Möla!
Moderator: Meeskond
- LiveForThis
- Ristiisa

No ma rääkisin rohkem teoreetilisemas mõttes, et autor jääb nõnda oma rahast ilma. Ma ise olen ka ostnud vaid filme, mis mulle tõeliselt meeldinud on nt. kinos käies ega raiska raha lihtsalt selleks, et film ära näha. Aga ma parem rohkem ei räägi sel teemal, sest ega ma ise ka puhas poiss tõmbamistest pole.
-
Traktorist
- Teadmata kadunud

Filmiveeb paneb ikka nii pange, ma olen tegelikult see Rain. Ma vahetasin oma meili ära, siis saatis FV mulle emailile aktiveerimise lingi, vajutasin tollele, ja ütles et mu kasutaja on juba aktiveeritud, kuigi ma varem pole aktiveerinud selle uue meiliga. Hakkasin sisse logima ja siis ütleb mulle, et parool on vale, kuigi oli õige parool. Et nagu misasja?? Proovisin 5 korda, ikka ei lähe sisse, nüüd pean 30 minti ootama.
Nüüd panin, et unustasin parooli, saatsid mulle mingi kahtlase parooli, 30 mindi pärast proovin uuesti.
Nüüd panin, et unustasin parooli, saatsid mulle mingi kahtlase parooli, 30 mindi pärast proovin uuesti.
- Spellbound
- Ristiisa

Kickflick wrote:Ma siin foorumis suhteliselt uus, kas keegi oskab öelda, mida need tärnid tähendavad( avatarist pealpool)? Niisama uudishimust küsin
Eks need näitavad ikka kui aktiivne foorumlane oled. Mida rohkem tärne, seda jutukam
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
LEVEL 1
Kickflick wrote:Ma siin foorumis suhteliselt uus, kas keegi oskab öelda, mida need tärnid tähendavad( avatarist pealpool)? Niisama uudishimust küsin
Iga tärn tuleb siis, kui oled vastava arvu postitusi teinud. 1 tärni saad siis, kui oled teinud vähemalt 50 postitust, 2 tärni = 100 postitus, 3 tärni = 200 postitust, 4 tärni = 400 postitust, 5 tärni = 800 postitust.
Kas keegi teab mõnd sellist statistikalehte ( nagu Stat Counter näiteks ) mille võib panna lugema ükskõik millist saiti, kasvõi rivaali kodulehekülastusi. Mul on nimelt vaja panna Rapidshare´i või MediaFire´isse üles üks fail ja mind väga huvitab kust seda tirima hakatakse ja kui palju, Stat Counter aga nõuab koodi sisestamist jälgitava lehe HTML-i. ja seetõttu ei kõlba see loendur minu jaoks.
Tänan!
Tänan!
Trash wrote:Kas keegi teab mõnd sellist statistikalehte ( nagu Stat Counter näiteks ) mille võib panna lugema ükskõik millist saiti, kasvõi rivaali kodulehekülastusi. Mul on nimelt vaja panna Rapidshare´i või MediaFire´isse üles üks fail ja mind väga huvitab kust seda tirima hakatakse ja kui palju, Stat Counter aga nõuab koodi sisestamist jälgitava lehe HTML-i. ja seetõttu ei kõlba see loendur minu jaoks.
Tänan!
Pole võib-olla päris see mida tahad, aga tahtsin Twitteris pmtlt sama asja teada, kui palju linki klikitakse, kust jne.
Aadresside lühendaja http://bit.ly/ teeb taolist basic statistikat. Näiteks http://bit.ly/info/2FcEfI
- lostinthemist
- Ristiisa