Postitas Jolt » 18. November 2009, 21:02
Ouyeah, aja seiskamised Cashbackis on lahedad. Eriti see mitmeid päevi väldanud mõtlemine tollel peol. Lumesadu lõpus oli väga... jah, väga.
Muidu... seda küsimust on laialdaselt esitatud ning tulemuseks on see, et reeglina soovivad naised nähtamatust ja mehed lendamist. Üks neist võimetest on selgelt salakaval ja suunatud vaid isiklikule kasule, samas kui teine omab praktilist rakendust pigem vaid uhkelt kõigile eksponeerituna... seepärast ma mõtlesin korraks, et hehei... need võimed on nagu mingid suguelundite laiendused või pikendused (ja ma mõtlen rangelt sümboolseid tähendusi ning liiga graafiliseks oma arutluses ei lähe). Muidu, keegi arvas ka - küllaltki küüniliselt - et kõik inimesed, kes nagu sooviks olla suutelised lendamad on alatud valetajad. Sest sisimas tahaks me kõik vaadata kuidas kuulsused seksivad/ varastada poest/ tasuta kinno hiilida jadajadajada.
Oma sõpruskonnas jätsin valikuteks teleporteerumise ja nähtamatuse. Vaid kaks sõpra otsustasid viimase variandi kasuks. Nende põhjendus oli see, et siis nad saaks inimeste üle mingi täiendava võimu, teaks mida neist seljataga räägitakse and such.. Ning ma ei mõista seda absoluutselt. Eks ole, et teatud määral ironiseeritakse ka sõprade üle, kui neid seltskonnas pole. Selline võime oleks vaid mõttetute pingete katalüsaator.
Isiklikult ei leia nähtamatusele peale varastamise suurt mingit rakendust ning too on seda on motivatsiooniks liiga napilt. Teleportatsioon oleks hulka lahedam.