Jolt kirjutas:Keeruline. Segad asju, mis minu silmis kokku ei käi.
Loodetavasti seletasin originaalsuse teema piisavalt põhjalikult ära, ehk viitsisid isegi vaadata toda video, kus sisuliselt sama arutuluskäik. Originaalne on see lugu siis nö suhteliselt. Põhineb originaalsel mõttel jadajada.
Eepilisus tuleb asja mastaapsusest ja kui täiesti uue kultuuri ning ökosüsteemi loomisest jääb väheks, siis ma ei teagi, et mis on eepiline.
Plot ei olegi revolutsiooniline. Mina pole iial seda väitnud ega arvanud. Ma ei tea, kust see arvamus pärineb. Ise neid featurette ei vaata, tahan maksimaalselt värskena filmi nautida. Väga paljud lood taanduvad lihtsustades mudelitele, mis kirja pandud juba Shakespeare'i aegu ning loodud ehk varemgi.
Revolutsiooniline on tehnoloogia, mida filmimisel kasutatud. See on selge. Lisaks sellele lubatakse seninägematult realistlikke arvutiefekte. Täiesti adekvaatse hinnangu andmiseks peab neid nägema 3D's, nii et siin oleme tõesti olukorras, kus tuleb oodata linastuseni.
Mina isiklikult ei arva nagu tegu oleks mõttetu vaidlusega, nii et see hinnang on veidi kurvastav.
Tunnistan, et olin ise su eelmisi postitusi lugedes valedel jälgedel. Viimase postiga selgitasid väga täpselt, mida mõtled mille all ning ma nõustun sinuga täielikult.
Noh, see "mõttetu vaidlus"..palun väga vabandust - ma ei tahtnud mitte kedagi solvata. Ma olen kindel, et arutelu saab minna palju suuremaks peale selle filmi nägemist. Üldiselt ma üritan tegelt üldse enne filmi nägemist lõuad konkreetse filmi koha pealt kinni hoida. Ja nagu nüüd on aru saada, seda ka ilmselt põhjusega.
Loodan, et no hard feelings anyone