Moderaator: Meeskond
JazZ- kirjutas:Muidugi on postituste arv oluline- kas pole siis iga foorumlase unistus saada kord Ristiisaks? Kuigi sellegi poolest on vist mõistlike postitustega Sõrmuste Isandad rohkem hinnas, kui Tähtede äraarvamise Ristiisad.
IlseV kirjutas:...vanemate olijate arvamusi/kommentaare/märkusi võetakse kuulda rohkem kui uustulijate omi, mis tegelikult muutis Filmiveebi foorumis,vähemalt alguses, üsna raskeks nii-öelda sisse sulanduda vms.
Ralf kirjutas:Muide, kas ma olen ainus inimene, kes arvab, et Muse oleks täitsa hea bänd, kui nad solisti ära vahetaks või sellest üldse vabaneks? "The Resistance'it" kuulates olid muljed sellised, et instrumentaaltümps on väga-väga kõva, aga selle Bellamy häält ma teps ei salli.
Jolt kirjutas:Asjalikult argumenteeritud arutlused, üleüldiselt sisukad postitused ja unikaalne vaatenurk pälvivad tähelepanu, sõltumata aktiivsusest. Ja täiesti teine teema on veel see, et kuivõrd "väärtuslik" on mõni kasutaja foorumile.
JazZ- kirjutas:IlseV kirjutas:...vanemate olijate arvamusi/kommentaare/märkusi võetakse kuulda rohkem kui uustulijate omi, mis tegelikult muutis Filmiveebi foorumis,vähemalt alguses, üsna raskeks nii-öelda sisse sulanduda vms.
tr00!!
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline