Filmipläma!

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Ralf » 01. August 2009, 15:21

Hülss kirjutas:Ma olen pigem mures selle Jon Spaihts'i pärast, kellel käed küll tööd täis, aga siiani midagi ette näidata pole. Prequelid ei ole vajalikud, laiaslaastus, aga see on Alien ja Rildey Scott - seega lootus sureb viimasena. Sellega olen täiesti nõus, et prequelid röövivad liialt esimese osa sära ja müstilisust. Peaasi, et ei tule nö poolik film vaid miskit, mis suudab enda jalgadel seista.

Ma arvan, et kui fännidel (nagu mina) oleks valida prequeli ja järje vahel siis eelistaksid nad esimest, kuna nagu paar postitust tagasi mainitud sai leitakse LV-426 planeedilt (või on see kuu?) lisaks facehuggerite munadele ka Space Jockey ehk "piloot" ja tolle tegelase täpne olemus on vähemalt minule teadmata ja paljud Alieni friigid soovivad palavalt selle teema suuremat arendamist.

No tehniliselt on tegu LV-426 pealt leitud kosmoselaeva kivistunud piloodiga, aga siin on igasugu teisigi nüansse mängus, näiteks peavad mõned seda olendit tulnukate rassi algupäraga seonduvaks. Ühesõnaga ma usun, et kui tehtaks prequel, siis räägiks see kosmoselaevast mille jäänused Nostromo meeskond LV-426 kuult leiab.

It's speculated that the Space Jockeys created the xenomorphs as a weapon. There are many things to support this. The Alien Eggs in the cargo hold were held in stasis in a blue layer of light. It appears as if the Space Jockeys were transporting the eggs somewhere. The Space Jockeys and the derelict ship also look similar to xenomorphs which would support the theory that the xenomorphs had been created by them. The director of "Alien", Ridley Scott also spoke about this in the DVD commentary. He believes that the xenomorphs were created as a weapon and that the derelict spacecraft was in fact a transport vessel.

Another theory, is that the Space Jockey in the derelict spacecraft had escaped from its homeworld which had been overrun with xenomorphs and the creature itself had been infected with a xenomorph. In which case, the derelict crash-landed on the planet. This doesn't explain however how the alien eggs were in the cargo hold.

In the film "Alien vs Predator", it's shown that the Predators breed xenomorphs for hunting purposes. It's not known if there is any connection between the Predators and the Space Jockeys or even if they had contact with eachother. One theory is that the Predators could have been responsible for the derelict crashing on LV-426.

Pilt

http://www.avpgalaxy.net/index.php?main=alienfilms&section=spacejockeys
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Ronet » 01. August 2009, 18:19

Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas LauraOlen » 02. August 2009, 02:15

Hülss kirjutas:
Hülss kirjutas:Ridley Scott teeb Alien prequeli! :))

http://movies.ign.com/articles/100/1009507p1.html

Kui selline uudis kellegi seelikut ei kergita, siis antud foorum on hullemas seisus kui ma arvasin. :(

Must be a slow day.

Mulle meeldiks, kui ma saaksin mõnest uuest filmist või näitlejate valikutest teada alles viimasel hetkel - umbes, ''Brad Pit(t)il uus film? Päriselt või? Huvitav, mis sisu on.''

Ma vihkan ootamist. :D
Kasutaja avatar
LauraOlen
Bond, James Bond
Bond, James Bond

PostitusPostitas Ralf » 02. August 2009, 20:10

Aga sellest olete ikka teadlikud, et praegu on tegemisel väga ammu Robert Rodriguezi poolt kirjutatud stsenaarium "Predatori" ja "Predator 2" järjele, pealkirjaga "Predators"? Alguses räägiti, et ta ka lavastab filmi, nüüd on ta kõigest produtsent. AvPGalaxy'st saab tema stsenaariumi kohta üksikasjalikumalt lugeda, ja käivad ka jutud Arnie cameost.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas lostinthemist » 02. August 2009, 23:53

Ahah, et nüüd siis järg, mitte reboot? Kui nii, siis on kickass. 8)
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 03. August 2009, 01:35

Järg. :)

Mis "Alien"-i prequelis Sigourney Weaveri osalusse puutub:

[size=117]The Sci-Fi Squad[/size] kirjutas:Do you have any interest in being part of the planned Alien prequel movie, or appearing in the franchise ever again?

- Well, I don't think that Ripley could appear in an Alien prequel because she doesn't have any access to the creature until the first Alien. But Ridley (Scott) is producing it and that makes me happy. I wasn't thrilled with the whole Alien Vs. Predator thing. I never saw them, but one of the reasons I died in (Alien) 3 was to not have anything to do with those (laughs). Just because, you know, I think it just seemed so economically motivated somehow. I feel we did four good movies, and I'm content with that. I hope if they do something new, they will encompass the idea of where the alien first came from, because I think that's an interesting idea -- to find out what happened and "how did it get to us?".

Noh, eks loogiline ju ole, et ta ei saaks tehniliselt filmis ollagi, ja samuti ei kavatse ta uuest "Ghostbustersist" osa võtta... :pööritus:
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas eerik » 04. August 2009, 17:12

Äliss imedemaal. Ega see ometi eesti keelde ei dubleerita? :shokeeritud:
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas LiveForThis » 04. August 2009, 17:20

Jeebus avita ometi :shokeeritud:
See on juba haiglane. Aga kui inglise keelne versioon on ka olemas, siis ei kurda :P
Kasutaja avatar
LiveForThis
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas raiz » 04. August 2009, 17:51

Sherlock Holmesi eestikeelse subtiitriga film tuleb arvatavasti järgmise aasta alguses, 8. jaanuaril Eesti kinodes olema. Niiet, umbes pool aastat on veel oodata. 8)
raiz
Sõrmuste Isand
Sõrmuste Isand

PostitusPostitas eerik » 06. August 2009, 00:55

"At the Movies" saab jälle korralikud saatejuhid/kriitikud. Tra kuidas ma neid Ben'e ei salli. Eriti seda tsitaadihoorast Lyonsit, tal isa samasugune jobu.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Soprano » 06. August 2009, 01:21

eerik kirjutas:"At the Movies" saab jälle korralikud saatejuhid/kriitikud. Tra kuidas ma neid Ben'e ei salli. Eriti seda tsitaadihoorast Lyonsit, tal isa samasugune jobu.

Päeva uudis! A.O. Scott ja Michael Phillips on coolid. Viimasel olen silma peal hoidnud YouTube's.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas eerik » 06. August 2009, 01:31

"At the Movies"-t saab muidu siit vaadata. Vanad Siskel & Eberti osad on ka arhiivis olemas. :)
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Soprano » 06. August 2009, 01:44

Kes ei tea siis. :pööritus: Peaaegu alati vanu filme vaadates otsin arhiivist, mis nad on selle kohta rääkinud.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas Ralf » 06. August 2009, 02:36

eerik kirjutas:"At the Movies" saab jälle korralikud saatejuhid/kriitikud. Tra kuidas ma neid Ben'e ei salli. Eriti seda tsitaadihoorast Lyonsit, tal isa samasugune jobu.

Täpselt. Vabandust nartsissistliku suhtumise pärast, aga mu filmiblogki on kümme korda parem kui Ben Lyons'i ebaprofessionaalne 'kriitika'.

http://www.stopbenlyons.com/
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Ralf » 06. August 2009, 05:19

"El Orfanato" saab remake'i (millal see ometi lõpeb!?!) ja paistab, et projekti eestvedajaks pole keegi muu kui orginaalversiooni produtsent Guillermo del Toro.

http://www.iwatchstuff.com/2009/08/orph ... _addin.php
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

EelmineJärgmine

Mine Filmijutud

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist