[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/viewtopic.php on line 2401: Undefined array key "PAGE_TITLE_NUMBER" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4201: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3076) Filmipäevik arutlus - - Filmiveeb.ee foorum
Mis sest, et kuu pole veel läbi, aga selle kuu filmide arv on jubedalt väike, kuigi ega ma väga palju neid ka teistel kuudel väga vaadata ei jõua. Mõne teise foorumlasega võrreldes on minu arv kärbsemusta suurune.
Aga selle kuu vabanduseks võin tuua endalegi üllatuseks loetud raamatute hulga ja no, tegelikult on ju suvi ning et oleks kohtuseaduse-kolm põhjust olemas, siis ka töö võtab viimast.
Filmipäevik on päris hea asi. Sain täna just mingi 8 filmi teada, mida võiks vaadata ja mis arvatavasti võivad head filmid olla. Ja need sain ainult kolme inimese päevikust, ei tea mitu vilmi ma siis saan, kui kõigi postitusi uurima hakkan...
Rain93 kirjutasCOLONFilmipäevik on päris hea asi. Sain täna just mingi 8 filmi teada, mida võiks vaadata ja mis arvatavasti võivad head filmid olla. Ja need sain ainult kolme inimese päevikust, ei tea mitu vilmi ma siis saan, kui kõigi postitusi uurima hakkan...
Ralf kirjutasCOLONViimasel ajal olen end korralikult kätte võtnud ja vaadanud stabiilselt filme, uuendanud usinalt filmipäevikut ja kirjutanud ka ülevaateid.