Moderaator: Meeskond
tegelikult ka ei tulnud üldse üllatusena, et Norman ongi iseenda ema rolli mänginud kogu see aeg ning Arbogasti ja Marioni ära tapnud? Minu arust küll väga tabav ning küllaltki võimas pööre.
Garli kirjutas:Kickflick,tegelikult ka ei tulnud üldse üllatusena, et Norman ongi iseenda ema rolli mänginud kogu see aeg ning Arbogasti ja Marioni ära tapnud? Minu arust küll väga tabav ning küllaltki võimas pööre.
Endiselt pean seda remake'i käkiks, kuid siiski see 3/10, mis eespool andnud olen, oleks nüüd pigem 5/10, sest nii halb ta ka pole võrreldes originaaliga. See on täpselt sama film värvilisena, v.a need lambikad kaadrid äikesest vms, mis mõrvastseenide aeg nähtavale tulid.
No mulle oli igatahes Normani käitumisest alguses kohe aru saada, et tema on nende tapmiste taga, mitte tema ema.
Immagination kirjutas:naispeaosa on selles filmis väga kehv. vince vaughn on üsnagi creepy.
Kickflick kirjutas:Peale Vince Vaughni olid kõik näitlejad üsna nigelad.
Garli kirjutas:Endiselt pean seda remake'i käkiks
Garli kirjutas:See on täpselt sama film värvilisena
ja põhipüändiks oli siiski see, et Norman oli iseenda ema rolli üle võtnud, mitte see, et tema oli nende tapmiste taga. Põhimõtteliselt see polnudki tema, kes nad tappis. Ta oli lihtsalt lõhestunud isiksus ning seepärast õige Norman nii šokeeritud oligi kui Marioni laipa nägi.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 18 külalist