Gibson ja DiCaprio haaravad viikingitel sarvist!

See foorum on mõeldud Filmiveeb.ee uudiste kommenteerimiseks.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Soprano » 14. Detsember 2009, 16:20

Mel Gibson hakkab lavastama filmi, mille tegevustik leiab aset viikingite karmis maailmas. Peaosa hakkab tulevases filmis kehastama Leonardo DiCaprio, kelle osatäitmist Martin Scorsese värskeimas filmis "Suletud saar", saab filmimaailm näha järgmise aasta veebruaris. Filmi stsenaaristiks on William Monahan ("Kahe tule vahel", "Taevane kuningriik").

Täielikku uudist loe siit.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Soprano » 14. Detsember 2009, 16:22

Uudisest tuli muuhulgas välja, et Inception saab meil pealkirja Algus. hmm
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas LiveForThis » 14. Detsember 2009, 16:36

Algus? Veidra kõlaga :pööritus:
Inception on just badass pealkiri, mis jääb kergelt meelde, aga tõlge on siiski täpne, kuid võiks pigem olla Jõustumine vms.

Aga kui Mel Gibson suundub kaugele põhja viikingite keskele, siis võib tulemus olla Apocalypto viikingite stiilis ehk teisisõnu kiiduväärt saavutus. Loodetavasti.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas MNC » 14. Detsember 2009, 17:04

OOOOO ÕUDUUUUUST!

Mel Gibson + Kingdom Heaven-i stsenarist - sellest ei saa tulla midagi üle nõrgapoolse keskmise....

Apocalypto-s olid vähemalt Maiade linnad, autentsed sõdalased ja head looduskaadrid, mis silusid natuke nõrka sisu, aga viikingite longhousedest on natuke raske mingitki eepilist kaadrimaterjali välja võluda.
Lahingdrakkaritega on ka täpselt nii, et näita millise nurga alt tahes - paat on ikka paat.

Miskipärast ma kaldun arvama, et sellest tuleb "Sininäo","Jeebuse kannatuse" ja "Plantaatori"* ristand, koos Mel-poisi huvitavate arusaamistega ajaloost.

Loodan, et Odin saab sellest teada ning saadab Thori, selle kuradi Gibsoonuse konte lömastama.

Lisa: Jumal tänatud, et ta ise selles mängima ei hakka, muidu oleks täitsa ******** !
O Tempora O Mores

*viimast kahte filmi pole ma suutnud lõpuni vaadata, ehkki plantaatoris ma jõudsin peaaegu lõpusirgele.
"Little Ralf Sauter. How I loved listening to your sweet prayers every night. And then you'd jump in your bed, so afraid I was under there. And I was!"

http://realmnc3.blogspot.com/
Kasutaja avatar
MNC
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas kbong » 14. Detsember 2009, 19:40

Ei. Mulle Gibson režissööritoolis meeldib, tunduvalt huvitavam kui ta kaamera ees olla suudab. Pigem ma viriseks, et mida teeb Leo viikingifilmis? Mängib naist?
Kasutaja avatar
kbong
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Soprano » 14. Detsember 2009, 19:46

kbong kirjutas:Pigem ma viriseks, et mida teeb Leo viikingifilmis? Mängib naist?

mhm ta haarab viikingite "sarvist".
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas MNC » 14. Detsember 2009, 20:02

Leol pole häda, minu arust on tal ainult üks saast film ja see on "Romeo ja Julia", näitlejana on ta suutnud god damn erinevates rollides hästi - väga hästi hakkama saada.

Praeguseks on ta sellest moosinäost ka välja kasvanud ning arvestades Gibsoni ja tema varasemaid filme, mängib ta kristlast, kes satub viikingite kätte/juurde, mehistub/viikingistub seal, aga lõpuks pöördub kristlikku maailma tagasi, koos raske rusikaga piiga, veriste käte ning hunniku armidega.

Muuseas DiCaprio ja G. King on ainukesed positiivsed noodid selles vaimuhaiguses, aga vaevalt, et neist piisab.

See saab olema kohutav !
"Little Ralf Sauter. How I loved listening to your sweet prayers every night. And then you'd jump in your bed, so afraid I was under there. And I was!"

Kasutaja avatar
MNC
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas kbong » 14. Detsember 2009, 20:10

Nojah, mind samas see viikingi-temaatika ei huvita ka nii palju, et ma padja märjaks nutaks kui film läbikukkumine on. Ma suhtusin Apocalypto'sse sarnaselt aga peale nägemist lõin endale küll rusikaga ühe korra kõhtu, et ma varem seda vaatama polnud asunud. Noh, mind muidugi huvituvad ameerika kunagised kõrgkultuurid enam ka, kui skandinaavia sõjardite ajalugu.

Gibson võiks parem judaismist ja juutidest ühe eepilise loo valmis kududa, höhö.

EDIT: DiCaprio on muidugi arvestatav näitleja. Nöökisin pigem selle kallal, kui ta nüüd tõsiselt viikingi rolli topitakse.
Kasutaja avatar
kbong
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 14. Detsember 2009, 20:38

Hmm, Gibson võiks toota midagi eepilist, mis küündiks tema 1995-nda aasta tasemele ja Leo tõepoolest oma kleenukusega viikingiks eriti ei sobi.
Mixed, mixed feelings about this.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas MNC » 14. Detsember 2009, 21:12

Forza
Ma usun, et Gibson toodab hoopis viikingi ajastusse kantud road-movie ja inner-circle info järgi alustas DiCaprio täna hommikul testosterooni ja Y - kromosoomide manustamist ning rindkere sissemäärimist kanasitaga...

Kbong

Sõjardid ?????
Sõdisid nad ju ainult Britannias ja Beowulfi filmis, põhimõtteliselt vähem kui keegi teine sel'al....

Kasutaja avatar
MNC
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

Mine Uudised

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist