetult kui praetult, lihtsalt peaasi, et see piisavalt kaua keeduvee sees hüppab või siis mõlemalt poolt praetud on.
LiveForThis kirjutas:Praetult ja paksult hapukoort peale ning päev on kohe päikselisem
LiveForThis kirjutas:Praetult ja paksult hapukoort peale
Ralf kirjutas:Jälestan vedelat munakollast, aga üldjuhul naudin muna nii keedetult kui praetult, lihtsalt peaasi, et see piisavalt kaua keeduvee sees hüppab või siis mõlemalt poolt praetud on.
JazZ- kirjutas:Ralf kirjutas:Jälestan vedelat munakollast, aga üldjuhul naudin muna nii keedetult kui praetult, lihtsalt peaasi, et see piisavalt kaua keeduvee sees hüppab või siis mõlemalt poolt praetud on.
Huvi pärast küsiks, et, kuidas sa sellega Saksamaal hakkama said? Kui ma seal reisil käisin, siis mulle jäi nagu mulje, et vedelaks jäetud munakollane on seal mingi omamoodi traditsioon.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline