Garli kirjutas:Need lemmikfilm, lemmiksari etc peaksid üks sõna olema vist? Mitte lemmik film, vaid lemmikfilm. Kui ei, siis mu eesti keele õpetaja on rumal.
Neid võib mu teada kahte moodi kirjutada.
Moderaator: Meeskond
Garli kirjutas:Need lemmikfilm, lemmiksari etc peaksid üks sõna olema vist? Mitte lemmik film, vaid lemmikfilm. Kui ei, siis mu eesti keele õpetaja on rumal.
IlseV kirjutas:Ning eks see ole igaühe oma valik, kas lisada neid kategooriaid oma profiili või mitte, kuid kas on neil suurt mõtet, kui vastuseks kirjutada ebamäärane 'palju'? Fv-s on see küllaltki selge, et meelepäraseid filme/seriaale etc o n g i vb rohkem, kui neil, kellel muud hobid.
Kaido kirjutas:Lisaks mainitud uuendustele, on nüüd filmide, näitlejate jne listides ka pildike ees. Mitte suur uuendus, kuid visuaalselt täitsa kena minu arvates.
Soprano kirjutas:Kaido kirjutas:Lisaks mainitud uuendustele, on nüüd filmide, näitlejate jne listides ka pildike ees. Mitte suur uuendus, kuid visuaalselt täitsa kena minu arvates.
Tõesti kena. Veel parem kui pildid oleksid ühtlasi lingid.
aeroc kirjutas:Vb. midagi sellist näiteks (kvaliteet natuke küll udune. ico fail tuli teravam aga polnud kuhugi hostida)
Luc kirjutas:aeroc kirjutas:Vb. midagi sellist näiteks (kvaliteet natuke küll udune. ico fail tuli teravam aga polnud kuhugi hostida)
http://www.upload.ee
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist