Möla!

Siia kõik muud jutud, mis mujale ei sobi. Lubatud on rääkida kõigest.

Moderaator: Meeskond

PostitusPostitas lostinthemist » 06. Juuli 2009, 17:44

eerik kirjutas:Kas Eestis (Tallinnas) keegi veel PS2 modifitseerimisega tegeleb?

Kui sul on kõvakettaga PS2, siis piisab sellest, kui ühe programmi tõmbad. Hetkel ei mäleta programmi nime, aga kui vaja, võin järgi uurida.
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Eelnevalt AvP_75, nüüd kasutajanimega lostinthemist.
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas JazZ- » 06. Juuli 2009, 18:09

Andsin ka "allkirja", kuigi tegelikult ma eriti ei usu, et sellised asjad midagi väga parandaks. Pealekauba võiks ju samas väita, et lehmade ja sigade tapmine on ka ebaõiglane, sest nad on ju ka loomad nagu koerad, ainult mitte nii nunnud.
Kasutaja avatar
JazZ-
Aasta foorumlane 2018
Aasta foorumlane 2018

PostitusPostitas eerik » 06. Juuli 2009, 19:13

Heh, tulgu kasvõi Eestisse neid sööma. Saabki kaks probleemi korraga lahendada: hulkuvad koerad ja nälg. :pööritus: Toiduahel toimbki nii, et tugevam sööb nõrgemat.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 06. Juuli 2009, 19:32

Haha, Viltsu, näed ma ütlesingi sulle, et eerik on kõige tõenäolisem koeramaias kasutaja siin foorumis. :))
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Viltsu » 06. Juuli 2009, 20:53

True, true.

Eerik, sinu loogika järgi siis toimib ka see, et kui näed endast nõrgemat inimest, siis lähed näksima? Lase käia.
Ja kas sul näiteks ei teki südametunnistust, kui näed armsat pruunisilmset koera ja mõtled, kuidas Lõuna-Koreas selline koer tapetaks väga piinarikkal moel ja siis söödaks ära?

Nende allkirjade andmine ei pruugi midagi anda, aga kui midagi ei tehta, siis niikuinii ei lähe midagi paremaks.
Viltsu
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas kbong » 06. Juuli 2009, 20:57

eerik kirjutas:Heh, tulgu kasvõi Eestisse neid sööma. Saabki kaks probleemi korraga lahendada: hulkuvad koerad ja nälg. :pööritus: Toiduahel toimbki nii, et tugevam sööb nõrgemat.

Peaks sinuga ka jõudu katsuma, äkki on mul võimalus näljaga sindki ära tarbida.
Kasutaja avatar
kbong
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas eerik » 06. Juuli 2009, 21:07

Viltsu kirjutas:Eerik, sinu loogika järgi siis toimib ka see, et kui näed endast nõrgemat inimest, siis lähed näksima?

Ei, tänapäeval käivad asjad tsiviliseeritumalt. Inimkonna toitmiseks on suured tööstused, mis võimaldavad mul poest süüa osta. Pealegi ei harrasta ma kannibalismi vaid eelistan looma- ja linnuliha.

Ja kas sul näiteks ei teki südametunnistust, kui näed armsat pruunisilmset koera ja mõtled, kuidas Lõuna-Koreas selline koer tapetaks väga piinarikkal moel ja siis söödaks ära?

Miks ma pean üldsegi sellisele asjale mõtlema? Olen ma kunagi näinud, kuidas koeri piinates tapetakse? Ei! Masohhist ma ka pole.

Külmavereliseks loomavaenlasest egoistiks mind ka pidada ei saa. Kuna vanemad tegelesid kunagi koerte kasvatamise ja talupidamisega olen koduloomade ja -lindude keskel üleskasvanud. Polnud mingi ime, kui ühel suvel oli 15 kutsikat kodus. Talu küll enam pole aga kodus on mul koer, kaks kassi ja kaks merisiga, kellest ma vägagi hoolin.

Aga kui on valida, kas inimene või loom, siis otsustan esimese kasuks.
Kasutaja avatar
eerik
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Viltsu » 06. Juuli 2009, 21:17

eerik kirjutas:Ei, tänapäeval käivad asjad tsiviliseeritumalt. Inimkonna toitmiseks on suured tööstused, mis võimaldavad mul poest süüa osta. Pealegi ei harrasta ma kannibalismi vaid eelistan looma- ja linnuliha.

Muideks, see oli sinu loogika, et tugevam sööb nõrgemat, niiet... Miks sa siis ei söö nõrgemat inimest? Too bad, too bad :) Isegi kui sa ei harrasta kannibalismi. Toredam on ikka süüa ju endast nõrgemat...

eerik kirjutas:Miks ma pean üldsegi sellisele asjale mõtlema? Olen ma kunagi näinud, kuidas koeri piinates tapetakse? Ei! Masohhist ma ka pole.

Ja miks sa siis ei vaata sellist videot näiteks, kus tapetakse koera?! Sa ei sooviks seda isegi tänavakoerale... Selline suremisviis on lihtsalt looma üle irvitamine... Ma saaks aru, kui oleks kiire surm. Aga eip, elusana pannakse kuskile lõkke peale küpsema...

eerik kirjutas:Aga kui on valida, kas inimene või loom, siis otsustan esimese kasuks.
Ma valiks just vastupidi. Inimene võib vabalt noa selga lüüa, reeta, selja pöörata jms... Aga loom seda ei tee. Ta jumaldab sind kasvõi lõpmatuseni.
Viltsu
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas lostinthemist » 06. Juuli 2009, 21:25

Viltsu kirjutas:
eerik kirjutas:Aga kui on valida, kas inimene või loom, siis otsustan esimese kasuks.
Ma valiks just vastupidi. Inimene võib vabalt noa selga lüüa, reeta, selja pöörata jms... Aga loom seda ei tee. Ta jumaldab sind kasvõi lõpmatuseni.

Sa võid seda praegu öelda, aga kui olukord on reaalne, siis mõtle uuesti. Ellujäämisinstinkt on inimese loomuses ja võib olla veelgi suurem, kui sa aimata oskad.
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Viltsu » 06. Juuli 2009, 21:27

Eee... Ja siis? Seda enam ma ei taha inimestega tegemist teha... Eriti.
Viltsu
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas lostinthemist » 06. Juuli 2009, 21:32

Haha. :)) Veel enam, et sa ise oled ka inimene. Olgem ausad, the world is rotten.
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas Ralf » 06. Juuli 2009, 21:33

Ma ei toeta mitte mingil moel koerte piinamist, tapmist ega söömist, kuid saan see-eest aru, et näiteks Lõuna-Koreas suhtutakse koertesse nii nagu meie sigadesse või lehmadesse ning ehk ollakse seal mõne muu looma suhtes aupaklikumad kui Euroopa riigid. Ühesõnaga on maailma erinevates paikades erinevad kombed ja oleme ausad kui ma oleksin näiteks korealane siis ei pruugiks mullegi koeral kolu sisse virutamine raskusi valmistada. Kõik sõltub kodeeritud mentaliteedist. Ja hei, Viltsu, sa ehk tahad lugeda Peeter Sauteri juttu "Jõulud". Mingist Loomingust leiab. Selles on leheküljepikkune kirjeldus sellest, kuidas nimitegelane koera taignarulliga surnuks peksab.
Kasutaja avatar
Ralf
love <3

PostitusPostitas Viltsu » 06. Juuli 2009, 21:36

Seal ei ole erinevad kombed. See on lihtsalt laiskus ja kerge viis raha teenida nende jaoks... :pööritus:

Oi. Siis ma ei tahaks seda lugeda. Ma hakkan juba nutma video peale, kus koera halvasti veits koheldakse. Jah, ma olen totaalne loomaarmastaja.
Viltsu
Raevunud härg
Raevunud härg

PostitusPostitas Wisegirl » 06. Juuli 2009, 22:05

Oijah, see loomaarmastamise vestlus tõi mulle meelde seiga, kui president Obama tappis otse-eetris kärbse ära ning USA loomakaitse oli äärmiselt nördinud. Saatsid isegi mingi kärbsepüünise, mis võimaldab kärbse õues taas lahti lasta.
No halloo, see on ikka debiilsuse tipp. Mis hea pärast peaksin ma kärbest ellu jätma, neid niikuinii sigib kevadisel-suvisel ajal miljoneid.
-Breathe.... Deeply, yes, of course, but, by all means.....: exhale- RDA
Kasutaja avatar
Wisegirl
Ristiisa
Ristiisa

PostitusPostitas lostinthemist » 06. Juuli 2009, 22:13

Ära saa minust valesti aru, see ajas lihtsalt kukalt kratsima, kui tuli jutuks inimese ja koera vahel valimine. (Et sa teaksid, "Battle Royale" on mu lemmikfilm ja -raamat, sealt see värk.)
Minagi armastan tohutult koeri ja kui näen kedagi koeri kiusamas, siis ma muutuksin maruvihaseks ja peksaksin need nolgid vaeseomaks, et neile see õppetund elu lõpuni meelde jääks. Ja mind ajab tohutult marru veel see, kui näen, et inimene on soetanud endale koera ja siis hiljem hülgab ta (peatab auto kuskil tänaval, viskab ta autost välja ning jätab sinna), no siis ma olen ikka retsilt vihane, et laseks sellised inimesed maha.

Eeh, mille järgi hinnatakse kannibalismi? Et kui inimene sööb inimese liha? Mis vahet sel on, kas tegemist on saarma, orava, pelikani, põdra, inimese või kelle iganes karvase eluka liha; liha on ikka liha, mis toidab ja hoiab elus.
Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Kasutaja avatar
lostinthemist
Ristiisa
Ristiisa

EelmineJärgmine

Mine Vaba teema

• Statistika
  • Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist