Möla!

Siia kõik muud jutud, mis mujale ei sobi. Lubatud on rääkida kõigest.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Ralf » 08. November 2009, 16:46

Eeeemmmmmm, kuller peaks kohe varsti kohale jõudma Alvin and the Chipmunksi kolmeplaadilise kogumikuga. Tekkis meeletu isu selle järele ja nõnda ma siis selle netist endale paari klikiga "tellisingi".
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Wisegirl » 09. November 2009, 01:35

Ahh, tarkusehammas tõmmati välja, 26. novembril kaob teinegi. Tore-tore, olingi juba too smart for my own good.
Ja ma muidugi kartsin süsti paaniliselt, aga väga nobedalt käis kõik ja valu ei tundnud. Halleluuja. Muidugi järgmine päev oli põsk paistes ja valu ajas söögiisu ära.
Ahjaa, põsk siiani paistes. Fun.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Kasutaja avatar
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LiveForThis » 11. November 2009, 01:35

Avastasin, et Slashfilm.com-i filmcasti episoode on õige mõnus pleieris kuulata. Klapid kõrva ja kuula igal ajal, igas kohas.
Asjalikud tüübid Slashfilmis. Nende jutt on pea alati huvitav mis tahes teemal.
Eriti veel David Chen, kes püüab vist olla kõige asjalikum ja jutukam.
Aga muidu on tihtilugu nii, et naera ja nuta koos nendega :P
Lihtsalt nii hea tekst...
Olengi viimased paar või kolm päeva jutti episoode järele kuulanud.

Aga nüüd vaatan enne põõnamist veel paar osa How I Met Your Motheri 5. hooaega.
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LiveForThis » 15. November 2009, 03:26

Ralf kirjutas:1. Millal (kui üldse) Windows 7 peale lased? See on ju nagu VistAIDS ilma AIDS-ita.
2. Lasin ka täna uuesti "Doom 3" peale. Suurepärane survival horror mäng. Eriti armastan seda granaadiheitjat või kuidas seda nüüd kutsudagi. Elukad lendavad sellise kõmakaga minema, et lausa lust mängida.
3. Soovitan uTorrenti Beta versiooni kui sa juba ei kasuta.
4. Otsisin vahepeal samasugust wallpaperit.
5. XChat! (Y)

Edit: Oh sa raisk meil on nüüd pöial-püsti emotikon!

1. Pole W 7 peale mõelnudki. Räägivad küll, et hirmus hea jne.
2. Mul Doom 3 ikka veel pooleli. On vaja läbi teha viimane hiigelkoll seal põrgus ja siis on läbi kah. Viimati näppisin rohkem kui pool aastat tagasi. Kiired ajad mis teha. Aga mäng on muidugi suurepärane. Äkiline õudus on see kõige etem. :P Groteskne ilu ja liiga pimedad ruumid 8)
3. On sellel uTorrenti uuendamisel üldse mõtet? Läheb iga kord kiiremaks jne, aga mitte oluliselt vist. Aga beeta versioon....mille poolest see siis nii hea on?
4. Kas leidsid? Ma sain impawards.com-ist, aga muidu tahaks küll sellist endale seinale.
5. XChat on ununenud ja vajunud kuskile kaugele, kaugele ja sügavale liiva sisse. Nüüd tuli vähemalt meelde ;-)

(Y)
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 15. November 2009, 04:27

Windows 7 on maagia!

Mulle meeldib uTorrent 2 Beta puhul just uuendatud Speed Guide. Kui varasemalt oli tarvis enda Interneti kiirust puudutav manuaalselt rippmenüüst valida, siis kontrollib ta kõik ise üle ja valib kõige optimaalsema seadistuse, pluss on lisatud juurde uuendatud ja mugavdatud avatud pordi kontroll. Tunduvalt kiirem on ta ka, jah.
(Y)

"Alien 3'st" leidsin kenades mõõtudes posteri küll, aga ilusat widescreen custom wallpaperit mitte.

Sa nüüd tekitasid minus tunde, et spämmisin jubedalt desktopiteemat.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas LiveForThis » 15. November 2009, 14:49

W7-ga ootan arvatavasti nii kaua, kuni väljavahetamine on möödapääsmatu. Ju siis olen liiga kitsi, et praegu raha ei taha kulutada selle peale. Vistaga tegin samamoodi ;-)
Kui sarnane Vista 7-ga siiski on? Täiesti erinev?

Tänud Beta versiooni soovituse eest. Ma ei ole eriti tähelepanelik selles vallas. Praegune kärab küll, laeb kiiresti alla ja puha, aga võtan ka siis juba Beta endale, et asja tõhustada.

Ei spämminud sa midagi, lihtsalt arvasin, et olen eeskujulik meeskonnaliige ja viin arutelu sinna, kuhu see peaks kuuluma (Y)
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 15. November 2009, 15:26

Põhiliseks muudatuseks on vist uus taskbari ehitus: kui vanasti lükkasid kasutatuimad programmid Quick Launchi, siis nüüd on need segatud koos lahtiolevate akende nuppudega ja ruudukujulised ning ilma kirjadeta, aga mina sellega näiteks harjuda ei suutnud ja kasutan ikka klassikalist taskbari - nii näeb ta tegelikult väga Vista moodi välja. Teine suur muudatus on see, et Gadgetid saab oma soovi järgi üle desktop laotada, enam pole kindlat riba desktopi paremas ääres, kus nad kõik järjest seisavad. Üks kodumaine blogija heitis seda ette, kuna talle meeldis, et kui näiteks brauseriaken lahti on, siis on kõik sidebari asetatud vidinad always on top'ga koguaeg nähtaval. Mina igatahes Gadgeteid ei kasuta. Lisandunud on ka paar Windowsi sisest programmi (näiteks Windows DVD Maker, mida minu mäletamist mööda Vistas polnud) ja paar värsket mängu. Kõige parem on aga väga ilusti täiustatud Windows Update, mis võimaldab mul näiteks kohe uuemate videokaardi draiverite olemasolul need endale alla laadida ja armastusväärne on ka see, et nüüd on keelepakkide tõmbamine imelihtne ja nende peale panemiseks pole vaja patchi - soovitav keel tuleb lihtsalt regionaalsätetest valida ja siis on see kohe log offi tegemise järel olemas. Ja eks kõige parem on muidugi see, et tegu on Vistaga, mis on 10x kasutajasõbralikum ja mõnusam. : )
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas LiveForThis » 15. November 2009, 15:54

Hmm..päris uhke teine. Peab siis hoopis ümber mõtlema ;-)
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Soprano » 17. November 2009, 17:02

Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas LiveForThis » 19. November 2009, 17:00

Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas JazZ- » 21. November 2009, 18:32

Ralf kirjutas:...sõin ära 12 Väikese Tomi jäätist ja 4 vahvlirulli-jäätist (mis iganes nende nimi ka polnud). Mis teha, ema töötas tollal veel Premia jäätisefirmas. Nüüd ei seedi jäätist ega muid magusaid asju absoluutselt, mul hakkab paha. Sain vitsad kätte.

Woah, respekt!
Eelmise kooliaasta viimasel nädalal hinnati koolipuhvetis jäätised peaaegu poole võrra alla, et need enne vaheaega enam-vähem ära müüdud saaks. Juba iseenesest fakt, et need poole odavamad olid, vallandas ajus mingi kummalise reaktsiooni, mille tulemusel sai igast Väikese Tom'i sordist üks jäätis ostetud. Mis tuli umbes 15 minuti jooksul ära süüa. Pärast, mida ma lubasin endale, et ei söö enam kunagi ühtegi jäätist. (Tuntud ka " I'm never eating again" sündroomina , mis omakorda on tuletatud "Eurotripi" Scottie "I'm never drinking again'ist".) Igal juhul paar päeva õnnestus mul seda lubadust ka pidada, aga peaks siin kohal ka ära mainima, et kokku oli neid jäätiseid kolm.
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

PostitusPostitas Jolt » 23. November 2009, 21:43

Soprano kirjutas:Noortel on siin teemas selge eelis hehe. Broneerin oma koha ära, aga ei hakka hetkel seda rasket tööd ette võtma. 1984. aasta on parasjagu põhjalikul läbitöötamisel.

Kutt kavatseb kõikide aastate kõik filmid enne nimekirja koostamist läbivaadata, alustades algusest. Nii on list maksimaalselt objektiivne. Imeltusväärne perfektsionism. Aastal 2056, kui filmide kogemine ei eelda enam vaatamist silmade läbi vaid info ajusse laadimine on muutunud mikrosekundite küsimuseks postitab Soprano oma nimekirja. Hoidke teema senikauaks soojas, muidu läheb ehk meelest.
Kasutaja avatar
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Soprano » 23. November 2009, 22:06

Täpselt nii ma teengi.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas eerik » 24. November 2009, 19:31

Eureka/Masters of Cinema jõulumüük!

http://www.eurekavideo.co.uk/offers/christmas09.html

Täiendavat postikulu hindadele ei lisandu!
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 24. November 2009, 19:37

See on see moment, kus sa soovid, et sa oleksid raha viimaste kuude ajal targemalt kulutanud.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Vaba teema

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist