Videokogu

Siia kõik muud jutud, mis mujale ei sobi. Lubatud on rääkida kõigest.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Forzelius » 28. Oktoober 2009, 15:57

Lk 94 oli jah 336, eeldades, et ma midagi pole unustanud, on hetkel 338.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Max89 » 28. Oktoober 2009, 16:27

AvP_75 kirjutas:Max89, kas sa ei olegi siis Forza filmikogust pilte näinud? :)

Vaatasin nüüd ta nimekirja filmidest. Päris jõhker kogu tal.
Kasutaja avatar
Max89
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas Cochrane » 28. Oktoober 2009, 19:50

Polnud ammu terviklikult oma kogu peale vaadanud, sain kokku umbes 450 filmi (kui lugeda 1. seriaali hoaeg = 1 film).
Kahjuks tuleb tõdeda, et leidub selliseid, millest ma eriti ei hooli. Mitmeid ei taha üldse vaadata, teisi vaataks ehk äärmisel juhul korra. Paljud nendest on muidugi need õhukesed saastakad... säästukad, aga ka muude hulgas on mõned mõttetuid.

Lisaks tundub, et mulle aitab box setidest. See on sama nagu muusika-CDde ostmine, millel võib olla mitu lugu, mida sa üldse ei taha. Filmide riiulis sorteerimise muudavad nad kah raskemaks. Nii et aegamööda hakkan oma kogu veidi ümberhindama ja teatud plaate eemaldama. Box-setide tühjad ümbrised on kapi otsa virna laotud.

Edaspidi olen ostmisel kriitilisem ja täiendan kogu ainult sellistega, mida tahan ka tulevikus vaadata ja ei lähtu enam kriteeriumitest, kui odav film on või kui heaks teised seda peavad. Pole mõtet filmikogu kasvatada ainult suuema numbri pärast.

pilti kah
http://cochrane.planet.ee/A.jpg
http://cochrane.planet.ee/B.jpg
http://cochrane.planet.ee/C.jpg
Kasutaja avatar
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Flacko » 29. Oktoober 2009, 12:54

Nii, 257 filmi tuli kokku, näh, suht vähe, loodsin et on rohkem, kuigi iga kuu lisandub mingi 30+ filmi juurde vms.

Lasering on ohtlik koht irw, sinna sa lähed ja tuled tagasi kohe hunnik asjadega. Järgmine goal on saada kõik Tom & Jerry osad
Nutty Female Gamer, SO Nutty, So Crazy!
Kasutaja avatar
Flacko
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Forzelius » 29. Oktoober 2009, 14:50

Ma pean ka häbiga tunnistama, et ostsin kunagi ikka tõelist saasta. Nüüd, kui mõni kesine film kogus on, siis on ta enamasti kink. Näiteks Hostage viimastest saadud filmidest.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Flacko » 29. Oktoober 2009, 23:25

Leeches oli kõige sitem ost ever, kust ma teadsin et see saast on, arvasin et ohh mingi õudukas, a omfg mis jama see oli, naljakaks tegi see et sõber kommenteeris pidevalt jne.
Kasutaja avatar
Flacko
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Trash » 30. Oktoober 2009, 00:22

Flacko kirjutas:Leeches oli kõige sitem ost ever, kust ma teadsin et see saast on, arvasin et ohh mingi õudukas, a omfg mis jama see oli, naljakaks tegi see et sõber kommenteeris pidevalt jne.

No Leeches on ju gay lavastaja film mis suunatud samasooliseid ihkavatele nagu ka mehe muud tööd. :)
Iron Man transforms into cyberkinetic gun.

http://trash-can-dance.blogspot.com/
Kasutaja avatar
Trash
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Cochrane » 30. Oktoober 2009, 08:41

Eilne Tartuskäik tõi kolm filmi juurde, sedakorda siis sellised, mida tõesti kogusse tahan. Robocop, Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street ja Monty Python and the Holy Grail. Kõik kaheplaadilised versioonid.
Kasutaja avatar
Cochrane
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas rauls » 31. Oktoober 2009, 21:13

Sai endale Kubricku viimane film muretsetud ehk siis "Eyes Wide Shut".
Kasutaja avatar
rauls
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 03. November 2009, 21:57

Ostsin üheksakümnendate kultusulmeka "Species" kaheplaadilise MGM eriväljaande, slipcase karbis. Filmi jõudsin mõnusasti üle vaadata, lisamaterjali pole tšekata jõudnud. Digitaalvisuaalid on küllaltki magedad, aga H.R. Gigeri osalus on selgesti tuntav ja mõni praktiline efekt on täitsa šeff. Ja muidugi lisab asjale jumet see, et Natasha Henstridge suurema osa filmist tisse välgutab - Jumal teab, et sellist asja lähebki just tänapäeva õudukates vaja. 8)

Interneti vahendusel sellest väljaandest pilti ei leidnudki, seega tegin ise.
Pilt

(Tausta suhtes tähelepanelikumad näevad ka, et olen kigentsilt lõpuks tondipüüdjad ära ostnud!)
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Flacko » 05. November 2009, 16:09

Sai taas raha raisatud. Ostsin The Fly Ultimate Collectioni, selle karbi kus 7 diski sees. Siis Apokalüpsis, sihuke pask film krt enam ei osta ma ühtki ACME poolt tehtud filmi. Ma loodsin et see oli see mis TV3st tuli. Vihast viskasin plaadi nurka. Siis ostsin Meerkat Manor, loomasaade, Ma armastan neid elukaid. Siis Kõht Ette ja The Daylight, see kus tunnel kokku kukub jne.

Ajah ja Home Improvementi 3 hooaega sai ka võetud.
Kasutaja avatar
Flacko
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Ralf » 07. November 2009, 15:21

Mina ostsin kõigest 390.- eest Rambo filmide box seti. Vägagi odav hind, pidades silmas, et see sisaldab ka 2008. aasta neljandat filmi. Natuke häirib, et ta kummaliselt pakendatud on: karp käib ülevalt lahti ja sealt tuleb siis väga ettevaatlikult sisu välja võtta. Kui tahad seda väljaannet ilusti hoida, siis on tarvis väga hoolikas olla. Kahtlemata kõige õrnem DVD, mida oman, ja sealjuures ainus, mida välja ei laenaks. Natuke kurb, et ainult neljandal osal subtiitrid juures on - see sai ka muide uuesti ära vaadatud, Sylvester Stallone'i kommentaaridega, väga tark mees ta. Igatahes oli 390.- väga odav hind. Tahtsin alguses Alieni Quadrilogy boxi osta, aga küll seegi tulevikus mu riiulil maandub.

Pics or it didn't happen:

Pilt
Pilt
Pilt

Kolmandal pildil siis postkaardid.

Mu lemmikkoguks on ikka Bruno oma.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas _eesti999_ » 15. November 2009, 20:54

Selverist sain täna:
*"Final Destination" ja "Se7en" ("2=1 päevalt" = 99.-)
*Harry Potter ja Segavereline prints
Kasutaja avatar
_eesti999_
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Forzelius » 15. November 2009, 23:16

Vanemad tõid Šveitsist The Mark of Zorro (1940)
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 16. November 2009, 23:11

Irish Eyes - kingitus
Ma küll hindan oma vanemate žeste, I really do, aga nad võiks aru saada, et mitte kinkida õhukestes karpides filme.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Vaba teema

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist