Filmimängude arutlus

Siin võite alustada ja osa võtta kõikvõimalikest filmimängudest, viktoriinidest jms.

Moderator: Meeskond

Ralf
love <3

Post by Ralf »

Saatsin oma hädised vastused alles praegu ära, loodetavasti läheb arvesse.
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

Post by Jolt »

Nii. 3p'ne voor osa viimasest voorust sai läbi. Ei hakanud sama infotmatsiooni topelt postitama, uuendasin eelmist põhja. Se'l korral siis 2p iga vastuse eest.

Statistika osa tuleb kunagi hiljem, kuid mainin hetkel samuti - sain 44 õiget vastust 11 osalejalt. Hetkel on kaks filmi arvamata.
rauls
Ristiisa
Ristiisa

Post by rauls »

Jolt wrote:Hetkel on kaks filmi arvamata.

Mis number piltidel need on? Seda ikka võid öelda.
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

Post by Jolt »

Võin. Ega ma punkte vähemaks ei võta, kui järgmises jaos hakkate kahtlema ja pakute korrektselt vastatud filmi asemel midagi muud. Esimeste piltide alusel jäid vastamata 10. ja 13. film. Peale täiendavate kaadrite lisamist on mõlemad juba ära arvatud.

Lisasin viimased kaadrid. Täpsustan teise filmi kohta, kuigi see on mingi määrani spoiler, film on osalt mustvalge ja osalt värviline. Tegu pole suvaliste filmimise käigus tehtud piltidega.

Ralf jättis teise vastamistsükli vahele ja nüüd on jälle pinget ka, et kuidas esikolmik täpselt välja nägema hakkab.
rauls
Ristiisa
Ristiisa

Post by rauls »

Loodan, et minu 23:07 saadetud vastused läksid arvesse. Tõenäoliselt sain 3 korda 2 punkti juurde.
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

Post by Jolt »

Just tegin uut vooru ja olin vana juba hetkeks kustutanud. Postitanud veel polnud, nii et läksid arvesse ja võin ka kinnitada, et kogutud punktide hulk tõesti suurenes.
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Ma pean veel vist kahe filmiga tegelema. Lisaks on veel üks, mille ma alguses täiesti valesti pakkusin, kuid nüüd ilmselt tean õiget vastust.

Teise ja kolmanda koha vahel võib ilmselt rebimiseks minna, aga võitja on vist juba ammu teada. :pööritus:
Ralf
love <3

Post by Ralf »

Ei usu, et rebimiseks läheb. Arvan, et jääd kindlasti teiseks.
rauls
Ristiisa
Ristiisa

Post by rauls »

Osad pildid ei avane.
4., 10. ja 13. on ka peale kolmandaid pilte täiesti mõistmatut minu jaoks. 10. viimane pilt ei avane ka.
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

Post by Jolt »

Parandasin ära, aga nähtavasti kukub pilte robinal. Kurb.
rauls
Ristiisa
Ristiisa

Post by rauls »

Viimase vooru vastused saadetud. Nuputasin lõpuks iga numbri taha midagi. Pakun, et mõned on tõenäoliselt siiski valed.
Hiljem avastasin, et tegin järelkommentaaris ühe kirjavea: "näegmise" asemel peaks olema "nägemise".
eerik
Ristiisa
Ristiisa

Post by eerik »

Saatsin viimase e-maili väikese parandusega teele. Kaks filmi jäid ära arvamata, kuid mis seal ikka. Jään reedet ootama.
Garli
Ristiisa
Ristiisa

Post by Garli »

Kurat. Unustasin fooruminime viimasesse kirja lisada. Teen igaks juhuks siin kisa kuigi arvan, et see pole vajalik. Lihtsalt igaks juhuks.
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

Post by Jolt »

Sul suht ainukordne nimi, ei anna ka parima tahtmise juures sassi ajada. Väga muhe lõpukiri ja asjalikult punkte ka.
Hakkan vaikselt statistikat tegema.
rauls
Ristiisa
Ristiisa

Post by rauls »

Kuidas siis tulemustega on? Ega enam ju mingit lisavooru ei tule?
Post Reply