Filmipläma!

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Jolt » 26. Juuli 2009, 14:27

Mhmh, Nolan + Batman 3 uudis oleks päris puhas kuld. Kinnitaks kaht asja: 1) Lugu, mida rääkida, on Nolani jaoks piisavalt huvitav, ehk sure as hell oleks see ka minu jaoks piisavalt huvitav. 2) Nolan näeks võimalust TDK üle trumbata. Need on kaks Nolani kriteeriumit, mis on - peale TDK valmimist - igast asjalikust vestlusest läbi jooksnud.

Siiski, see Oldman'i tsitaat on vist bs. Loodaks küll, et pole. Quint aintitcool.com'st
I just interviewed Oldman and he back-peddled a bit on it, going from sure to the movie filming next year on the panel to a more "well, I'm sure they want to do another one... it might 2 or 3 years..." I'll have the exact quote for you in my interview, which I hope to have up tomorrow, but maybe them horses need holdin'. Or maybe he slipped and got an earful from Warners. What do you folks think?
Kasutaja avatar
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Hülss » 26. Juuli 2009, 14:36

Njaa, panel'i ja selle vabaõhu intervjuul oli selge vahe. Eks aeg näitab.
Kasutaja avatar
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ronet » 26. Juuli 2009, 23:17

Forza kirjutas:Ma rewatchisin hiljuti enne enda jaoks 4/10 28 Days Lateri ja mulje paranes väga suurelt. (umbes nagu Ralfil Jurassic Park'iga). See muusika http://www.youtube.com/watch?v=-Wo0cSoL ... re=related jääb ikka kauaks kummitama. Suurepärane film lihtsalt. Ei tea, miks enne ei meeldinud. Kuna Boyle'i kõik teised filmid (mida näinud) peale SM'i mulle meeldivad, siis äkki on aeg, ka tollele uus võimalus anda?

P.S. Miks järg nii halb on, vaatasin üle poole ära, edasi ei viitsinud, plaan on küll lõpetada, aga ei saanud aru, mis tas nii halba on?

28 Days Later on lihtsalt nii kuradima sheff film. Aastate jooksul olen seda kokku 3 või 4 korda vaadanud. Hiljuti sai uuesti üle vaadatud. Muusika on super.

Btw, endal jäi ka millegipärast järg pooleli. Plaanis millalgi korralikult ära vaadata.
Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Soprano » 30. Juuli 2009, 15:02

A Serious Man trailer
http://www.youtube.com/watch?v=_vNZ473LihY

Jefferson Airplane - Somebody to Love jääb nüüd terveks päevaks kummitama.
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas KiiZ » 30. Juuli 2009, 16:31

Lõpuks ometi. Serious Manist on üldse kuradi vähe juttu olnud.
Kasutaja avatar
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ronet » 30. Juuli 2009, 22:15

Päevik | 2021
Pilt
Pilt
"What's a knockout like you doing in a computer-generated gin joint like this?" - William T. Riker
Kasutaja avatar
Ronet
Filmiveeb.ee meeskond
Filmiveeb.ee meeskond

PostitusPostitas Soprano » 30. Juuli 2009, 22:20

Yeeeeeeees!
Kasutaja avatar
Soprano
Filmiveeb.ee admin
Filmiveeb.ee admin

PostitusPostitas eerik » 30. Juuli 2009, 22:50

Mulle tundub, et Rodriguez tahab olla väga Tarantino moodi.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Hülss » 31. Juuli 2009, 15:30

HOLY FUCKING SHIT!

Ridley Scott teeb Alien prequeli! :))

http://movies.ign.com/articles/100/1009507p1.html
Kasutaja avatar
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas KiiZ » 31. Juuli 2009, 19:59

eerik kirjutas:Mulle tundub, et Rodriguez tahab olla väga Tarantino moodi.

Machete puhul on seda näha küll, jah. Kui ta samas vaimus jätkab, on päris suur jorsikari juba kokku aetud sinna. Kui vaadata imdb praegust rumored cast listi (pole kursis, palju sellel tõepõhja all on), siis vähemalt De Niro kohalolek teeb rõõmu. Michelle Rodriguez aga eriti ei meeldi. Lohan kah. Ja Jonah Hill?? Kurat, ma loodan, et see pole tõsi.
Kasutaja avatar
KiiZ
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Hülss » 31. Juuli 2009, 20:09

Hülss kirjutas:Ridley Scott teeb Alien prequeli! :))

Kui selline uudis kellegi seelikut ei kergita, siis antud foorum on hullemas seisus kui ma arvasin. :(

Must be a slow day.
Kasutaja avatar
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 31. Juuli 2009, 21:12

Hülss kirjutas:Ridley Scott teeb Alien prequeli! :))

Space Jockey! WIN!

Pilt
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Jolt » 01. August 2009, 09:26

Kuulsin sind ka juba esimesel korral, kuid millegipärast ei suuda ma ka Ridley Scotti osalusel sellest ideest eriti vaimustuda, pigem vähemgi.

Ma olen suht seda meelt, et viimase aja Ridley Scott pole selgelt oma hiilgeaegade tasemel. Ta väntab filmi aastas ning kõik need on täiesti vaadatavad, kuid samas keskpärased ja ülimalt unustatavad. Ma kardan, et too (reklaamide põhjal otsustades) küllaltki andekas noor režissöör oleks julgenud teha huvitavamaid otsuseid, samal ajal kui Ridley on liigselt piiratud enda loodust. Kuid see võib olla ka vastupidi.

Kuid ennekõike kardan seda, et sellegi filmi puhul kehtib ainus Lucaselt õpitu - selle kõrval, et kellele iganes Ewokid meeldivad on gay - prequelid ei ole vajalikud. Need ammutavad energiat samast kohast, kus esimene film sai selle ekstramüstilise hoo. Selle 0,5 filmi, mis toimus juba enne meie nähtut ja millega meid viiakse kurssi tegevuse käigus, too mis annab filme tunde nagu see toimiks mingis reaalses paralleeluniversumis, mis eksisteeris ja eksisteerib edasi ka peale toda 1,5h'st akent, mil meie sinna sisse vaatame.

Aga kui see film tuleb sisuliselt vaid kahest tulnukarassist, siis on see julge ja põnev. Kuid stuudioks on ju FOX. Hetkel igatahes liiga palju agasid ja ohumärke.
Kasutaja avatar
Jolt
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas hau » 01. August 2009, 11:01

gonna fail
hau
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Hülss » 01. August 2009, 14:33

Jolt, good points. ;-)

Ridley Scott pole oma hiilgeaegade tasemel, tõsi, kuid tema viimase kümnendi filmid on olnud minu jaoks kõik üle keskmise, kui nüüd Hannibal välja arvata. Ja kui mul on valida Carl Rinsch'i ja Scott'i vahel, siis loomulikult valin Scott'i. Mainituid reklaame pole ma siiski veel näinud.

Ma olen pigem mures selle Jon Spaihts'i pärast, kellel käed küll tööd täis, aga siiani midagi ette näidata pole. Prequelid ei ole vajalikud, laiaslaastus, aga see on Alien ja Rildey Scott - seega lootus sureb viimasena. Sellega olen täiesti nõus, et prequelid röövivad liialt esimese osa sära ja müstilisust. Peaasi, et ei tule nö poolik film vaid miskit, mis suudab enda jalgadel seista.

Hau, oh ye of little faith. :P
Kasutaja avatar
Hülss
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Filmijutud

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist