Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas eerik » 13. August 2009, 12:51

TSAM. Päris pöörane rom-kom, ilmselt parim FB film.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Defexer » 13. August 2009, 13:45

Doomsday

Väga hea film. Rhona Mitra sobib sellistesse filmidesse nagu rusikas silmaauku, näiteks underworld. Samas metslased meenutasid mingid bändi, võibolla oli see Slipknot.Metslastele nende välimus sobis, okkad, traadid ja igast muud. Kusjuures ma olin sellest filmist varem kuulnud kuid arvasin, et mingi zombide teema. Igatahes minukäest saab 8/10.
Kasutaja avatar
Defexer
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Garli » 13. August 2009, 14:00

Thank You for Smoking vaatasin viimati. päris hea oli.
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Hülss » 13. August 2009, 15:59

Forza kirjutas:Vaata, Hülss, ma andsin oma postituses vihje. Kelle hiljuti siit ilmast lahkunu initsiaalid on JH? BC on üks tema tunnustatumaid filme.

Forza, keegi ei tule siia teemasse mõistatusi lahendama. Selleks on meil teised teemad, Filmimängude all. Ma postitan siia sel eesmärgil, et anda lühikommentaar filmi kohta, mis ei pruugi Filmiveebi andmebaasis olla, aga samas ka võib. Kui filmi kommenteerin, siis on loomulikult lugeja huvides mõistlik välja tuua ka filmi pealkiri, mitte lasta tal liigselt ajusid ragistada.
Kasutaja avatar
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 13. August 2009, 16:14

Ja keegi ei mõtle BC all Breakfast Clubi, sest selle filmi nimi on THE Breakfast Club. BC on Basketball Club.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Soprano » 13. August 2009, 16:41

F&F - see lühend on vist kõigile arusaadav...

Igatahes parem meelelahutus kui Wolverine. Kole CGI oli paaris kohas, eriti seal tunnelis. Sisu oli muidugi pastakast välja imetud. Üldiselt ei kahetse vaatamist, kuid tahaks nüüd jälle esimest näha.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Ralf » 13. August 2009, 16:57

hau kirjutas:Ja keegi ei mõtle BC all Breakfast Clubi, sest selle filmi nimi on THE Breakfast Club. BC on Basketball Club.

Ta peab küll "The Breakfast Clubi" silmas. JH on siis nimelt John Hughes. Artikkel, inimesed, artikkel!
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas hau » 13. August 2009, 17:04

Ma tean mida ta mõtleb. Ta lihtsalt väljendab ennast tahtlikult valesti.
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 13. August 2009, 19:03

Sõin osaliselt enda sõnu jälle ning käisin Up-i vaatamas eestikeelsena (sugulastega...).

Meeldis vägagi ning mõnes kohas sain paar kuude jooksul kogutud pisarat välja lasta. Kes filmi on näinud teavad kindlasti isegi, millest ma räägin.

Aga elamuse rikkus jällegi eestikeelne dubleering. Kui kunagi Blu-ray pealt originaaldublaažiga vaatan saan täpsemalt kommenteerida.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 13. August 2009, 20:31

Artikkel ununes jah, ja pole vaja nii närviliselt rääkida, see on tore foorum ju.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Spellbound » 13. August 2009, 21:30

eerik kirjutas:Sõin osaliselt enda sõnu jälle ning käisin Up-i vaatamas eestikeelsena (sugulastega...).

Meeldis vägagi ning mõnes kohas sain paar kuude jooksul kogutud pisarat välja lasta. Kes filmi on näinud teavad kindlasti isegi, millest ma räägin.

Aga elamuse rikkus jällegi eestikeelne dubleering. Kui kunagi Blu-ray pealt originaaldublaažiga vaatan saan täpsemalt kommenteerida.

eerik ütle ausalt, kas tasub vaadata 3D-s ja eestikeelsena või 2D-s ja inglisekeelsena? Igal juhul pooldan inglise keelt, aga tahaks seda 3D-d ka lõpuks mekkida.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Soprano » 13. August 2009, 22:29

Spellbound kirjutas:eerik ütle ausalt, kas tasub vaadata 3D-s ja eestikeelsena või 2D-s ja inglisekeelsena? Igal juhul pooldan inglise keelt, aga tahaks seda 3D-d ka lõpuks mekkida.

Soovitan 2D-s ingliskeelsena. 3D ei lisanud eriti midagi, kuigi eks see on igaühel erinev ka.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas eerik » 13. August 2009, 22:31

Spellbound, ma käisin Kosmoses eestikeelset 2D versiooni vaatamas.

3D on ilmselt täiesti mõttetu, kuna siiani pole põhimõtteliselt ükski film tehtud 3D pärast. Pigem on lihtsalt veidi 3D efekte lisatud, et kallima piletiga rohkem raha kokku kraapida. Gimmick, nagu inglise keeles öeldakse.

Teine asi mis 3D juures häirib on see, et prillid teevad pildi tumedamaks ning kohati tuhmimaks. Samas on ka 2D versioonid tumedad ja tuhmid, kuna kasutatav tehnoloogia ja tehnika pole just ideaalsed.

Kõige parem oleks vaadata 2D versiooni digitaalprojektsiooni ingliskeelsena, kuid selline võimalus puudub.

Ma soovitan sul siiski minna ingliskeelset 2D versiooni vaatama, kuna film on küllaltki emotsionaalne ning eestikeelne dublaaž lihtsalt rikkus mitmed stseenid ära.

Aga enne Avatari tulekut detsembris oleks hea mõni 3D film ära vaadata, et aju ette valmistada.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Soprano » 13. August 2009, 22:42

Ühtegi gimmick't Up 3D's polnud. 3D on tegelikult väga märkamatu. See toob esile just pildi sügavuse, et asjad on ees- ja tagaplaanil. Taga on kõik udune ja ees terav.
3D pildi tumedust märkasin isegi. Prillidel oli nina kohal üks jublakas... panin sinna näpu peale ja siis kadus 3D efekt ning ilma prillideta oli pilt selgelt eredam ja värvilisem. Mängisin tükk aega sellega - eredaks ja tumedaks.

21. august on juba Avatari päev. 8)
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Spellbound » 13. August 2009, 22:43

eerik kirjutas:Aga enne Avatari tulekut detsembris oleks hea mõni 3D film ära vaadata, et aju ette valmistada.

Seepärast natuke tahakski 3D versiooni näha, sest mul pole selle uuema 3D-ga vähimatki kogemust. Kuigi jah, eesti keel pole ikka sama, aga arvan, et seekord ohverdan selle, mida kõige rohkem tahan ja annan 3D-le võimaluse. Just Avatari tõttu ka, siis on mingisugunegi võrdlusmoment olemas, sest tulevasi animatsioone enam 3D pärast eesti keelsena veavalt vaatama lähen. Up-iga teen vist nii, et võib olla lähen hiljem originaali vaatama või ootan DVD ära.
Who are you? Who slips into my robot body and whispers to my ghost?
LEVEL 1
Kasutaja avatar
Spellbound
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Filmijutud

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline