eerik kirjutas:http://www.slashfilm.com/2009/10/23/first-official-look-the-a-team/
Neeson on tundmatuseni muutunud

Moderaator: Meeskond
eerik kirjutas:http://www.slashfilm.com/2009/10/23/first-official-look-the-a-team/
Max89 kirjutas:Näitlejate line up on küll päris kõva aga siiski väga jama ma arvan. Kõik küll peale George Peppardi on elus. Oleks siis võinud vähemalt need ülejäänud vanad näitlejad sinna saada. Kuigi B.A. näiteks ütles mingi aeg tagasi ühes intekas, et talle pakuti osa. Kuid ta keeldus, sest filmis on liiga palju seksi ja vägivalda ning inimesed saavad reaalselt surma ka. Meenutagem A-Rühma seriaali, kus surma sai kogu sarja vältel vaid mõni üksik ja haavata ka vähesed (peamiselt tüübid ise). Enamasti tulistati kummide kõrvalt ja niisama puude pihta.Minu arvates vana nime ärahooramine. B.A. osase sobiks Terry Crews. Aga eks näis, mis sellest vaimusünnitusest saab.
Rain kirjutas:Max89 kirjutas:Näitlejate line up on küll päris kõva aga siiski väga jama ma arvan. Kõik küll peale George Peppardi on elus. Oleks siis võinud vähemalt need ülejäänud vanad näitlejad sinna saada. Kuigi B.A. näiteks ütles mingi aeg tagasi ühes intekas, et talle pakuti osa. Kuid ta keeldus, sest filmis on liiga palju seksi ja vägivalda ning inimesed saavad reaalselt surma ka. Meenutagem A-Rühma seriaali, kus surma sai kogu sarja vältel vaid mõni üksik ja haavata ka vähesed (peamiselt tüübid ise). Enamasti tulistati kummide kõrvalt ja niisama puude pihta.Minu arvates vana nime ärahooramine. B.A. osase sobiks Terry Crews. Aga eks näis, mis sellest vaimusünnitusest saab.
Haha![]()
SUL SÕITIS KATUS ÄRA V?? Sa ise ka midagi aru saad?
"päris kõva aga siiski väga jama":))
Max89 kirjutas:Tahtsin öelda seda, et näitlejate line up on kõva aga film ise sellegi poolest jama. Jäi midagi arusaamatuks?
Rain kirjutas:Max89 kirjutas:Jäi midagi arusaamatuks?
Sa veel küsid...![]()
Ega see polnud ainuke "afroism", millega sa võssa panid. Terve see jutt on üks puder ja kapsas.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist