Postitas Jolt » 01. August 2009, 09:26
Kuulsin sind ka juba esimesel korral, kuid millegipärast ei suuda ma ka Ridley Scotti osalusel sellest ideest eriti vaimustuda, pigem vähemgi.
Ma olen suht seda meelt, et viimase aja Ridley Scott pole selgelt oma hiilgeaegade tasemel. Ta väntab filmi aastas ning kõik need on täiesti vaadatavad, kuid samas keskpärased ja ülimalt unustatavad. Ma kardan, et too (reklaamide põhjal otsustades) küllaltki andekas noor režissöör oleks julgenud teha huvitavamaid otsuseid, samal ajal kui Ridley on liigselt piiratud enda loodust. Kuid see võib olla ka vastupidi.
Kuid ennekõike kardan seda, et sellegi filmi puhul kehtib ainus Lucaselt õpitu - selle kõrval, et kellele iganes Ewokid meeldivad on gay - prequelid ei ole vajalikud. Need ammutavad energiat samast kohast, kus esimene film sai selle ekstramüstilise hoo. Selle 0,5 filmi, mis toimus juba enne meie nähtut ja millega meid viiakse kurssi tegevuse käigus, too mis annab filme tunde nagu see toimiks mingis reaalses paralleeluniversumis, mis eksisteeris ja eksisteerib edasi ka peale toda 1,5h'st akent, mil meie sinna sisse vaatame.
Aga kui see film tuleb sisuliselt vaid kahest tulnukarassist, siis on see julge ja põnev. Kuid stuudioks on ju FOX. Hetkel igatahes liiga palju agasid ja ohumärke.