Möla!

Siia kõik muud jutud, mis mujale ei sobi. Lubatud on rääkida kõigest.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas IlseV » 21. August 2009, 23:02

CM-Girl kirjutas:Oeh..kool. Homme lähen vaatan kas sain kooli sisse või ei. Vestluse kohta ütleks kas TÄPE või PUPU.

Misse kohta proovisid?
Kasutaja avatar
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 22. August 2009, 02:28

Arrested Developmendi lisad on nüüd vaadatud, asun Freaks and Geeksi juurde. Oli ikka väga lahe seriaal.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Rain » 24. August 2009, 00:13

Nädal aega veel saab vabadust nautida :'( :'( , ja siis algabki kool aka HELL.
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Six-Fo » 24. August 2009, 01:32

Rain kirjutas:Nädal aega veel saab vabadust nautida :'( :'( , ja siis algabki kool aka HELL.

Suht jama jah, kusjuures ma olen pea terve august näinud unenägusid et juba kooli algus, aga hommikul on eriti mõnus ärgata teadmisega et tegelikult saab veel magada sooja teki allPilt
Muidu koolis ei ole üldse viga, lihtsalt mul on väga suured raskused kell 7 ärkamisega, ma võin minna magama kell 9 või kell 3 öösel, ikka sama uimas olek hommikul. Kell 9 hommikul saaks juba lõdvalt üles, kell 8 ka hädapärast. Eriti hull on külmal ajal kui on eriti vastik sooja teki alt üles tõusta ja meie külmas korteris riideid otsima hakata :pööritus:
Noh koduseid ülesandeid ka ei taha teha, kui peaksin veel trenni ka uuesti minema siis õhtal väsinuna ei ole toda viitsimist üldse, lisaks veel kohustuslik kirjandus ja uurimistöö :pööritus: . Pealegi tahaks õhtuti tegeleda minu ühe hobiga, milleks on mudelautondus(ehitan toorikutest peaaegu näitusemudeleid, kellel huvi võin paar linki anda :pööritus: ) aga kuna sa enam jõuad õhtul laua taha maha istuda.
Kasutaja avatar
Six-Fo
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas Rain » 24. August 2009, 11:34

True, true
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas hau » 24. August 2009, 11:34

Oodake vaid kui saate ülikooli. Saate õppida mida ise tahate. Mul oli kevadel juba kahju, et kool sai läbi ja ootasin juba sügist, ning nüüd see on käes ja teine kursus GO!
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas IlseV » 24. August 2009, 11:42

Ülikooliga oleks lihtsam, kui üldse teada, mida edasi õppima minna.

Aga sel aastal, mis peaks olema kõige tähtsam ja pingelisem, lähen kooli suhteliselt tuima näoga. Kerge ükskõiksus.
Kasutaja avatar
IlseV
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 24. August 2009, 11:45

Rain, sa oled 16-aastane ja arvatavasti oled põhikooli lõpetanud, sa ei pea enam koolis käima. Kui sa nii väga kooli vihkad siis mine võta dokumendid välja ja regisreeri ennast töötuks. Ehk leiad mõne hea pakkumise kraavikaevaja või surnumatja koha peale.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LiveForThis » 24. August 2009, 11:46

True, true
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 24. August 2009, 12:08

tr00

Mul hakkab gümnaasiumi viimane aasta ja ka suhteliselt suvaline tunne, kuna ei tea, mida õppima hakkan tulevikus. Eks näeb.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas CM-Girl » 24. August 2009, 12:31

IlseV kirjutas:
CM-Girl kirjutas:Oeh..kool. Homme lähen vaatan kas sain kooli sisse või ei. Vestluse kohta ütleks kas TÄPE või PUPU.

Misse kohta proovisid?

Rakvere Ametikool-Hotelliteenindaja. Hakkan mõtlema et hea vist et sisse ei saanud aga jama 2 aastat järjest kodus passida. Peab tõsiselt vaatama mingi töö. Super oleks kui loomade varjupaika tööle saaks,käinud seal juba jaanuarist koertega jalutamas. :)
Oleks pidanud ikka rohkem kui 1 kohta proovima. Oma viga. aga krdima raske on mõelda et mida tahaks õppida. Vahepeal olin kindel et lähen õpin massööriks aga see asi vajus ära.
Ex ma järgmine aasta proovin Maaülikooli vast.
Kasutaja avatar
CM-Girl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LiveForThis » 24. August 2009, 12:33

Forza kirjutas:tr00

Mul hakkab gümnaasiumi viimane aasta ja ka suhteliselt suvaline tunne, kuna ei tea, mida õppima hakkan tulevikus. Eks näeb.

Ega minagi kindel pole. Veidi kahtlane juba. Palju mõtlemisaega enam ei ole :?
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Viltsu » 24. August 2009, 12:40

Mina juba tean, mida tahan teha... Aga hetkel ma tõsiselt vihkan kooli... Sain jälle klassijuhatajalt smsi, et pean kooli minema, kuna on vaja aktust ette valmistada. See pole aus... Sest ainult need tublid õpilased said need smsid. Ma pole tubli. -.- Rikkus kogu tuju...
Viltsu
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas kbong » 24. August 2009, 12:50

Ei jõua ise samuti kooli ära oodata, kuna lähen see aasta uuesti ülikooli - see kord muidugi täiesti uut asja õppima.
Kasutaja avatar
kbong
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Rain » 24. August 2009, 12:58

eerik kirjutas:Rain, sa oled 16-aastane ja arvatavasti oled põhikooli lõpetanud, sa ei pea enam koolis käima. Kui sa nii väga kooli vihkad siis mine võta dokumendid välja ja regisreeri ennast töötuks. Ehk leiad mõne hea pakkumise kraavikaevaja või surnumatja koha peale.

Teeks väga hea meelega seda, aga asi ongi just selles, et ma ei tahaks mingiks kraavikaevajaks saada. :)
Kasutaja avatar
Rain
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

EelmineJärgmine

Mine Vaba teema

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline