Gran Torino
Moderator: Meeskond
- RockabillySarin
- Sõrmuste Isand

Ja nii räägib mees, kes paneb ehtsale laste muinasjutule Transformeritele 10/10 ja kiidab taevani.
Last edited by rauls on 09. July 2009, 01:23, edited 1 time in total.
- Ralf
- love <3
rauls wrote:
Ja nii räägib mees, kes paneb ehtsale laste muinasjutule Transformeritele 10/10.
Touché.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
Ei tasu küll isiklikuks minna aga ma pean paar sõna selle filmi ja ühe kolleegi kohta ütlema. Trash, kui vana sa oled, see, et sa panid heale filmi 3/10, näitab, et sa pole eriti saanud aru mõnedest asjadest, loodan, et kui kasvad suuremaks, saad sellest aru, mida ma hetkel mõtlen.
Filmist nii palju, et tegemist on tõesti hea filmiga, muidugi see pole minu asi, kui mõni selle pasaks nimetab. Siiski inimeste väärtushinnagud on erinevad, paraku meil sõnavabadus, mis on üldiselt hea asi.
Kuid siiski saab minult 10/10 Eastwood on hea nagu alati.
Filmist nii palju, et tegemist on tõesti hea filmiga, muidugi see pole minu asi, kui mõni selle pasaks nimetab. Siiski inimeste väärtushinnagud on erinevad, paraku meil sõnavabadus, mis on üldiselt hea asi.
- Ralf
- love <3
seeru1980 wrote:Ei tasu küll isiklikuks minna aga ma pean paar sõna selle filmi ja ühe kolleegi kohta ütlema. Trash, kui vana sa oled, see, et sa panid heale filmi 3/10, näitab, et sa pole eriti saanud aru mõnedest asjadest, loodan, et kui kasvad suuremaks, saad sellest aru, mida ma hetkel mõtlen.
Ära solvu, aga Trash'il on lihtsalt kogemust rohkem.
icheckmovies / imdb / last.fm / rateyourmusic / quora
-
manuruulib
- Teadmata kadunud