Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Forzelius » 12. August 2009, 15:20

Gang-pae kirjutas:
eerik kirjutas:
Tegelikult ma mõtlen, et võiks ka suvaliselt valitud filme vaatama hakata. Praegu olen valinud selliseid, mis mulle ilmselt meeldivad ja enamus meeldivadki ning see tõttu on keskmine hinne idiootselt kõrge. :pööritus:

Selle asja nimi on The Forza Syndrom

woord.
Ja eeriku omadest oli kerge aru saada, sest need olid filmid, mis ta just postkastist leidis.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 12. August 2009, 15:37

"The Man from Earth" ei olnud postkastis, selle sain mujalt. Muidu päris huvitav film oli ning andis mõtlemisainet. Ainult et lõpp oli idiootne. IMDb-st on huvitav seniilsete kristlaste kommentaare lugeda.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Garli » 12. August 2009, 16:24

Cars. täitsa tore, aga ei midagi fenomenaalset. 7/10
Shaft. see originaalversioon aastast 1971. Meeldis.
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Hülss » 12. August 2009, 19:38

Bathory (2008)

Oi milline pettumus. Täielik sitanikerdis igas võimalikus mõttes. Famke Janssen tegi õigesti, kui rollist viimasel minutil lahti ütles. Silmi paitasid ainult kostüümid, cinematography oli kohati hea ja leidus omajagu paljast ihu. Kõik muu oli aga alla igasuguste arvestuste. Hoidke kohe kauge kaarega eemale.

Loodetavasti Julie Delpy'i Countess on asjalikum. Seniks kuulan veelkord Cruelty and the Beast'i ja lehitsen booklet'i.

eerik kirjutas:Ei teinud nalja. Eeldasin, et kõik suudavad mu mõtteid lugeda ja mu lühenditest ja akronüümidest aru saada.

My mistake. :))
Kasutaja avatar
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Trash » 12. August 2009, 21:49

Pilt

Hülss kirjutas:Oi milline pettumus. Täielik sitanikerdis igas võimalikus mõttes. Famke Janssen tegi õigesti, kui rollist viimasel minutil lahti ütles. Silmi paitasid ainult kostüümid, cinematography oli kohati hea ja leidus omajagu paljast ihu. Kõik muu oli aga alla igasuguste arvestuste. Hoidke kohe kauge kaarega eemale.

See oli lahe jah, et paljud kibelesid kangesti filmi järele ja siis kohalikud, ehk tšehhid/slovakid viskasid jääd krea vahele, et ilge jälkus ja täielik häbiplekk. Mitte, et see just palju oleks muu lääne filmihuvilisi vaigistanud, ikka Bathory ju, vaja vaadata. Ise olin samasugune, kuid avastasin, et ProVideo reliisil on vaid dubleeritud (?) inglise audiorida ja subtiitrid puuduvad, vaid see päästis filmi vaatama hakkamast ja nüüd enam ei kavatsegi.

Küll aga vaatasin eile öösel ära Bathory animatsiooniversiooni, oli kahjuks ka kehvapoolne. :(

Pilt

Viimati vaadatud järjekordne skinnidraama Neo Ned.
Iron Man transforms into cyberkinetic gun.

http://trash-can-dance.blogspot.com/
Kasutaja avatar
Trash
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LiveForThis » 12. August 2009, 22:38

Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Nowitzki » 12. August 2009, 22:41

My Left Foot

M6tlesin pikalt aga ei oska midagi öelda selle filmi kohta,kui ainult et hea film,samas väga suuri emotsioone ei tekitanud.Daniel Day-Lewis oli muidugi oma oscarit igati väärt.

7/10
Nowitzki
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Hülss » 12. August 2009, 22:41

Trash kirjutas:Mitte, et see just palju oleks muu lääne filmihuvilisi vaigistanud, ikka Bathory ju, vaja vaadata.

Täpselt. Samas ma siit midagi Coppola Dracula sarnast ei oodanudki, aga siiski. Üritan kuidagi Delpy oma ka ära kaeda, tõenäoliselt on parem.

Trash kirjutas:Ise olin samasugune, kuid avastasin, et ProVideo reliisil on vaid dubleeritud (?) inglise audiorida ja subtiitrid puuduvad, vaid see päästis filmi vaatama hakkamast ja nüüd enam ei kavatsegi.

Algul plaanisin kohaliku dublaažiga vaadata, aga siis leidsin õnneks (samas kahjuks) IMDB kaudu originaal variandi...

http://horrorclassics.lefora.com/2009/0 ... 008/page1/

Trash kirjutas:Küll aga vaatasin eile öösel ära Bathory animatsiooniversiooni, oli kahjuks ka kehvapoolne. :(

Pilt

The fuck ? :))

Keegi võiks sellise Lord of the Rings'i (1978) animatsiooni tüüpi filmi Bathory'st teha, oleks vinge teine.
Kasutaja avatar
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Garli » 13. August 2009, 00:29

Dear Zachary: A Letter to a Son About His Father

Maailmas on ikka niiiiii haigeid inimesi olemas, et paha hakkab kohe. Dok ise oli mõistagi väga hea.
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 13. August 2009, 02:41

BC teist korda JH auks. Nüüd hinne veits kõrgem, 9,5/10
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Hülss » 13. August 2009, 03:42

Forza kirjutas:BC teist korda JH auks. Nüüd hinne veits kõrgem, 9,5/10

Ma vaatasin emaga kõmulist ja kiidetud XXX teost nimega FU. Mõtlesin filmi vaadates oma kadunud vanaisale ja vanaemale, vastavalt UM ja MU.

Hinne on peadpööritav G/Z.

Ei aga tõsiselt, mille kuradi pärast postitada neid tähti, kui enamus ei mõika millest jutt käib ? :))
Kasutaja avatar
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LiveForThis » 13. August 2009, 10:48

Tõsijutt :P
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Garli » 13. August 2009, 10:58

The Crow: City of Angels 2/10
The Crow: Wicked Prayer 2/10

üks halvem järg, kui teine (tegelt hinnete järgi võrdsed). Ainuke vaadatav filmi Crow seerias peale esimese on kolmas osa, mida kunagi olen vaadanud isegi 2 korda. Aga COA ja WP olid küll mõttetud filmid. Ei soovita mitte kellegile.
Kasutaja avatar
Garli
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Nowitzki » 13. August 2009, 11:32

üks halvem järg, kui teine (tegelt hinnete järgi võrdsed). Ainuke vaadatav filmi Crow seerias

täiesti n6us sinuga ;-)
Nowitzki
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Forzelius » 13. August 2009, 11:35

Vaata, Hülss, ma andsin oma postituses vihje. Kelle hiljuti siit ilmast lahkunu initsiaalid on JH? BC on üks tema tunnustatumaid filme.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Filmijutud

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline