Viimane vaadatud film! (mis puudub FV andmebaasist)

Sobiv koht arutlemaks filmidest, andmaks edasi soovitusi jms.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas Forzelius » 16. Juuli 2009, 00:06

Wall Street 7,5/10

Huvitav vaatamine oli. Parim börsifilm vast, mitte, et neid eriti palju näinud oleks. Douglas varastas filmi ja jättis Sheenid pigem tagaplaanile, kuigi Martini rolliga võis ka rahule jääda. Mõelda vaid, milline majandus oli 22 aastat tagasi, järgmisel aastal linastuv järg saab ikka totaalselt teistsuguses ajastus aset leidma. Natuke jäid arusaamatuks mõned finantsterminid, kuid rewatchiga saab kahtlemata selgemaks. Väärt film.
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Keaton » 16. Juuli 2009, 00:38

Forza kirjutas:Wall Street 7,5/10

Huvitav vaatamine oli. Parim börsifilm vast, mitte, et neid eriti palju näinud oleks. Douglas varastas filmi ja jättis Sheenid pigem tagaplaanile, kuigi Martini rolliga võis ka rahule jääda. Mõelda vaid, milline majandus oli 22 aastat tagasi, järgmisel aastal linastuv järg saab ikka totaalselt teistsuguses ajastus aset leidma. Natuke jäid arusaamatuks mõned finantsterminid, kuid rewatchiga saab kahtlemata selgemaks. Väärt film.

Wall Streeti soovitaks ise ka. Huvitav film on ning pärast selle vaatamist otsisin veel filme mis räägiksid börsist või ärist, aga ei leidnud midagi.
Douglas sai vääritud oscari, aga miskipärast Charlie Sheen ei läinud mulle seal filmis eriti peale. 9/10
Keaton
Teadmata kadunud
Teadmata kadunud

PostitusPostitas Forzelius » 16. Juuli 2009, 00:43

Jep, Sheen oli keskpärane (Charlie), Martin meeldis. Charlie ainuke tõsiselt hea roll on "Rühm".
PiltPiltPilt
Kasutaja avatar
Forzelius
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Nowitzki » 16. Juuli 2009, 01:35

Quills

Yks parimaid selle ajastu ajaloolisi draamasi,sisu oli orginaalne ja huvitav,kuigi viimased 30min läxid liiga kahtlaseks ära.
Näitlejaid olid suurepärased ja kui filmis on sellised nimed nagu Geoffrey Rush,Kate Winslet,Michael Caine,Joaquin Phoenix siis ega vähemaga ei lepigi.

Kahju et Joaquin Phoenix "lolliks" läx tegu oli ikka väga andeka näitlejaga

8/10
Nowitzki
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas lostinthemist » 16. Juuli 2009, 01:38

Mis mõttes Phoenix "lolliks" läks? Selja pööramine näitlemisele ja muusikakarjääri alustamine on tema enda isiklik soov ja otsus, ja ma ei saa nüüd aru, et miks ta peaks sellepärast loll olema. Hea näitleja oli ta tõepoolest, "Walk the Line"s oli vapustav näitlejatöö jne. Las teeb, mis tahab, peaasi, et ta on õnnelik.
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Nowitzki » 16. Juuli 2009, 01:40

Ma m6tlesin seda kuidas ta seal lettermani saates käitus ja ma panin loll ju jutumärkidese ka pealegi ;-)
Nowitzki
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas lostinthemist » 16. Juuli 2009, 01:54

Ma ei tea, see Letterman-i show temaga oli pigem, nagu The Comedian "Watchmen"ist ütleks: "This is a joke." Terve lõik oli nagu üks narrimine ja naljategemine, mis on lavastatud. Kuigi see oli tõepoolest küll naljakas, eriti pikad, vaiksed pausid. :))

Tükk aega tagasi vaatasin:
"The Boy in the Striped Pyjamas"
7,5/10
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Nowitzki » 16. Juuli 2009, 02:04

Tundus kyll lavastatud olevat ja see pärast loll jutumärkides ongi aga sama mine sa tea :))
Nowitzki
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Nowitzki » 16. Juuli 2009, 03:34

Messengers 2-The Scarecrow

jube film lihtsalt,igav,6dusest oli asi kaugel ja ebaorginaalne

2/10
Nowitzki
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas KDorbek » 16. Juuli 2009, 10:05

Milk 8/10

Ei tea paljudele see film vist väga peale ei läinud.
Kui aus olla, siis Penn tegi ikka super rolli. Ei oskagi tegelikult öelda, et kas Rourke oligi parem Wrestleris. Mina isiklikult oleksin Rourkile andnud, sest arvatavasti tal väga palju selliseid võimalusi ei tule.
KDorbek
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas Trash » 16. Juuli 2009, 11:11

KDorbek kirjutas:Milk 8/10

Kui aus olla, siis Penn tegi ikka super rolli. Ei oskagi tegelikult öelda, et kas Rourke oligi parem Wrestleris. Mina isiklikult oleksin Rourkile andnud, sest arvatavasti tal väga palju selliseid võimalusi ei tule.

Minu arust on Penn kogu aeg selliseid rolle just teinudki, võta üks ja löö teist, ühtmoodi sarnased kõik. Loomulikult hästi mängib aga juba tuleb tüdimus peale vaadata. Film ise oli ka muidugi standartne biograafia ilma originaaluse sädemeta. Gayd ise ütlevad, et vaadake parem dokumentalfilmi The Times of Harvey Milk, pidavat kordi parem olema.

Viimatri vaadatud Miljonärist vaestelinnaosakoer.
Iron Man transforms into cyberkinetic gun.

http://trash-can-dance.blogspot.com/
Kasutaja avatar
Trash
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas KDorbek » 16. Juuli 2009, 13:45

Trash kirjutas:
KDorbek kirjutas:Milk 8/10

Minu arust on Penn kogu aeg selliseid rolle just teinudki, võta üks ja löö teist, ühtmoodi sarnased kõik. Loomulikult hästi mängib aga juba tuleb tüdimus peale vaadata. Film ise oli ka muidugi standartne biograafia ilma originaaluse sädemeta. Gayd ise ütlevad, et vaadake parem dokumentalfilmi The Times of Harvey Milk, pidavat kordi parem olema.

Viimatri vaadatud Miljonärist vaestelinnaosakoer.

Sul on õigus, et Penn teeb selliseid rolle, aga samas ei ole just palju näitlejaid kes suudavad rolli niimodi mängida, et sa unustad ära, et see on just see näitleja mitte päris inimene.
Rourke küll Wrestleris tegi seda, sest see roll oli väga sarnane tema eluga. Muidu näitleja oskuste poolest jääb Rourke ikka Pennile alla.
Ja isiklikult Penn ei ole minu lemmik näitlejate hulkas. Rourke meelidb kõvasti rohkem.
KDorbek
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas Defexer » 16. Juuli 2009, 15:08

Saving private Ryan

Väga hea s6jaline draama oli, meeldis. 7/10

Point Break

Ka päris vaadatav ja mitmeid kordi nähtud. 6/10
Kasutaja avatar
Defexer
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Viltsu » 16. Juuli 2009, 17:34

Brüno... Oh well... Naerda sai küll meeletult ja siiani purskan naerma, kui mõne stseeni peale mõtlen :D
Viltsu
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas eerik » 16. Juuli 2009, 21:18

Le salaire de la peur. Hea.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Filmijutud

• Statistika