Unenäod

Siia kõik muud jutud, mis mujale ei sobi. Lubatud on rääkida kõigest.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas IlseV » 02. August 2009, 22:07

Üks kõige õõvastamatest unenägudest oli see, kui mäletan end ühele peole minevat. Koht, aeg ja inimesed seal ütlevad ainult midagi nendele, keda päriselus tunnen, aga see polnud ka kõige tähtsam. Miskipärast olin aga super väsinud ja istusin toolile ning panin silmad kinni - kerge uinak :] Korraga tunnen, et keegi paneb oma käed mulle silmade peale ja järgnev juhtus nii unes kui päriselus: tundsin ka reaalselt kellegi käsi oma silmil ja tõmbasin need tegelikultki ära, öeldes: "Ära tee" või midagi sarnast. Tegin silmad lahti, nüüd ka päriselus, ja nägin kellegi nägu enda ees ja vaatasin hirmuga tuppa ning see nägu oli korraga toa vastasnurgas lae all. Tõsiselt creepy.

Hiljem paar inimest arvas, et tegemist on luupainajaga, aga õnneks pole midagi sarnast enam juhtun'd.
Kasutaja avatar
IlseV
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 1816
Liitunud: 13. August 2008, 20:12

PostitusPostitas ingrids » 02. August 2009, 22:17

minu koer nii vilunud unes jooksja ei olnud:D aga too teine klipp oli tõesti creepy

Wisegirl kirjutas:
Samuti oskan seostada halvad unenäod sellega, et olen hilja õhtul kõhu liiga täis söönud.


olen jälle kuskilt kuulnud, et just sellised raskestiseeditavad söögid nagu liha ja juust tekitavad, kas siis luupainajaid või sürre unenägusid. ja kui ma just juustu enne magama minekut rohkem söönud olen, siis tavaliselt näen no nii sürre unenägusid, et paneb imestama, missugune fantaasia ikka meie alateadvuses peidus olla võib.
Kasutaja avatar
ingrids
Raevunud härg
Raevunud härg
 
Postitusi: 165
Liitunud: 15. Märts 2009, 13:17

PostitusPostitas Viltsu » 03. August 2009, 08:53

Üldjuhul ma ei näe unenägusid ja see on positiivne, sest kui ma näen unenägusid, siis need seisnevad tavaliselt selles, et keegi mulle kallis inimene tapetakse väga jõhkral moel ja mina pean pealtvaataja olema. Niiet pigem naudin ilma unenägudeta öid.
Viltsu
Raevunud härg
Raevunud härg
 
Postitusi: 104
Liitunud: 05. Juuli 2009, 20:14

PostitusPostitas Jolt » 21. August 2009, 12:29

Hahaa! Diplomitöö stress lõi viimaks välja. Mäletan, et keskkooli lõpueksamite ajal - punkte peab ülipikalt oodata - nägin praktiliselt igal ööl unes, kuidas sain kõigis ainetes ülimalt kesised tulemused.

Ööl vastu tänast nägin aga üle mitme aasta kõige õudsemat unenägu. Ärkasin higist leemendavana. Värk oli nii, et unenägu oli mustvalge (ma ei mäleta, et oleks iialgi varem mustvalget unenägu näinud - edaspidi soovin öiseid msn'i vestlusi lõpetades topettiheda kindlusega kõigile värvilisi unenägusid). Istusin mingis pehmes toolis, mis nägi välja nagu kera. Selle sisse ja sealt välja sai läbi ringikujulise augu. Koos minuga oli veel keegi tolles keras, ta oli igas mõttes mulle liiga lähedal ja mul hakkas ebamugav. Ta istus kuidagi nii, et ma ei näinud ta nägu, nägin teda umbes õlani. Igatahes, otsustasin ise välja ronida... Seepeale võttis mingi käsi mul õlast kinni ja surus mu kerasse tagasi ja kui ma ta nägu nägin, siis ei suutnud mu aju toda pilti hoomata. Toimus umbes midagi sarnast sellele, kui Sunshine's peatus kaamera Pinbacker'le. Ma nägin lihtsalt fragmente ja need keerlesid täie kiirusega mu silme ees, lisaks sellele oli mul ülitugev vappumise tunne.
Seepeale ärkasingi õhku ahmides, sest mingil põhjusel ei suutnud ma hingata, ja kindla teadmisega et just nüüdsama üritas keegi mu keha üle võtta. Üksinda ülemäära suures ja pimedas korterites uuesti magamajäämine polnud kõige mugavam, sest unesegasena kartsin, et uuesti magamajäädes kõik kordub ja võibolla lõplike tagajärgedega.
Kasutaja avatar
Jolt
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 2207
Liitunud: 12. Juuni 2007, 12:02

PostitusPostitas ingrids » 25. August 2009, 15:58

siiamaani näen veel unes, et teen viimaseid eksameid ja lõpetamine ripub juuksekarva otsas.

ja siis tuli mul veel meelde, et kui ma kunagi hästi palju simsi mängisin, siis ma alati nägin unes neid kastikesi üleval nurgas, mida ma järgmisena tegema pean:D
Kasutaja avatar
ingrids
Raevunud härg
Raevunud härg
 
Postitusi: 165
Liitunud: 15. Märts 2009, 13:17

PostitusPostitas CM-Girl » 25. August 2009, 16:07

IlseV kirjutas:Ning vahepeal, harva siiski, enne magamajäämist, kus olen sellises poolärkvel-poolunes faasis, tekib tunne, et kiiguks ühel nendest suurest jaanipäevaplatsidel ja simmanitel oleva kiigu peal ja korraga kukun maha. Jõnksatus või midagi käiks nagu peast läbi ja see on, huh, parajalt vastik.



Tuttav tunne. Ja see on niiiiii vastik.Hakkan magama jääma...siis näen midagu unes nt kukkun kuskilt kõrgest hoonest alla ja tervet keha läbib äkki võpatus. See on lihtsalt niiii vastik.


Tavaliselt näen unes sugulasi või sõpru. Vahest ka kuulsusi. :)
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 4885
Liitunud: 16. Juuli 2009, 22:48
Asukoht: Paide

PostitusPostitas Ralf » 25. August 2009, 16:18

Kui ma nüüd ei eksi, siis kui näiteks unes kukud ja kuskil maandud ja keha jõnksatab ja ärkad, tähendab see, et oled süvaunne vajumas - analoogiline sellele, kui näed bussis silma looja lasknud inimeste päid spontaanselt küljele või ettepoole vajumas. Too kiigelt kukkumine on ühesõnaga visuaalne vaste sellele, et oled unenäkku ja sajaprotsendilisse magamisfaasi sisenemas ja mingi hetk võib keha seda eirata ning sellest ka too võpatus. Lucid dreaming töötabki minu arust nii, et pead tabama selle süvaunne vajumise koha ja sisenema unenäkku ilma, et tegelikult ka päriselt magama jääksid.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

PostitusPostitas Soprano » 25. August 2009, 16:31

Sain omale suure teleri ja viisin selle õue, et seal filme vaadata. Panin teleka tee peale ja auto sõitis üle... olin kurb.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
 
Postitusi: 8748
Liitunud: 06. Jaanuar 2007, 05:24

PostitusPostitas IlseV » 25. August 2009, 16:47

Mainisin seda vist kusagil säutsus ka, et hiljuti lugesin ühes unenäos terve öö raamatut ja hommikult ärgates mõtlesin sellest tweetida nagu tavaliselt loetud/vaadatud raamatute/filmidega teen, kui reaalsus nagu pangetäis vett pähe kukkus ja taipasin, et oot-oot, seda raamatut pole (veel) olemaski.

Algust ja lõppu täpselt ei mäleta, aga keskosa ja mõned detailid on siinseni meeles. Illustratsioonid võiks kriipsupealt maha joonistada, kui vaid annet rohkem oleks. Raamatu puhul oli veel huvitav see, et kui näiteks ühes kohas oli juttu politsei eriüksuse operatsioonist, siis järgmisel leheküljel oli ka harrypotterilik ajalehe foto, kus pildid mõnevõrra liikusid. Pealkirjana mäletan vaid seda, et pikkuseks oli kaks viietähelist sõna, mis ka tekstis mainitud, aga meenutada ei suuda.


Eelmisel nädalal sattusin magama kohta, kus pidi olema hea aura, mis pidi ka unenägusid paremuse poole mõjutama. Avitas küll.
Kasutaja avatar
IlseV
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 1816
Liitunud: 13. August 2008, 20:12

PostitusPostitas Soprano » 25. August 2009, 17:03

Nii saadaksegi kirjanikuks^^
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin
 
Postitusi: 8748
Liitunud: 06. Jaanuar 2007, 05:24

PostitusPostitas IlseV » 25. August 2009, 17:16

Soprano kirjutas:Nii saadaksegi kirjanikuks


Sa pole esimene, kes seda mainis, aga vaevalt, sest tüüp, kes selle raamatu sürreaalselt kirjutas oli mees ning sisu oli poolbiograafiline/poolfiktsionaalne.
Kasutaja avatar
IlseV
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 1816
Liitunud: 13. August 2008, 20:12

PostitusPostitas Lizzahy » 25. August 2009, 17:20

Get this: Viggo Mortensen kappab Viru keskuses valgel hobusel ringi. Lähen juurde, küsin autogrammi. Kui ta ulatab mulle valge paberitüki, ei ole seal mitte autogramm, vaid kriipsujuku ja paar lauset, mille sisu ma enam ei mäleta. Üles ärgates olin sügavalt pettunud, et seda paberitükki päriselt olemas ei ole.
Lizzahy
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud
 
Postitusi: 23
Liitunud: 24. August 2009, 12:00

PostitusPostitas Ralf » 25. August 2009, 17:57

Mul juhtus see-eest ükskord nii, et nägin unes ärkamist ja avastamist, et olen kuskile kaks tundi hilinenud ja ehmusin sellest nii ära, et ärkasin päriselt üles ning avastasin siis, et tegelikult on mul veel kaks tundi magada, kuid mind valdas uuesti magama jäämiseks liiga suur paranoia, kuna ma olin segaduses ega saanud aru, kumba kellaaega ma uskuma peaksin.

Aeg-ajalt juhtub ka seda, et tõusen äratuskella peale väga järsku üles ja võtan unise peaga maast telekapuldi ja hakkan väljalülitatud televiisoril heli maha kruttima. :$
Kasutaja avatar
Ralf
love <3
 
Postitusi: 13749
Liitunud: 06. Mai 2006, 14:57
Asukoht: Sinu voodialune (väga tolmune *köh*)

PostitusPostitas Wisegirl » 25. August 2009, 23:09

Nägin unes, et käisin vennaga üht etendust vaatamas. Tribüünid olid nii järsud, et kui natuke ette kummarduda, siis kukkusid alla. Ja esinejate hulgas (esinejad olid lapsed) oli ka minu kirjanduse õpetaja. Ma küll ei tea miks.
Ning ma esitasin kaebuse tribüünide kohta, korraldaja lubas mulle kätte maksta. Hirmu tundsin, aga ei mäleta enam, mis edasi juhtus, sest siis helises päriselu telefon. Oeh...
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Kasutaja avatar
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 1082
Liitunud: 28. Detsember 2005, 01:15
Asukoht: Sydney

PostitusPostitas lostinthemist » 29. August 2009, 23:28

Üleeile pärast "Spread"i vaatamist nägin unes, et olin terve päeva ühes suures ilusas majas ja kunagi siin foorumis aktiivselt tegutsenud Robert tuli õhtul töölt koju. Niipea tulid Ralf ja Sten külla, Stenil oli kaasas suur ports DVD-sid ja Ralf võttis kaasa kolm kotitäit süüa, et poole tunni pärast oli terve laud igast maiustusi ja muid sööke täis (sarnane sellele, kui suur eine valmistati mehele filmis "Survive Style 5+") ja ülejäänud öö vaatasime filme, samal ajal kogu aeg sõime.

Kusjuures, Robert, Ralf ja Sten on ainsad inimesed siin foorumis, keda olen silmast silma näinud. :))
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa
 
Postitusi: 2195
Liitunud: 02. Veebruar 2006, 01:43
Asukoht: Lõuna-Korea

EelmineJärgmine

Mine Vaba teema

  • Statistika
  • Kes on foorumil

    Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 13 külalist

cron