Möla!

Siia kõik muud jutud, mis mujale ei sobi. Lubatud on rääkida kõigest.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Luc » 29. November 2009, 21:44

Minu jaoks on Jõulud lihtsalt üks järjekordne tore püha, mida tähistada. Usuline taust ei huvita mind põrmugi, sest tänapäeval on see niikuinii enamikes kultuurides täiesti tavaliseks pühaks muutunud. Eks see kingihullus käib veidi närvidele ja see põhimõte, et lihtsalt midagi kingitud saaks. Aga pere või sõpradega seda päeva veeta on mõnus.
"Violence is one of the most fun things to watch." - Q. Tarantino
Kasutaja avatar
Luc
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas JazZ- » 29. November 2009, 22:07

JÕULUDEL ON JEESUSE SÜNNIPÄEV KA!

Igatahes, kui veel jõuludest kui kommertspühast rääkida, siis kingituste tegemise ja masstarbimise vahele ei saa võrdusmärki panna ka sellepärast, et kingitusi ei peagi ju alati poest ostma. Mina näiteks üritan, enda suhteliselt olematu eelarve tõttu, nii palju kingitusi, kui võimalik ise teha. Iseasi muidugi, kas see isetehtud crap ka saajatele meeldib. :pööritus:
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

PostitusPostitas IlseV » 29. November 2009, 23:45

Foorumlaste äraarvamise mängust:
JazZ- kirjutas:Muidugi on postituste arv oluline- kas pole siis iga foorumlase unistus saada kord Ristiisaks? Kuigi sellegi poolest on vist mõistlike postitustega Sõrmuste Isandad rohkem hinnas, kui Tähtede äraarvamise Ristiisad.

Ma olen tähele pannud (ning arvatavasti ka ise nii mõnikord käitunud), et vanemate olijate arvamusi/kommentaare/märkusi võetakse kuulda rohkem kui uustulijate omi, mis tegelikult muutis Filmiveebi foorumis,vähemalt alguses, üsna raskeks nii-öelda sisse sulanduda vms, aga ehk oli/on see kõigest minu vaatenurga järgi. Kuid ma ei saa öelda, et Ristiisaks saamine kui selline mingi eesmärk oleks ning see, kui üks foorumlane mängib rohkem kui mõni teine ei ole samuti, jällegi, vähemalt minu silmis, mingi eriline näitaja.
Kasutaja avatar
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas JazZ- » 29. November 2009, 23:55

IlseV kirjutas:...vanemate olijate arvamusi/kommentaare/märkusi võetakse kuulda rohkem kui uustulijate omi, mis tegelikult muutis Filmiveebi foorumis,vähemalt alguses, üsna raskeks nii-öelda sisse sulanduda vms.

tr00!!
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

PostitusPostitas Kickflick » 29. November 2009, 23:56

Ei tea, mina olen uhke sõrmuste isandana, ristiisaks väga ei tiku, aga raevunud härg mulle üldse ei meeldinud olla.
Kasutaja avatar
Kickflick
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Jolt » 30. November 2009, 13:18

Üleüldiselt IlseV hinnangutega päri. Postituste kvantiteet pole kumbagi pidi määrav. Ise ma ei austa kellegi arvamust rohkem/vähem, kui ta postituste arv on suurem/väiksem. Asjalikult argumenteeritud arutlused, üleüldiselt sisukad postitused ja unikaalne vaatenurk pälvivad tähelepanu, sõltumata aktiivsusest. Ja täiesti teine teema on veel see, et kuivõrd "väärtuslik" on mõni kasutaja foorumile.

Samas, mingil määral kehtib see "vanemad olijad suhtlevad omavahel" teema. Ja seda on minu arvates igas foorumis ja see on mingi määrani paratamatu. Ühine ajalugu liidab.
Ma ei tea tegelikult, kas see on filmiveebis niiväga hulluks probleemiks. Mõnest teisest foorumist olen minevikus just sel põhjusel loobunud aga siin pidasin vastu.

Muidu, üleüldise meesmassiivi kõrval paneb asjalikke neidusid palju kergemini tähele. ;-)
Kasutaja avatar
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas ingrids » 30. November 2009, 15:44

Ralf kirjutas:Muide, kas ma olen ainus inimene, kes arvab, et Muse oleks täitsa hea bänd, kui nad solisti ära vahetaks või sellest üldse vabaneks? "The Resistance'it" kuulates olid muljed sellised, et instrumentaaltümps on väga-väga kõva, aga selle Bellamy häält ma teps ei salli.

minu arust on suure panuse andnud bändile Morgan Nicholls (keyboard ja backing vocals), keda kutsutakse vahel "neljandaks liikmeks," kuna ta on kõigest lepinguga ja teda ei peeta ametlikult bändi liikmeks. bändiga liitus ta paar aastat tagasi. ta on olnud ka The Gorillazes bassimängija, teinud koostööd the Streets'iga, vahe peal soolokarjääri arendanud ja päris alguses oli tal bänd the Sensless Things, millel oli paar edetabeli hitti isegi. ometi inimesed eriti ei tea tast midagi. aga (nüüd ma küll uhkustan) olles ise tutvunud Nichollsiga (ta oli meil naaber mõned kuud, kui Londonis elasin) arvan, et ta võib ka nimelt madalat profiili hoida, sest ta on üks vaoshoitumaid ja tagasihoidlikumaid muusikuid. btw tal on üks nunnumaid lapsi, keda tean ja tohutu suure suhtlemisvajadusega naine:D

aga Bellamy on muidugi kõige andekam ja ilma temata ja ta hääleta poleks Muse üks mu kauaaegseid lemmik bände.
Kasutaja avatar
ingrids
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas Ronet » 30. November 2009, 16:12

Bellamy hääl on superb imo.
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Spellbound » 30. November 2009, 17:25

Jolt kirjutas:Asjalikult argumenteeritud arutlused, üleüldiselt sisukad postitused ja unikaalne vaatenurk pälvivad tähelepanu, sõltumata aktiivsusest. Ja täiesti teine teema on veel see, et kuivõrd "väärtuslik" on mõni kasutaja foorumile.

Pole vahet, kui suur kellegi tärnide või postituste arv on, sest lõppude lõpuks loeb ikka see, kuidas keegi millegisse suhtub ja oskab seda ka põhjendada.
Ei ole kunagi püüdnud oma staatust "kasvatada" ega tee seda ka praegu. Pole ju nagu mõtet? Pigem tuleb postitada midagi asjalikku, kui niisama salajastel eesmärkidel lahmida.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas null » 30. November 2009, 17:36

mida rohkem sisutühje postitusi seda meeldivam kasutaja.
so what
Kasutaja avatar
null
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas kbong » 30. November 2009, 18:38

Tere!
Kasutaja avatar
kbong
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas seeru1980 » 04. Detsember 2009, 18:06

No tere õhtust rahvas! Sai jälle siis tulnud foorumi üle "saja aasta" järel. Elutempo on kiireks läinud kindlasti, nii, et ega polegi eriti aega filmide vaatamisega tegeldada. :D
Kuid loodevasti saan ikka kuus korra vähemalt külastada seda head ja huvitavat foorumit.

Seniks kuni järgmiste kohtumisteni head ja vaidluste rohket, debatti.
Kodanik Seeru1980.
Kasutaja avatar
seeru1980
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Ralf » 06. Detsember 2009, 04:18

JazZ- kirjutas:
IlseV kirjutas:...vanemate olijate arvamusi/kommentaare/märkusi võetakse kuulda rohkem kui uustulijate omi, mis tegelikult muutis Filmiveebi foorumis,vähemalt alguses, üsna raskeks nii-öelda sisse sulanduda vms.

tr00!!

Ole nüüd, kullake, me võtame sinu arvamusi ja kommentaare 100% kuulda. (Y)
no sarcasm!!!

Mul ja kahel mu pereliikmel õnnestus rõõmsasti seagripp üle elada. High five!
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Rain » 06. Detsember 2009, 20:14

Ma elasin seagripi juba u 2 nädalat tagasi üle. Mingi nädal aega passisin kodus.
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas hau » 06. Detsember 2009, 23:29

kuidas oli siis?
hau
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Vaba teema

• Statistika