Postitas CyberRax » 07. Mai 2011, 11:16
Olles filmi nüüdseks ca. 2,74 korda uuesti vaadanud (0.74 läheb ümmarguselt 4 vaatamise arvele mis on erinevatel põhjustel mingi koha peal katki jäänud) korrigeerin oma hinnet - 7,5/10
Mis enim häirib on loo suund - tegemist on, laias laastus, detektiivijutuga, millesse on pikitud suurem idee ning, nagu muuseas, segatud ka 3 märulistseeni ning 2 tõsisemat plahvatust (mis mõlemad on filmi parimateks stseenideks, eriti esimene mis lõppeb liialt kiiresti). Oleks võinud teisiti olla - märul millesse kootud detektiivijutt. Mitte päris nii nagu "Equlibrium"is (kus action domineeris tugevalt suure ideega võrreldes), aga midagi sarnast.
Ma pole koomiksit lugenud ning mõistan et kogu 10 osana ilmunud tegevuse edasiandmiseks pole mängufilm oma piiratud pikkusega (mis praegugi on üle 2 tunni) sobiv, aga kui ma asjast õieti aru olen saanud siis saatis V kõvasti rohkem korda kui need plahvatus/teleesinemine/paar offscreen mõrva/teine plahvatus mis filmis olid, ning seda olekski tahtnud näha. Põhipahalase hävitamine oli kah liialt hädine - kogu see võrgu punumine oleks võinud suurejoonelisema tulemuse anda.
Movies don't create psychos, they just make psychos more creative!