Nowitzki kirjutas:norm hind oli 19.95 nii et jh aga neid 2-8euroseid filme on siin kogu aeg,see pole isegi allahindlus,lihtsalt need ongi 6iged hinnad filmidel aga jh suurem osa neist jamad
"poolkõva ei viitsi isegi 2 euro eest koju tassida, jamast rääkimata"
selle lause m6tes nagu v aru ei saanud
Kui nad 4-6 kuud varem on 17 või 19, siis ikka on allahindlus. Jama on samas suhteline mõiste, ma ise ei kipu üle 12 euro kunagi välja käima, suurem osa jääb sinna 4-8 vahele ja ei ütleks, et olen jamasid filme ostnud kuigi eks ole sedagi sattunud.
Lause mõte on see, et isegi kui sulle film meeldis ja oli täitsa OK, siis ikkagi ei oma mõtet see endale isegi 2 euro eest koju hankida, sest kuigi odav, on see lõpuks mõtetu tegu, üle ma iial vaadata ei jõua, keegi laenata ei viitsi ja nii maksad küll vaid umbes 32 krooni, kuid DVD-st endast ei ole hilisemat kasu, pigem vastupidi, võtab veel riiulis ruumi. Olen eluajal selliseid oste teinud, lõpuks ometi on paranemise märke näha, jätan külma kõhuga pooled filmid ostmata. Kui aga film on niigi jama, siis otse loomulikult jääb ta ostmata, seda isegi 50 sendise hinna puhul.