Täpselt minu mõte, ma ei leia nendes midagi naljakat, pigem on nad ebameeldivad.eerik kirjutasCOLONVihkan kloune. Nad lihtsalt ei ole naljakad.
Möla!
ModeraatorCOLON Meeskond
- lostinthemist
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 2195
- LiitunudCOLON 02. Veebruar 2006, 01:43
- AsukohtCOLON Lõuna-Korea
Suht julgelt üldistad, tsirkust on võimalik teha ka innovaatiliselt ja andekalt. Klassikaline tsirkus, loomade piinamise ja hirmutavate klounide ja mõne akrobaatilise trikiga on tõesti aegunud. Suvaline klipp, mis võiks olla pädev vastuargument.Soprano kirjutasCOLONTsirkus on üldse mõttetu.
Igav! Aga jah mõtlesingi klassikalist tsirkust loomadega jms.Jolt kirjutasCOLONSuht julgelt üldistad, tsirkust on võimalik teha ka innovaatiliselt ja andekalt. Klassikaline tsirkus, loomade piinamise ja hirmutavate klounide ja mõne akrobaatilise trikiga on tõesti aegunud. Suvaline klipp, mis võiks olla pädev vastuargument.Soprano kirjutasCOLONTsirkus on üldse mõttetu.
Mustkunstnikke ma tsirkuse alla ei arvesta.
- lostinthemist
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 2195
- LiitunudCOLON 02. Veebruar 2006, 01:43
- AsukohtCOLON Lõuna-Korea
Päevik | 2021

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker

"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Batman alustab, Batman lõpetab, Batman räägib ja õpetab.
Päevik | 2021

- Spellbound
- Ristiisa

- PostitusiCOLON 3527
- LiitunudCOLON 01. September 2008, 14:34
- AsukohtCOLON Tallinn
- CONTACTCOLON
Minu lumememm on valmis
Kas ka teie oma?
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
- JazZ-
- Aasta foorumlane 2018

- PostitusiCOLON 3827
- LiitunudCOLON 19. Aprill 2009, 19:19
- AsukohtCOLON Tallinn
Heh, mis lumememmedesse puutub, siis endal on veel tegemata, aga see-ees umbes viit memme, (millest pooled nägid välja küll rohkem nagu "District 9'ist" välja hüpanud tulnukad), on täna juba näha õnnestunud. Tänu lumele suutsime ka prantsuse keele õpetaja ära rääkida, et me l'imparfait õppimise asemel hoopis jõululaule laulaks. Noh, peaaegu.